+2 oy
1,065 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

5aydır nişanlıyız aynı şehirdeniz. Erkek arkadaşım ailesiyle yaşıyor ailesi 2günlük şehir dışına çıktılar. Dün geceden beni ikna etmeye çalışıyor gel bize birlikte sahur yaparız diye ama gidemem çünki ne abim ne de babam buna izin verir. O arkadaşımdayım dersin alt tarafı sahur yapıcaz ne evham yapıyorsun diyor dün birşekilde yola verdim ama hala unutmadı ve hala ısrar ediyor bana güvenmiyorsun yemem seni diyor

Ailesi yarın akşam gelicek bu gece gel yarın annemler gelene iftar sofrası hazırlarsın birlikte iftar yaparız diyor

Arkadaşıma da söyledim o da onun tarafını tuttu ne olucak yani cahil devrindemiyiz olgun insanlarsınız diyor ama benim ruhum mağarada kaldı sanırım 

39 Cevaplar

+1 oy
(235 puan) tarafından

İstediği kadar konuşsun yarın evlendiğinde gelmiştin işte kimse yokken  der inan ki bence hiç gidip değerini düşürme. 

-Reklam-
+1 oy
(4,090 puan) tarafından

Canım yani için rahat değilse hiç kabul etme. Bu kadar ısrar da güzel değil 

tarafından

Birşey var ki ben ramazanın ilk gecesi sahura özenirim diğer günlerde uykulu oluyorum zorla lokma alıyorum ağzıma hatta bu sene 2gece sahur bile yapmadım ama iftara özenirim anneme yardım ederim onlara gittim annesinede yardım ettim yarın akşam iftara ailesi dönene kadar yemek hazırlarım ailesi gelir oruçu açarız sonrada eve bırakır ailem buna birşey demez 

+1 oy
(7,235 puan) tarafından

Ailesi varken çağırmayan insandan ben art niyet beklerim kimse kusura bakmasın madem çok istiyor annesigil gelince çağırsın yine hazırlarsın yemeği sıkıntı değil bence gitme son pişmanlık fayda etmiyo

+1 oy
(8,843 puan) tarafından

Bu kadar ısrar çok hayra alamet değil gibi 🫣

+1 oy
tarafından

Bunun güvenle alakası yok münasip olmayacağını söyle ailene yalan söylemeyecegini söyle gitme bencede

+1 oy
(356 puan) tarafından

Gitme sakın belki senden alacağıni alırsa nişanı bule atar ya da çok rahatsn der bence hiç evpenmede evlenmeden bu hale gelmsse ve seni bu duruma düşruyorsa evlenirsen de pek bsye yarayacgni dusunmyrm hiç bir erkek evleneceği kadını evlenmeden önce dokunmayı hayal etmez mesela benim eşimle bir yıl nisanli kaldım hep derdi gelinliğinle geldgmeni hayal etmstm . Ailesi oradayken de gitme sahura hiç kimseye güvenme bu devir güvenme.devri değil utanma ar şeref namus kimse de kalmamış güzel bir dille anlat gelemeycgni  ins evlendgmzde hergun sana hazrlrm de sakın da gitme hiç hoş bsy dgl 

+1 oy
(591 puan) tarafından

O size gelsin sahura ben olsam gitmezdim evlenince yapın sahurunuzu hem annesi babası istermi evde kendileri yokken erkek milleti bence ne olursa olsun güven olmaz ya bu seferde daha dügüne varmış işini görüp bırakanda çok canm yarın gündüz git iftar hazırlayın beraber yda hep birlikte dışarda iftar yapın

+1 oy
(4,845 puan) tarafından

Aklıma kötü şeyler geliyor affet beni 😂

+1 oy
(8,601 puan) tarafından

Sahur niyetine seni yiyecek haberin olsun 

+1 oy
(3,635 puan) tarafından

Evet nişanlın ama ateşle barut yan yana durmaz canısı gideceksen de yanında bjri olsun bence 

+1 oy
(5,522 puan) tarafından

Babam abim izin vermiyor de geç 

+1 oy
(4,313 puan) tarafından

Sen davet et kendi evinize annenler yok gel hep birlikte sahur yapalım neler neler hazırlarım de ,ustelik iftara da gel kendi kendine yapma de babanlar izin vermez mi yatıya kalmayacak sonuçta .

Onu davet et ben olsam giderdim kendi adıma ama senin için rahat değil o yüzden sakin gitme kim ne derse desin için rahat değilse var bir sebebi bir kadın boşubosuna böyle duygulara kapilmaz çünkü.

tarafından

Aramızda 45dakikalık mesafe var yani alaca karanlıkta kalkıp gelmesinin ne anlamı var ki? İftara gelsin annemde çok güzel ağırlar ama sahur abartı gibi

+1 oy
(4,560 puan) tarafından

Kizim deli misin sen sakin gitme ne isin var nisanliyken sahurda iftara noldu da illa sahur bi de o kadar israr kiyamek cagiriyo niyeti asla iyi degil bak yuzde yuz soyluyorum eger iyi olsa ailesi varken cagirirdi niye illa onlar yokken ve illa sahur yani hadi diyelim yinede iyi niyetle cagiriyo sahur yapacaksiniz ilerde bi kavga etseniz bisey olsa zamaninda pesimden sen kostum benimle bi gece kalmak icin ailene yalan bile soyledin diyecek yuzde bimilyon ihtimal bu tutacak gitme sonra da sana karsi tavrina dikkat et evlenene kadar ne kadar mesafe koyarsan sana kar kardesim yapma 

+1 oy
(1,996 puan) tarafından

Benim eşimde düğüne 1 ay kala evine davet etti iftar içindi ama asla gitmedim tersledim bir dahada ağzını açamadı. Taviz verme olmaz de bitir

tarafından

Ben iftara gittim ama anne babası evdeydi zaten

(1,996 puan) tarafından

Benimki yalnız yaşıyordu 🤭

+1 oy
(11,346 puan) tarafından

Sakın gitme hiç masumca değil 

tarafından

Gidemem zaten abimin gazabına tutulmak istemem+yalan söylediğimi bir şekilde anlar şu zamana kadar tüm yalanlarım er yada geç ortaya çıktı birşey olmasa bile onların gözünde "kötü" kadın olucam

+1 oy
(5,562 puan) tarafından

Ateşle barut...

tarafından

Yanyana durmaz

+1 oy
(205 puan) tarafından

Cahil devirde mi? Ateşle barut yan yana durmaz kim ne derse desin. 

+1 oy
(899 puan) tarafından

Ay hayır yaaa gitmeyin. Ruhun mağarada kalması en iyisi. Aksini modernlik sananların vay haline. Çok sahur yapmak istiyorsa ailenizle konuşun nişanlınızın ailesinin gittiğini söyleyin o size gelsin sahurda sonra dönsün evine yakınsa. Ben olsam kabul etmem evde baş başa ne. Ki nişan bu yani nikah değil evlilik değil istemiyorum denince atılacak bişey. 

tarafından

45dakikalık mesafa ama yani sahur için değilde iftar için gelse gözümüz üstünde yeri var tabiki sahur içinde gelse Allah misafiri ama yinede o saatde gelmek dönmek birde iştah olmuyor o saatlerde

(899 puan) tarafından

O zaman herkes kendi evinde yapsın sahurunu. Gitmemeniz tavsiyemdir tabi ki siz bilirsiniz yine de ama bana ısrar etmesi de doğru gelmedi. Teklif zaten baştan yanlış

tarafından

Bencede öyle zaten benimde gitme niyetim yok tabiki gündüzler buluşuruz konuşuruz ama şuanlık böyle konulara hiç hazır değilim

0 oy
(163,261 puan) tarafından

niyeti kotu netde soylemis ev bos diye 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 682 göst.
19 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Alca (252 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 425 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 156 göst.