İkinci ve üçüncü olan testi az önce yaptım biri erken gebelik testi birinci test kuruma çizgisi midir ya
Ben gormedim
Birinde cıkmış diyerlerinde göremedim bi kan ver bence
Çıkmış olanı akşam yaptım canım bir saat sonra baktım tek çizgiydi çöp kutusuna attım içinde ıslak mendil vardı çöpün ondan mı nemlendi acaba sabah kalktığımda böyleydi diğer ikisini az önce yaptım
Canım bu kaset tesler yanlis sonucta cıkarıyo ben kızda cok yaptım adet olmadım diye hic cıkmadı gebelik sonra şüpelendim kan verdim kanda cıktı hamile olduğum sonuc bi kızım var pek güvenmiyom bu teslere
3de silik var kaç dk içinde çıktı
O üç dediğini yani ilk olanı akşam yaptım canım 1 saat sonra baktım bişeu yoktu çöpün içine attım sabah çöpü boşaltırken tekrar baktım böyle çizgi çıkmıştı diğer ikisini az önce yaptım
Kan ver bence daha net olur
Son iki testte bakarak yok gibi
Ya ilk testi akşam yaptım canım bir saat sonra baktım tek çizgiydi çöpün içine attım içinde de ıslak mendil vardı ondan mı nemlendi acaba anlamadım diğerlerini az önce yaptım biri erken gebelik testi diğeri normal farklı farklı marka aldım
Bugün yaptıklarında çıkmamış diğer dun yaptığın test ise 1 saaten sonra çizgi çıkarıyor testlere pek güvenme derim en neti kandir
Nasıl yani testin üstünde 5 dk da çıkar sonuç yazıyor
Pembe olan bozuk çıkmış, ortadaki negatif diğeri de kuruma çizgisi gibi görünüyor canım . Kan ver sen yinede .
İlk 5 dakikadan sonra çıktıysa yanlış. Kuruma çizgisi. O yüzden ilk test negatif. İkinci test zaten negatif. Üçüncü teste de idrar fazla gelmiş. O da negatif ama.
Adet gecikmesi varsa kan ver.
Bende de birkaç kere böyle olmuştu o zamanlar düşünmüyordum da aklım çıkmıştı ama yoktu bebiş
Benimkide geçen böyle oldu çikmadı çöpe attım sabah Bi baktım çift çizgi sonra adet oldum
Ben hepsinde de çizgi görüyorum canım bence var
Ynai benim testinde böyle yok gibiydi zar zor görünüyorsu şuan 25 haftalık hamileyim dikkatli bakınca sanki çoook hafif gölgelenme görüyorum ama erken gebelik testin bozuk gibi tekrsr yap yada kan ver
Yok gibi sanki
Cnm ilki kuruma çizgisi diğerlerindede görünmüyor
Yok uygulamada en cok test yapan benşmdir emşnim ama isbatlayamam yok malesef ilk 5 6 dakikada cıkan sonuç sonuçtur bekleyen testlerde kısmen nadiren oluyor ama bu kuruma belli benşmde öyle oluyordu içşni dısını ckkartıp bakıyordum mercekle fln😅
Söylemesi ayıp afedersiniz eşim eminim kendimden olamaz diyor ama işte ben korkuyorum 😌yarın bi kan testi vereceğim yine de
Peki kan testinde 2 gün gecikmeyle çıkar mı canım ben iki gebelik geçirdim ama hep testlerim pozitif çıkmıştı kan falan vermedim yani o yüzden pek bilgim yok
Hayırlısı ama testlerde cıkmadıysa yoktur bence
İnşallah canım bende öyle umuyorum iki gebeliğimde de test yaptım ikisi de çift çıktı testler güvenli değil diyen olmuş ondan şüphe ettim bende
Kanda 10 günü gecerse cıkar die biliyorum sonuçta öncesi var ben 15 günlük gecikmede 5 haftalık gebe oldugumu ögrenmiştim
Bende 10 gun oldu. Testim negatif. Kan versemmi acaba??
Dunku yaptigin kuruma cizgisi erken gebelik testi bozuk digernde de bisey yok
Hayır bence değildir çünkü ben de geçen yaptım çöpe attım sabah sizin gibi baktım ki yok kan verdim gebelik yok bence sizin var. Testi tekrarlayın yada kan verin
1,470,193 soru
24,083,035 cevap
331,304 kullanıcı