+1 oy
185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından

Arkadaşlar benim gibi okul tatil olupta yaz i köyde kaynana kayinbaba ile aynı evde geçirenler bana yazı na0am nasil s edeceğim nasil bitecek o yaz

4 Cevaplar

+3 oy
(4,952 puan) tarafından

Ya sabir cekerek 

(21 puan) tarafından

Ben o ya sabiri 5 sene çektim 6 buçuk senelik evliyim

-Reklam-
+1 oy
(9,592 puan) tarafından

Geçen sene 3 buçuk ay kaldım çokta güzel geçti 

(21 puan) tarafından

Neler yaptınız da güzel geçti nasil yaşanır 5 sene yaşadım okul sayesinde kendi evime geçmiştim şimdi yaz tatilide olsa durmak zor geliyor

0 oy
(8,710 puan) tarafından

Zorunda değilsiniz eşiniz gitsin sizde kendi ailnizde kalın olmaz mı 

(21 puan) tarafından

Çok güzel olurdu  Bi mucize Allah im ya ne güzel dediniz keşke esim de dese nasil istiyorsan öyle yap diye

(8,710 puan) tarafından

Eşine ne ki? Benim eşimde her yaz yazlığa gidiyor 4 senedir hep gittim bu yaz ben gelmiyorum sen git istersen dedim. Gelsen güzel olur ama sen bilirsin dedi yani her sene ailesinin yanına gitmek zorunda değilim. 

(8,710 puan) tarafından

Bu arada yazları ailesi Balıkesir de oluyor yazlıkları var hiç demezler siz baş başa gidin tatil yapın diye. Hava ısındı mı giderler soğuk oldu mu dönerler.

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Her yaz kendi memleketime gidiyorum sırf kaynana kayınbaba köyüne gitmemek için gidince de 4 gün sonra evime dönüyorum onların evinde aç kalıyorum yaptıkları yemekleri yiyemiyorum benim yaptıklarımı da onlar yemiyor kendime göre yapmak istediğim zaman malzeme eksik oluyor o yüzden 4 gün yeter artar çok bile 🤭

El işi yapıyorsan yanına bol bol ip al yada kitap al her fırsatta kapan odaya oku bolca sabır diliyorum şimdiden ❣️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 254 göst.
29 Ocak 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 411 göst.
0 oy
10 cevap 659 göst.
27 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Melekezban (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 386 göst.
9 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (6,164 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,080 soru

24,081,635 cevap

331,231 kullanıcı

...