+2 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (879 puan) tarafından

6 marta adet oldum bi daha olmadım 3 buçuk senedir korunuyorduk ama hatırladığım kadarıyla adetimden 17 gün sonra bi defa korunmasız ilişki oldu ve yani 23 marta tutmuştur büyük ihtimal ama dün kan tahlili verdim 182 çıkmış geç döllenme midir yoksa sağlıksız gebelik mi

6 Cevaplar

+1 oy
(527 puan) tarafından

Yenidir daha bekle pazartesi de kan ver 

(879 puan) tarafından

Tamam canım cok sağol yorumun için

(527 puan) tarafından

Rica ederim inşallah gönlüne göre olur 🥰🥰

(879 puan) tarafından

İnşallah canım 🙏🏼♥️

-Reklam-
0 oy
(63 puan) tarafından

O da bisey mi canım ben öğrendiğimde beta hcg değerim 34dü :) şu an 9 aylık bebeğim 

(879 puan) tarafından

Maşallah Allah bağışlasın canım adetim baya geçtiği için korkuyorum bende oğlumda adetime 1 hafta varken 15 le öğrenmiştm

(63 puan) tarafından

Geç döllenme olmuştur canım bende adetime 14 gün kala öğrendim 2 çocuğumu da. Hiç stres yapma doktor muhtemelen 2 günde bir kan isteyecek zaten şimdi verdin kan 2 gün sonra bi daha bakar 2 katına çıkması gerekiyor 

(118 puan) tarafından

Adete 14 kala nasıl ogrendınız anlatırmısınız 

(63 puan) tarafından

İlk gebeligimde bir gün yine işteydim mesaimin bitmesine 10 dk falan kalmıştı aniden aşırı bi açlık vurdu o an bisey yiyecek durumda değildim sabretmeye çalıştım fakat başım döndü mide bulantısı yaşadım bi arkadaşım olabilir misin acaba dedi aklıma düşürdü eve giderken eczaneden test aldım normal kitlerden pozitif çıkmıştı. İkinci gebeligimi de oğlumu sağlık ocağına götürmustum orada küçük bir bebek gördü oğlum ayy anne ne tatlı değil mi keşke benim de böyle bi kardeşim olsa dedi eczaneden ilaçlarımizi alırken test aldım yine normal küçük kitlerden hemen pozitif çıktı ama ikincim de ne mide bulantısı ne baş dönmesi açlık hicbisey yaşamadım tamamen içgüdüsel olarak aldım o testi

(63 puan) tarafından

Ayrıca ikinci bebeğim planlı değildi korunurken kaza olmuş sanırım hala çözemedik eşimle bu nasıl oldu diye :)

0 oy
(2,020 puan) tarafından

Önemli olan ilk değer değil iki gün sonra iki katı artması sağlıklı olsun inşallah 

0 oy
(1,092 puan) tarafından

300 ile öğrenmiştim canm iki gün sonra gittim kan verdim tekrar 2000 geçmişti sağlıklıdır sadece şuan 2 haftalık küçücuk:)

0 oy
(6,572 puan) tarafından

Iki gune bir kan ver artis varsa sorun yok iki katina cikicak ben 81.23 le ogrendim gec dollenmeydi adet olmam gereken tarihten 1 hafta sonra kanda yoktu 17.gun tarlusal almak icin kadin doguma gittim doktor tahlil yapti o sekilde cikti

0 oy
(16 puan) tarafından

Günlerdir bende benzer bir sorunla uğraşıyorum geç dollenme olabilirmiş benimde düzensiz oluyor düzensizler de yok yaygınki geç dollenme 

(879 puan) tarafından

4 gün sonra beta hcg 1040 çıktı normalde 8 haftalığım ama ultrason da 6 haftalık çıktı sadece keseyi görebildik 1 hafta sonra bebek ve kalp atışı için gidecem yani geç döllenme olmuş sizin kan değeriniz kaç çıktı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 527 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kder (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 496 göst.
0 oy
5 cevap 324 göst.
0 oy
13 cevap 1,073 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Buse1169 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler