Biri sormuş ben de sorayım kızlar. Fırınınızı nasıl temizliyorsunuz? Ben sürekli tekizlememe rağmen içinde sanki yağlar yanmış yapışmış firinla bir bütün olmuş gibi duruyor. Onlar geçer mi? Temizliyorum ama hiç temiz gibi durmuyor. Biri gorcek pis sancak diye geriliyorum da
Fırını kısık ayarda ısıtıp kapatıyorum. Kapattıktan sonra sarı güç sıkıyorum yan teller vs hepsini çıkartıp ayrıca telliyorum. Fırın ısınınca sarı güçle hemen geçiyor zaten . Ben ne zaman temizlesem gören yeni almışım sanıyor fırını
Sarı güç ben de denedim ama fırın lekeleri evladı gibi sahiplenmis 😂 tepsiye su koyup buharlatip da denedim gene temiz gibi olmamıştı
Sarı gücü sıktıktan sonra telliyorsun dimi. Sadece bezle geçmez çünkü
Domol diye ürün var onuda kullanabilirsiniz
Nerde satılıyor
Bnde onu yazmak için geldim sık sık kullanıyorum ve geçen gün ısıtıp sıktım tertemiz yapıyor hiç tel sünger sürmene gerek yok sıcakta olduğu için direk yağları temizliyor
Internetten alabilirsiniz
Alacağım teşekkür ederim
Konuyla alakasız ama bende koltuklarımı silecem,sizler neyle siliyorsunuz,temiz olmasını istiyorum,banada bir el atın ya
Benim fırında temizleme özelliği var tepsiye su koyup çalıştıyorum temizlik ayarında siliyorum geçiyor hemen
temizlik ayarı bu mu oluyor?
Kullanma kılavuzu yok mu canım.
Benımde var mı acaba sizinkinin sembolünu atarmisiniz rica etsem. Benim bosch marka ankastrem
Ben şuan evde değilim canım
Tmm cnm ❤️
https://www.instagram.com/reel/DEc_mEuotkr/?igsh=MTh6NWRud3pxdW50aA==
Ben bu yöntem ile temizliyorum çok temiz oluyor
Benzerini yaptım bakalım 😂😂
Olmazsa böylede denerseniz 🤣
Fırını biraz ısıtıp kapatıyorum domol diye bir fırın temizleyici var köpük onu iyice her yerine sıkıyorum tel ve ızgarasına da bi yarım saat bekliyorum iyice ovalayıp tel ve ızgarasını çıkarıp ayrı yıkıyorum pırıl pırıl oluyor ve ben sürekli her fırın açtıktan sonra mutlaka fırınımı temizliyorum her zaman tertemiz
Sipariş ettim bakalım
1,469,640 soru
24,075,242 cevap
330,891 kullanıcı