Niye bu kadın böyle ki eşinle boşanmak gibi bi olayınız mi vardı bana sorarsan aç gönlünün teki . Bizdede var kaynana bacım ben böyle bisey yaşamadım. Ev eşimin üzerine bana kalsa nolcak ortada cocuk var üzerine alınca o çocuğun da hakkına girecek bu kadın. Başka kardeş varsa Allah göstermesin al tapuyu öldü gitti miras kardeşler arasında ortaktır neticede ozaman nolcak esindeyken bosansan bile o çocuğun hakkı da var babaya Allah gecinden versin rabbim göstermesin bisey olsa da hakkı var . Tapu babaannedeyken bu çocuğun hakkini kim verecek acaba ? Bak diyorsun ki tazminatım altınların gitti o eve olcak iş deği yerinizde ben ve eşim olsak buduruma aşırı tepki verir gider kendi göbeğimizi kendimiz keseriz canım kusura bakmasın kimse evlad8min ve yılların emeğini bende bana hak görmeyen birine o durumda ele yedirmem yok öyle bi dünya.
Mesela kaynanamlarla yaşıyoruz dublexte o her koşulda benim ons bakacagimi asla açıkta koymayacagimi bilir gözü kapalı yapar bunu sorgulamaz . Bu kadın hiç mi huyunuzu bilmez sizi tanımaz ve o evi tazminat altın gitti bunu nasıl gözardı eder ona göre o şekil haksa bu şekil ne anlama geliyor.
SAĶKKKKIIIINNN IZIN VERMEYIN DIRETIN . BELLI KI BIGUN ONA BISEY OLSA BELKI SIZDE ONA YER VAR AMA YA SIZ? AYNI DURUM SIZIN ICIN DE GECEERLI MI ACABA ? MALESEF .
oyuzden o eve emek geçmiş kaldı ki o evin anasi kadını eşi sizsiniz üzerime yap diyor öyle mi anca öyle mi verir destek ozaman hesabınızı yapın plan kurun az yiyin gerekirse gidin kendi gobeginizi kendiniz kesin .
Bazen insanlara ihtiyacınız olunca sizin ona gebe kalmanıza ömür boyu köle olmanızı istiyor . Bide en çok kızdığım da evli çocuklu bi oğlu var ortada cocuk da var ağzında da maşallah boşanmak zikri de hiç eksik değil sanki . Nediy8m sakın izin vermeyin o evde kadınsaniz değer veriyorsa eşiniz şu çocuğun ilerisi düşünülüyor ise böyle bir resmi hataya girmesin eşiniz çünkü bugün sağlığında sizden bunu esirgeyen bu planları yapan kadın yarin bigun ortada kalsanız sizden o evin kirasını da ister hatta kapıyı da gösterir kucağında çocukla. Aksi halde zaten ne kredi çekmeye ne krediye kefil olmaya es olarak gidip izin imzası vermeyin asla bu hataya düşmeyin . İmza atmazsanız o iş yaş zaten unutmayın kredi muhabbeti de varsa .