+4 oy
596 göst.
Diğer kategorisinde (1,639 puan) tarafından

image

Kızlar ilk sıradakini dün akşam yaptım 1 saat sonra baktım tek çizgiydi sabah atmak için baktım böyle olmuştu çöpün içinde nemlenmiş olabilir mi 

İkinci ve üçüncü olan testi az önce yaptım biri erken gebelik testi birinci test kuruma çizgisi midir ya 

16 Cevaplar

+3 oy
(3,213 puan) tarafından

Ben gormedim

-Reklam-
+2 oy
(9,912 puan) tarafından

Birinde cıkmış diyerlerinde göremedim bi kan ver bence

(1,639 puan) tarafından

Çıkmış olanı akşam yaptım canım bir saat sonra baktım tek çizgiydi çöp kutusuna attım içinde ıslak mendil vardı çöpün ondan mı nemlendi acaba sabah kalktığımda böyleydi diğer ikisini az önce yaptım 

(9,912 puan) tarafından

Canım bu kaset tesler yanlis sonucta cıkarıyo ben kızda cok yaptım adet olmadım diye hic cıkmadı gebelik sonra şüpelendim kan verdim kanda cıktı hamile olduğum sonuc bi kızım var pek güvenmiyom bu teslere

+1 oy
(7,103 puan) tarafından

3de silik var kaç dk içinde çıktı 

(1,639 puan) tarafından

O üç dediğini yani ilk olanı akşam yaptım canım 1 saat sonra baktım bişeu yoktu çöpün içine attım sabah çöpü boşaltırken tekrar baktım böyle çizgi çıkmıştı diğer ikisini az önce yaptım 

+1 oy
tarafından

Kan ver bence daha net olur

+1 oy
(1,165 puan) tarafından

Son iki testte bakarak yok gibi

(1,639 puan) tarafından

Ya ilk testi akşam yaptım canım bir saat sonra baktım tek çizgiydi çöpün içine attım içinde de ıslak mendil vardı ondan mı nemlendi acaba anlamadım diğerlerini az önce yaptım biri erken gebelik testi diğeri normal farklı farklı marka aldım 

(1,165 puan) tarafından

Bugün yaptıklarında çıkmamış diğer dun yaptığın test ise 1 saaten sonra çizgi çıkarıyor testlere pek güvenme derim en neti kandir 

(1,639 puan) tarafından

Nasıl yani testin üstünde 5 dk da çıkar sonuç yazıyor 

+1 oy
(799 puan) tarafından

Pembe olan bozuk çıkmış, ortadaki negatif diğeri de kuruma çizgisi gibi görünüyor canım . Kan ver sen yinede . 

+1 oy
(5,706 puan) tarafından

İlk 5 dakikadan sonra çıktıysa yanlış. Kuruma çizgisi. O yüzden ilk test negatif. İkinci test zaten negatif. Üçüncü teste de idrar fazla gelmiş. O da negatif ama.

Adet gecikmesi varsa kan ver. 

+1 oy
(1,396 puan) tarafından

Bende de birkaç kere böyle olmuştu o zamanlar düşünmüyordum da aklım çıkmıştı ama yoktu bebiş 

+1 oy
(1,396 puan) tarafından

Benimkide geçen böyle oldu çikmadı çöpe attım sabah Bi baktım çift çizgi sonra adet oldum

+1 oy
(2,781 puan) tarafından

Ben hepsinde de çizgi görüyorum canım bence var

(2,781 puan) tarafından

Ynai benim testinde böyle yok gibiydi zar zor görünüyorsu şuan 25 haftalık hamileyim dikkatli bakınca sanki çoook hafif gölgelenme görüyorum ama erken gebelik testin bozuk gibi tekrsr yap yada kan ver 

+1 oy
tarafından

Yok gibi sanki 

+1 oy
(10,371 puan) tarafından

Cnm ilki kuruma çizgisi diğerlerindede görünmüyor 

+1 oy
(9,617 puan) tarafından

Yok uygulamada en cok test yapan benşmdir emşnim ama isbatlayamam yok malesef ilk 5 6 dakikada cıkan sonuç sonuçtur bekleyen testlerde kısmen nadiren oluyor ama bu kuruma belli benşmde öyle oluyordu içşni dısını ckkartıp bakıyordum mercekle fln😅 

(1,639 puan) tarafından

Söylemesi ayıp afedersiniz eşim eminim kendimden olamaz diyor ama işte ben korkuyorum 😌yarın bi kan testi vereceğim yine de 

(1,639 puan) tarafından

Peki kan testinde 2 gün gecikmeyle çıkar mı canım ben iki gebelik geçirdim ama hep testlerim pozitif çıkmıştı kan falan vermedim yani o yüzden pek bilgim yok 

(9,617 puan) tarafından

Hayırlısı ama testlerde cıkmadıysa yoktur bence 

(1,639 puan) tarafından

İnşallah canım bende öyle umuyorum iki gebeliğimde de test yaptım ikisi de çift çıktı testler güvenli değil diyen olmuş ondan şüphe ettim bende 

(9,617 puan) tarafından

Kanda 10 günü gecerse cıkar die biliyorum sonuçta öncesi var ben 15 günlük gecikmede 5 haftalık gebe oldugumu ögrenmiştim 

+1 oy
(67 puan) tarafından

Bende 10 gun oldu. Testim negatif. Kan versemmi acaba??

+1 oy
(4,955 puan) tarafından

Dunku yaptigin kuruma cizgisi erken gebelik testi bozuk digernde de bisey yok 

+1 oy
(235 puan) tarafından

Hayır bence değildir çünkü ben de geçen yaptım çöpe attım sabah sizin gibi baktım ki yok kan verdim gebelik yok bence sizin var. Testi tekrarlayın yada kan verin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 280 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,761 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 429 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 466 göst.
+1 oy
12 cevap 769 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Umeyr (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,172 soru

24,082,787 cevap

331,296 kullanıcı

...