Bilen varmi?
Mesela adet olduktan sonra 14.gün yumurtlama (ovülasyon) oluyor diyelim, siz 14.gün değil de 18.gün olmuşsunuzdur. Regliniz gecikir, test yaparsınız ve négatif çıkar. Halbuki yumurtalık geç oluştuğu için biraz daha beklemeniz gerekir.
Şuanda adetim 11 gun gecikti. 2gun once test yaptim negatifdi. Acaba hamile ola bilirmiyimm?
On bir gün geçmiş, olsaydı belli olurdu büyük ihtimalle.
Ama adetiniz düzenli ama sadece bu ay geciktiyse belki de kimyasal gebelik yaşadınız.
Ama zaten düzensiz bir regl döneminiz varsa belki kan testi verirseniz iyi olur.
yok hep duzenli oluyo 28 gun
İsterseniz tekrar bir test yapın ama doktora görünün bence.
Ben geç döllenme ile hamile kaldım adetim 3 gün geçtiğimde kaset testte silik çıktı kanda da 200 çıktı
Benim gec dollenme olmustu. Gebelik testinde cikmadi. Kan testi kesin sonuc verdi. İhtimal varsa direk kan testi ver
Bugun kan verdim bekliyorum sonucu. InsAllah hamile olurum
Ben yaşadım canım.adetim 4 gün gecti test neqatifdi
8 gün gecti neqatifdi sonunda artık boş verdim oğadet olucam herhalde dedim 14 günde adetim gelmeyince doktora gitdim ultrasonda bakıldı adet olucaksin buyuk ihtimalle dedi ve adet soktürücü yazdi.ilacı aldım.annem ilaca başlamadan bi test daha yap dedi bende ultrasonda bile bi sey cikmadı yok deyip inat etdim neyse annemin israrıyla ilacdan once test yaptim be aninda çift çizgiyi gördüm.sonrakıği bi kaç haftada da zaten boş gebelik dediler ama ben geç dollenme oldugunu bildiyim için 3 doktorun da aldırmamı söylemesine ragmen Allahın izniyle aldirmadım ve 8 haftalikken kalp atışını bile duydum Hamd olsun.Rabbim sana da gpğönlündekini nasib etsin inşallah
Dün kan verdiğimde 2.0 negatif yaziyodu. Bugun kalktim aşırı mide bulantısı. Baş agrısı var. Acaba kist falan ola bilirmi diye dusunuyorum. Ama ilaci kullanmadim az daha beklicem
2 neqatif ama bence subheli bi rakam çünki çogu zaman 0.falan yazııyorhem hastahanelerde kanı bekletdikleri için kan degerleri deyişebiliyor bekle sen canım bi kaç gün
Malesef kanda 2.0 negatif
1,449,881 soru
23,810,153 cevap
317,844 kullanıcı