5aydır nişanlıyız aynı şehirdeniz. Erkek arkadaşım ailesiyle yaşıyor ailesi 2günlük şehir dışına çıktılar. Dün geceden beni ikna etmeye çalışıyor gel bize birlikte sahur yaparız diye ama gidemem çünki ne abim ne de babam buna izin verir. O arkadaşımdayım dersin alt tarafı sahur yapıcaz ne evham yapıyorsun diyor dün birşekilde yola verdim ama hala unutmadı ve hala ısrar ediyor bana güvenmiyorsun yemem seni diyor
Ailesi yarın akşam gelicek bu gece gel yarın annemler gelene iftar sofrası hazırlarsın birlikte iftar yaparız diyor
Arkadaşıma da söyledim o da onun tarafını tuttu ne olucak yani cahil devrindemiyiz olgun insanlarsınız diyor ama benim ruhum mağarada kaldı sanırım
Ailesi varken niye çağırmıyorda yokken sahur yapası tutuyor masum değil birde üstüne yalana teşvik ediyor
Ailesi burdayken annesi iftara davet etmişti ama sahura değil
+evet hakk veriyorum
Tamam işte masum değil yani hadi iyi niyetli olsun diyelim niye yalan teşvik ediyor yok arkadaşım vs diye
Tüm yalanlarım ortaya çıkıyor şu hayatıma kadar o yüzden yalanda konuşamam
Aman aman sakın zaten canım nişanlısınız diye olmaz yani neyi kimden saklıyor herşeyin bir adabı var ama sana söyledikleri zaten ne istediğini ele vermiş orda amaç emin ol sahur olmadığı çok belli yoksa bu diretme olmaz dini konuda yalana hiç itekletmez iyi niyet olmadığı o kadar belli ki oruç tutacaksınız oruç ağızla birde yalan söylüceksiniz ne anlamı kaldı ki
Evet oda çok doğru zaten geçmişte çocukluk hatalarımda yalan söyledim hala hatırladıkca utanıyorum yenisinin eklenmesini istemem
Abinle babanı al da git sjsjsj
Ay güldüm doğru diyorsunuz mantıklı 😂
Şuna benden bir artı 🤣 madem amaç sahur kayınpeder ve abisiyle yapsın 🤣🤣
Kayınbabamla sahur date diye foto felan atarlar artık 🤣
Babamla sahur yapmak istiyorsa taşa döneyim yani
Kız ne sahuru Allah aşkına saf olma bana böyle teklifle gelse direk eline yüzüğümü bırakır tekmeyi basarım. Benim yeğenim nişanlandı , ev dizildi herşey yapıldı çocuk alkol içtiğini kıza söyledi yeğenim direk babasına söyledi yüzüğü atmak istiyorum dedi attı
Nişanlılık demek evlilik demek değildir gülüm birbirini tanıma sürecidir. Sence de çok daha fazla tanımadın mi?
Yok canım gitme bı ağırlığın olsun evlenince de ilk fırsatta bunu dile getirebilir eline koz verme
Oha birde erkeğin ailesi diyecek nisanslisi edepsizmiski biz yokken gelmiş. Saçmalama Allah aşkına. Ben yerinde olsam aileme bile bu isteğini söylerim nisanlinin
Gerçekten derler ya hatta nişanlıma birşey demezler tüm oklar beni gösterir ama aileme söylesem birde görüyorsun abim nişanı bozuyor
Çocuğa bunu şöyle. Korksun. Ciddiyetini anlasın.ne saçmalık ya. Gerizekalica bir istek. Sogurum bile ben o erkekten
Kesinlikle gitme ateşle barut yan yana durmaz ki bu erkek aklı bel altına çalışıyor nefislerine asla sahip çıkamıyorlar o hataya düşme çok iftar hazırlamanı istiyorsa iftara çağır ailesini daha iyi
Ona çok aşığım daha düğüne var baya okulum bitmedi evimiz hazır değil biryerden okumuştum erkekler(evli olmayan) yatak ihtiyacını giderdikten sonra soğuyorlar o yüzdende istemiyorum
Hayatta gitmem
Ne yalan söyleyim benimde düşüncem bu tarafdan ama kıt kafa+ehvamlı adını alıyorum
Şu hangi devirdeyiz manipülasyonu yapanlar yokmu ayar oluyorum.. Aynısını senin bacina nisanlin cagirsa ne düşünürsun de ? Bakalım...bı kendini akıllı sanıyor belliki çok gördük kızı bozup soğudum nağaralari atanları açıkçası konunun özü bu bence🤐
Belkide kızkardeşi ablası yok diye bu kadar rahat gitmedim zaten çok istiyorsa yarın iftarda buluşuruz
Bence vicdani eksik...
Ramazanda iftara çağıranı duydum da sahura çağıranı ilk kez duyuyorum ayrıca ne münasebet gel annemlere iftar hazırlarsın da ayrı bir saçmalık şimdiden böyle ise ilerde ne olur acaba :) Ben olsam gitmezdim güvenmek değil ki mesele uygun bulmamak
Sahura öyle özenli hazırlanmıyorum ama iftara elimden geldiği kadar yardım ediyorum
Bence hiç de ruhun mağarada kalmadı nefis bu bi anlık birşey yaşama ihtimaliniz çok yüksek asla gitme isterse küssün gidilmez evli değilsiniz sonuçta evleneceğiniz bile belli değil belki bir sorun olacak Allah korusun
Nişanlısının tutumunu ve ısrarını hiç hoş bulmadım. Yaptığı ayıp. İstemediğini dile getiriyorsun hala ısrar ediyor. İşin içinde ahlak boyutu var, dini boyutu var, güven boyutu var.... varda var. Seni kızım gibi düşündüm ,aman ha nişanlılık döneminde davranışlarını iyi izle dikkat et.
3yıl sevgili 5ay nişanlı dönemindeyiz buluşuruz bana hediye alır sarılır öper ama irelisi yok ve şuanlıkta istemem
Belkide günahını alıyorum ama iftara çağırsa giderim ve gitmişliğimde var
Sakın gitme senin kararlarınada saygı duymuyorsa bi ilişkini düşün derim köle misin sen gel diycek gelecen git diycek gidecen sakın zaaf gösterme bnu her zaman kullanır tek başına ne işin var onunla sahura çok istiyosa seni görmek dışarda iftar yapın beraber
Kuzucum açık açık söylemiş işte ev boş diyor yani
Kesinlikle gitme belli ne olacağı ateşle barut yan yana durmaz
Ayrıca o arkadaşına söyle dini öğrensin de gelsin
Kim cahil kim değil ondan sonra görsün
Cahillik akıyor arkadasindan
Bu devir kötü bi devir arsızlar mezhepsizlerle dolu ortalik
Romantikliği tutkuyu şimdilik yatakta göremiyorum ben malesef tabiki evlendikten sonra cinsel hayatımın güzel geçmesini isterima am şuan çok çok çok erken. Bilmiyorum belkide gerçekten sahur için çağırmıştı ama "belki"
Guveniyorsan git. Ben eşimle günübirlik gezilere çok gitmiştim sevgiliyken tabiki ona güveniyordum
Bizde buluşuyoruz geziyoruz ama şuanlık hiç biryerde kalmadık
Gitme canım o halde
Nişanlı hiçbir kızın ailesi izin vermez cnm ailesi de evde yokmuş illaki bişeyler ister gibi. Ailesi gelince ailecek yaparsınız iftar
Ailesi pazar akşamına gelicek iftara yetişirler kal birlikte yaparız diyor ama bu geceden gel diyor
Gündüz çagırsa art niyetli olmıcam ama geceden çagırdığı için niyeti bozmuş. Gitmemen senin için hayırlı.
Gündüz buluşuyoruz ailemde birşey demiyor ama akşamına eve bırakıyor bugün buluşmadı bile
Balım bencede gitme. Çok sahur yapmak istiyorsa seninle dışarı bir yere çıkarsın .
Sabahın erkeni alaca karanlıkta uyanmak azap gibi uyandığımda iştah pek olmuyor yani iftar çağırsa seve seve gelirim+annemlerde davet ederler
Bana gelsene film izleriz 😂😂😂 git ya da gitme demeyeceğim. Sadece içinden ne yapmak geçiyorsa onu takip et. Aksine değil :)
İçimden gitmemek geliyor ama gitmediğimde ona güvenmiyorum çıkıyor gittiğimde işler karışıyor
Bence de gitme birlikte sahur yapmak istiyorsa size gelsin ya da ailesi gelince hep birlikte gidin
İftara gitmişliğim var ama sahuru hep kendi evimde yaptım
Sende tamam olur gel dışarda Sahur yapalım ordanda beni eve bırak de sonrasında iftar için erken gelir bir şeyler hazırlarım dersin iftara bir iki saat gider bir çorba falan bir şeyler yaparsın yani evde sahur yapmak kimse yokken mantıklı değil
Bn olsam gitmem
Tak yanına bjrini beraber gidin
Kim tanımadığı bir evde 1gece kalır?
Sahur yap dön niye kalasın, millet evlendiği kocası ile dugum.olana kadar kalmihor neyin kafası kalmak
1,486,258 soru
24,298,603 cevap
343,926 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın