+2 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (1,384 puan) tarafından

Biri sormuş ben de sorayım kızlar. Fırınınızı nasıl temizliyorsunuz? Ben sürekli tekizlememe rağmen içinde sanki yağlar yanmış yapışmış firinla bir bütün olmuş gibi duruyor. Onlar geçer mi? Temizliyorum ama hiç temiz gibi durmuyor. Biri gorcek pis sancak diye geriliyorum da 

6 Cevaplar

+3 oy
(1,248 puan) tarafından

Fırını kısık ayarda ısıtıp kapatıyorum. Kapattıktan sonra sarı güç sıkıyorum yan teller vs hepsini çıkartıp ayrıca telliyorum. Fırın ısınınca sarı güçle hemen geçiyor zaten . Ben ne zaman temizlesem gören yeni almışım sanıyor fırını 

(1,384 puan) tarafından

Sarı güç ben de denedim ama fırın lekeleri evladı gibi sahiplenmis 😂 tepsiye su koyup buharlatip da denedim gene temiz gibi olmamıştı 

(1,248 puan) tarafından

Sarı gücü sıktıktan sonra telliyorsun dimi. Sadece bezle geçmez çünkü 

-Reklam-
+1 oy
(3,141 puan) tarafından

Domol diye ürün var onuda kullanabilirsiniz

(1,384 puan) tarafından

Nerde satılıyor 

(828 puan) tarafından

Bnde onu yazmak için geldim sık sık kullanıyorum ve geçen gün ısıtıp sıktım tertemiz yapıyor hiç tel sünger sürmene gerek yok sıcakta olduğu için direk yağları temizliyor 

(3,141 puan) tarafından

Internetten alabilirsiniz 

(1,384 puan) tarafından

Alacağım teşekkür ederim 

0 oy
(4,016 puan) tarafından

Konuyla alakasız ama bende koltuklarımı silecem,sizler neyle siliyorsunuz,temiz olmasını istiyorum,banada bir el atın ya

(1,384 puan) tarafından

image

bu ürün çok güzel hali ve koltuk lekeleri için. Ama nerden satılır bilmiyorum bizim ev sahibi Konya'dan fabrikasından aldım demiştim onlarda görüp ben de onlara getirtmistim
0 oy
tarafından

Benim fırında temizleme özelliği var tepsiye su koyup çalıştıyorum temizlik ayarında siliyorum geçiyor hemen

(1,384 puan) tarafından

imagetemizlik ayarı bu mu oluyor?

tarafından

Kullanma kılavuzu yok mu canım. 

(376 puan) tarafından

Benımde var mı acaba sizinkinin sembolünu atarmisiniz rica etsem. Benim bosch marka ankastrem 

tarafından

Ben şuan evde değilim canım 

(376 puan) tarafından

Tmm cnm ❤️ 

0 oy
(490 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/DEc_mEuotkr/?igsh=MTh6NWRud3pxdW50aA==

Ben bu yöntem ile temizliyorum çok temiz oluyor 

(1,384 puan) tarafından

Benzerini yaptım bakalım 😂😂

(490 puan) tarafından

Olmazsa böylede denerseniz 🤣

0 oy
(3,400 puan) tarafından

Fırını biraz ısıtıp kapatıyorum domol diye bir fırın temizleyici var köpük onu iyice her yerine sıkıyorum tel ve ızgarasına da bi yarım saat bekliyorum iyice ovalayıp tel ve ızgarasını çıkarıp ayrı yıkıyorum pırıl pırıl oluyor ve ben sürekli her fırın açtıktan sonra mutlaka fırınımı temizliyorum her zaman tertemiz 

(1,384 puan) tarafından

Sipariş ettim bakalım 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 180 göst.
10 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nefesimm (170 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 104 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,160 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 171 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,758 puan) tarafından soruldu