+2 oy
400 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından

Merhabalar, evli hanımlar ya da nişanlı olanlar yada herkes yardımcı olsun ne olur. 14 Şubatta, nişanlımı görmeye Bursa'ya gitmiştim. Vakit geçiriyoduk. annesi beraber olduğumuzu bilmesine rağmen tam 4 kez arayıp, "napıyorsunuz neredesiniz, geliyor musunuz" diye soruyordu. Takılmadım, olabilir dedim. Akşam eve geçtik. ailece oturuyoruz, babası eşine çok lakayıt davranıyordu. kadın bisiyler konusuyo " eşim bana çiçek almadı bunca sene diyor". kocası hemen, "ya bı sus be diyip kalk kahve yap bana kaveee diyip durdu. nisanlima bakıyorum sessiz. ben kaynatamın dişiyle sorunu var diye onu sordum. halledemedim dedi, burnumda da sıkıntı var ama estetik falan yapıyolar ya sevmiyorum dedi. bende, "haklısınız bende çok gerekmedikçe istemiyorum" dedim. ilerleyen anlarda, babası bana bisiy dedi bisiy ima etti, nişanlımın annesi, şimdi karışma kıza, dedi.. babası sonrasında, haberde mi duydu hatırlamıyorum ama şunu dedi, "ben makyaj yapılmasını sevmiyorum " dedi. Ben üstüme alınmadım ama, Eşi beni savununca ," kız zaten makyaj yapmıyor diyince" garibime gitti. kadın niye beni savundu, Bunlar ne konusuyo diye düşündüm. nisanlım da izliyor.. sonrasında ben dalmısım birşeye, babası omzumu itip, alooo dedi bana .irkildim. kendi babamdan öyle bişey görmemişim. garip hissettim. Evden çıkarken nişanlımın erkek kardeşiyle tokalastik o anda babası, "ben tokalaşmayi sevmiyorum" dedi gülümseyerek, ama herkes bi gerildi. İçimden afedersiniz, bi sg. demek geldi. Sevmiyo ama eve ilk girdiğimde, hoşgeldiniz denildiğinde, tokalaştığım anda, bisiy demedi. Adama u****oldum. Sabrımla bitti gece. ama evime dönünce ,nişanlımla konuştum. ne saçma seylerdi dedim. Bana, "ya babam patavatsız ama sende çok abarttın.yanlış anlaşılma oldu, sen hep yanlış anlıyosun " Dedi. Ailemle konuştum, yanlış anlamışsın dedi. Ne kadar yanlış anlayabilirim dedim. sustu. "Gecen senede kısa elbise giymiştim senin yanında, baban bana bakıp ,ben karışırım demişti." Bunu diyorum, hala babasının yanlışlarını örtüyo. ama bunu yaparken, beni yoksayıyo. en sonunda sinirden, hasta babanın hasta oğlusun dedim, yok babasına laf edemezmisim, gırtlağına çökermis insanın. Bende konuşmuyorum günlerdir. birde bunlar olmadan önce bana şunu diyodu nisanlım, "ileride evlenince sen pazara gidersin mesela bisiy bulamazsan, babamı ararsın o senle gelir demişti ".bende kızmıştım ne alaka diye. Özetle sorun bu hanımlar. Günlerdir düşünüyorum. Ne olur yardımcı olun. birde geçen sene istanbulda adaya gitmiştik.annesi arayıp, oğluna bagırıyodu, sakın denize girme sen yüzme bilmiyosun, diye bagırıyodu, ben aldım telefonu nasılsınız dedim, kadın hala, demet o denize girmesin yüzme bilmiyo diye panik bi şekilde konuşuyodu. kendimi çok kötü hissetmiştim ya. sanki 8 yaşında bu adam. 32 yaşında

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Babası çok yalak biri belli 

Annesi de yaman 

Sana da Rabbım kolaylık versin 🤷‍♀️

(6 puan) tarafından

en başından beri bi kaynata ağırlığı yok. iyi insanlar amma velakin oğullarının herşeyine mudahale. ve banada müdahale yani bu imalar karısının surekli beni savunmuş olması, adamın sıkıntılı olduğunu gösteriyo. nişanlıma ne desem babasını savundu. babasının her davranışa bı kulp buldu. sanki oturaklı ciddi bi baba da, ben ona takmışım gibi.

-Reklam-
+2 oy
(1,284 puan) tarafından

Ay babası hiç sevmediğim gevşek tiplerden. Adam dediğin biraz oturaklı olur ya. Sanırım çok şeye de karışacak gibi duruyor. Şimdiden ufak ufak sinyaller verilmiş. Yerinde olsam hepsinin yanında net bir dille ilerde asla kimsenin böyle müdahalelerde bulunamayacagini söylerdim. Bir dertleri varsa şimdi dökülürler o zaman. Sende ona göre verirsin kararını. 

(6 puan) tarafından

normalde konuşurdum. ama o gece neye uğradığımı şaşırdım. bişey diyemedim. normalde siz neler konuşuyosunuz ben böyle şeylere gelemem diyebilirdim. ama insan beklemediği anda bunları duyunca kalakalıyomuş

(1,284 puan) tarafından

Bence bir daha ki buluşma da herşeyi konuş. İnan sonradan sorun çıkmasından iyidir şimdi kötü olmak 

+2 oy
(8,802 puan) tarafından

Köprüden önceki son çıkışı kaçırma derimmmmmm 

0 oy
(9,920 puan) tarafından

Kızımmm kızımmm bagıra bagıra ayakların totona vura vura kac nısanlından da babadan da asla hayır gelmez bırak 

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Canım nişanlının yüzüne babası hakkında ileri geri konusma yanlış bir davranış olmuş o sözün sizi anlamadıgın kadar büyük bir kaosun içine de sürükleyebilir ayrılmanıza da sebep olurdu. 

Kayınbabanla mesafeli olursun. Canını çok sıkamaz

Anne=evham. Demek ki oğlunu tanıyor kafasının dikine giden biri mi nişanlın annesi evham yapmış olabilir bunu anormal görmemek lazım normal. 

(6 puan) tarafından

bakın hanımefendi haklısınız. anne evhamlı olabilir hepimizin annesi var. fakat ben kız evlat olmama rağmen, annem beni nişanlımın yanında,4,5 kez aramaz.sık boğaz etmez. gecen sene denize gittik. annesi arayıp oğluna bagırıyo sanki çocukmuş gıbı konuşuyo.. işte bu sebeple annenin bu davranışları noraml kabul edilmiyo.. oğlu zaten dikkatli biri. başına buyruk yasamayan biri.. o sebeple annenin günde 4,5 kez oğlunu araması, oğlunda öyle olması bizim evlilik için sıkıntı olur gibi geldi. babası ise en başından beri böyle biriydi. ozaman daha küçük sinyallerdi umursamadım. ama en son gittiğimde masada konuşulanlar cok can sıkıcıydı. adam ne dese kadın beni savundu. içim sıkıldı. evime dönmek istedim ilk defa.. ve anneside afedersiniz ama yol yordam bilmiyo, evine gelin gelmiş,masada sadece çay vardı. insan yanına bişeyler koyar yoksa esine git pasteneden bişiler al diyebilir yani nebilim. sırf oğlu telefonda biz dışarda yicez sen çay koy sadece dedi diye, insan masaya çay mı koyar? ve kocasının  kendisine davranışları da laçka birde benim yanımda.. ben daha evlenmeden birde. bana cok garip geldi hanım efendi. baba ciddi oturaklı abuk sabuk konuşmayan, biri olsaydı sorun yoktu zaten. he abuk sabuk konuşabilir ama burda nişanlının duruşu onemli. masada dalıp gitmişim, kaynatam omzumu dürtüp aloo diyo. irkilim yani şoka girdim çünkü bana kimse öyle yapmadı garip geldi. nişanlım benim ailemide bilir biz açık rahat insanlarız.mesela nişanlım küpe takan biri babası ona laf ediyo bu konuda ama nişanlım küpe takmaya devam ediyo.. ama kaynata bana bişiy dediği zaman ben umursamazlık yapamam..

0 oy
(3,815 puan) tarafından

Valla ben sana söyliyim bunlar senin başına bela olur evlenince. Belli ki adam anacı babacı birey olduğunun farkında değil ailesi de farkında değil. Çok değil evlendikten 1/2 sene sonra bunlar sizin eve giren parayı da idare etmeye kalkar

0 oy
(6,768 puan) tarafından

Sen bence bir daha düşün bu kişiyle evliliği 

İlgili sorular

+4 oy
23 cevap 951 göst.
16 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde cicobella94 (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 636 göst.
0 oy
10 cevap 826 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 909 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,595 soru

24,127,012 cevap

333,794 kullanıcı

...