Kızlar sizce bu mu ?
Yoksa bu mu ?
Hemen geldim bacım kesinlikle birinci❤️
Keşke ilkinin pantolonuyla ikincinin gömeliğini alabilsem 😅
Ayrı ayrı satılmıyomu acaba
Yok canım baktım da satılmıyormuş 🥹
Bu ikisinden başka şeylere de baktın mı belki benzer şeyler vardır
Baktım ama en şık bu ikisiydi galiba tükendi diğerleri bir arkadaş fotoğraf atmış mesela hiç görmemiştim ya da gördüm büyük ihtimal bedenleri yoktu
2 bence yakışır ulaşa
Evet bende öyle düşündüm gömleğim renginden pantolonun rengi beni biraz korkutuyor 😂
Olsun ya çok tatlı bence
Teşekkür ederiz canım 🌺❤️
Bende 2 diyorum kesinlikle
Demi ya gömleğim rengi çok güzel pantolonu yüzünden tereddütte kalıyorum
Diğer gömlekte çok açık duruyor ama
Diğer gömlekte çok açık duruyor ama..
Evet diğer gömlekte açık galiba 2. Kesin 😂
Canım ikincinin gömleğinin rengi guzelmis o yüzden iki diyorum 😊😅
Ben de çok beğendim rengini benim gözümde onda ama çok tehlikeli pantolon rengi 😅keşke ilkinin pantolonuyla ikincimin gömleğini alabilsem 😅
Ayrı satilmiyor mu acaba bazen altında kombinin parçalarını ayrı alma cikiyor ama
Yok baktım ayrı satılmıyormuş 🥲
Ah evet beyaz renk cok tehlikeli 🤣 ama ulascıgıma da benzettşm sacları falan 2. Cok yakışır 🤩
Demi ya gömleği bende çok beğendim
Bizimde her şeyimiz aynı canım farklı aldığım zaman benim neden bundan yok diyor büyük oğlum hep alıştı aynı giymeye ya çok tatlısınız dedim bi kere hala biz çok tatlıyız aynısı bak diyor işin kötü tarafı büyük oğlum 3 yaşında küçük oğlum 16 aylık küçük oğlumun anlamayacağı bişeyi büyüğe alırken büyük oğlum anne kardeşime de alalım iki tane aynı olsun diyor 😂
Şu ikinciyi sepete attım diğer oğluma bakımıyodum ki onu da yaşı tükendi☹️ oğlum 8 aylık yapılı bir bebek 9 12 kalmış oda olmaz ona
Moralim bozuldu ya beğendim ürünler hemen yaşları tükendi ya of
Bende baktım bedeni bitmiş benim ki 18.24 ay giyiyordu en son şimdi 24.36 alırım küçüğe büyük için bedeni yokmuş ya yeni farkettiğim
Çok beğenmiştim vallahi az kala ağlıyodum 😂😂burdan bakacağım inşallah vardır.
Stokları hemen tüketiyorlar bakalım bende yetişirim inşallah 🤲🏻.
@Yamukprenses evet kıskançlık olur yani bende hiç riske atmazdım ayrı ayrı 😅
Yok artık 😂ikisi arasında kalmıştım oğlum için hangisi acaba diye ablama attım ikisinin de yaşı tükendi. Diğer yaşları oğluma küçük geliyor. Canım çok sıkıldı.
Tesadüfe bak sende ikisini beğenmişsin 😂😂 2. Al bari
Evet bende 2. De karar kıldım 😂
Canım 1 kesinlikle çok güzel
Bende 2. Alayım dedim 😅
2 de güzel aslinda neden olmasın ki oğluma ben 2 yi alırdım açık tenli tombis bide ben olsam2 ama 1 de kesinlikle güzel ama 2 daha rahat eder gibi
Yok kız ikiside rahat baktım da şimdi bence ikiside 😀😃
Hahah ikisini de alamam maalesef keşke 😅
Tamam ayağımız alışsın al ikinciyi al bari 😀 idiliskom
Ikincinin gömleği çok güzel. 2 derim ben
Bende 2 dedim son artık
Ayyy 2 çokta yakışır kuzuma 🐣😍
Demi hülyoş ya bende gömleğin rengine bayıldım birde yakası çok klas duruyor
Birinci güzellll
Benim aklımda 2 de ya bakalım 😅
Bende yeşil krem uyumlu istiyorum oğluma
Eşim yeşil gömlek krem pantolon giyecek Ama işte cesarette edemiyorum malum yerinde duramıyor erkek çocukları 😂
Hiç sorma ikincinin gömleğin rengini çok sevdim ama pantolon öyle gözümü korkutuyor ki 😂 benim oğlumun kendini yerlere atma huyu var maalesef yeni başladı … yaparsa pantolon gitti 😂
Beyaz pantolon☺️en fazla yarım saat sonra rengarenk olur bence 1
Diğerinin de üstü açık ha üst ha alt diyerekten 2. Dedim bende 😂
2. numaradaki manken çocuk arkadaşımın çocuğu konuyla alakasız ama 😀
Ne güzel 😂
2. Canım çok beğendim
Bende 2 yi beğendim ya
Birinci daha güzel ve karizma
Bende ikincinin gömleğini çok sevdim ilkinin de pantolonu
Ayrı alma şansın varsa öyle yapabilirsin
Ayrı satılmıyormuş maalesef ikiyi alacağım herhalde
Ben ikinciyi beğendim hatta benimde favorilerimde ekli büyük ihtimalle onu alacağım yeşil çok seviyorum ve giydiriyorum o yüzden ikinci
Bende ikincinin gömleğini çok sevdim yakası falan çok klas geldi . İlkinin de pantolonunu çok sevdim ama ayrı ayrı satın alamıyorum galiba bende 2. yi alacağım
Kesinlikle 1 ya ❤️
Hadi ya bende 2. yi çok sevdim
Gerçi ulaşı hayal ettim de 2 de aşırı yakışır ❤️🫶
Teşekkür ederiz 🌺❤️
Ikiside çok güzel ikiside olur ama bence biraz renkli birseyler baksan daha iyi yasi küçük minnoslarin bu tarzlarda yıllarca giyecekler sen bilirsin tabi ama bir dusun derim hayal dünyası renkli pastel renkleri ilerde öğrenir bence..
Bilmem ki ya bunları beğendim böyle kıyafeti hiç yok normalde hep renkli giyinir belki görüyorsundur anlıklarda falan kıyafetleri hep renklidir bir bayrama böyle şeyler alıyorum
İkincinin gömleğini almıştım iki ay önce 220 TL'ye gelmişti . Güzel bı gömlek
Fakat üstteki bayram için daha şık
Keşke hala ayrı satılsa ya bende ikincinin gömleğini aşırı beğendim ama şu an ayrı satılmıyor baktım da :/
https://www.lcw.com/urun-o-4266187
Evet canm keşke ayrı satılsa kalmamis
1,476,056 soru
24,163,897 cevap
335,492 kullanıcı