+3 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından

Ne kadar süredir istiyorum böyle kokusunu hayal ediyorum garip duygu ama eşim zamanı değil yersin alerji olursun bir zararı dokunur söz mevsimi geldiğinde daha fazlasını alıcam diyor ama ben şuan istiyorum. Çilek reçeli yedim ama olmuyor aynı tadı zevki vermiyor 

1tane yesem yeter aslında ama anlatamıyorum:(

Hakkınızı helal edin lütfen Allah tutduğunuz oruçları kabul etsin 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ne alaka yaa ben hamileydim 2022 de nisan sonu mayıs başı felan da olabilir daha erkenden olabilir canım çekti eşimle gittik aldık nolcak ki bebeğim 2 yaşını geçti çok şükür no problem yani . İki üç tane al ye hatta aldın ya çilekte porlar var ufak delikler bi kaba az sirke koy şu koy içine cilekleri koy biraz beklet 10 dk felan yıka öyle ye 5,6 tane ye hocbisey olmaz canim canın çekmiş önemsiz gerisi git al marketten az bisey sirkeye koy bekle yıka yee tarim ilacı hepsinde var eşin onu diyor ama tarim ilacı olgunlaşması için gerekenden fazla ilaçlama evet yapılıyor çoğu sera malesef marketteki malesef köydeki gibi olmaz. 

Al ye bisey de deme çok da yeme tatlım,  yarasın yavruya ❤️

-Reklam-
0 oy
(976 puan) tarafından

Ye boşver mevsiminde olanada kimyasal ilaç oluyor. Kaç haftadır var pazarda alıyoruz yazınkinden daha iyi tadı. O görmeden bile alabilirsin 

0 oy
(310 puan) tarafından

Canım git al ye bak canın çekmiş bebenin bı yerinde iz çıkabilir öyle olan var 

0 oy
(293 puan) tarafından

Saka gibi gercekten pazar da haftadır satiliyo 2 haftadır alıyorum ben nasıl bir zararı olabilir hayret 

0 oy
(9,757 puan) tarafından

Tüm marketlerde var çilek bazı bölgelerde yerlisi çıktı bile bende kızım istiyor diye alıyorum yiyoruz alerji vs olmadık kocan almamak için bahane uydurmuş 

0 oy
(688 puan) tarafından

Hamilelik dönemimde hiç unutmuyorum. Aralık ayında bende aynı durumu yaşadım. 2 hafta boyunca kokusu geliyordu hep. Ve o aylarda çilek hiç yoktu. Biz artık pastahaneden isteyelim dordurucuya atmışlardır dedik :D zar zor bir markette 2 tanede kutuda vardı. Normal şartlarda almam. Mevsimi değil ama çok kokusu geliyordu. Şuan çilek birçok yerde var. Kokusu geliyorsa al mutlaka en azından 3-5 tane ye birşey olmaz inşaAllah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 168 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,628 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 127 göst.
30 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zezeee97 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 327 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu