+3 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından

Ne kadar süredir istiyorum böyle kokusunu hayal ediyorum garip duygu ama eşim zamanı değil yersin alerji olursun bir zararı dokunur söz mevsimi geldiğinde daha fazlasını alıcam diyor ama ben şuan istiyorum. Çilek reçeli yedim ama olmuyor aynı tadı zevki vermiyor 

1tane yesem yeter aslında ama anlatamıyorum:(

Hakkınızı helal edin lütfen Allah tutduğunuz oruçları kabul etsin 

26 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Bacim git marketten küçük bir paket al ye eşine söylemeden yani niye seni bu kadar zorluyor ki

(29 puan) tarafından

Bebeğe bana zararı dokunur diye herşeyin zamanı var ama içimdeki istek zamana bakmıyor

tarafından
+2

Yani bu kadar da abartmamak lazım evet her şeyin fazlası zarar ama bir iki taneden ne olacak vallahi ben hiç bir şeyden kismadim canım ne istediyse yedim 

-Reklam-
+3 oy
(1,445 puan) tarafından

Kendin al ye nolcak bu kadar pinpirik olmayın yaa

+2 oy
(4,053 puan) tarafından

Artık zaman diye bir şey mi var ya. 4 mevsim her şey var. Git kendin al ye. Eşin daha önce kaç kere hamile kaldı da zamanını biliyor. 

+2 oy
(19,873 puan) tarafından

Ya bende yiyordum zamanı olmasına gerek var mı insanın halinden anlasın biraz sakınılan göze çöp batar derler bu kadar evhamlı olmasına gerek yok sen al ye canın çekmiş dinleme onu belli ki anlamıyor ne kadar zor durumda olduğunu 

+2 oy
(4,194 puan) tarafından

Ben burada bazı postlari gerçekten anlamıyorum yani gidip alabilirsin marketten ya da kontrole gittiğinde doktora sor eşinin yanında yesem olur mu diye doktor tabi ki de bir şey olmaz diyecek. Hamileyken de çilek çok önemliymiş benim doktorumun odasında hamile bir kadın hamileligi boyunca 8 kilo çilek yemeli yazıyordu benim hamileligim kısa geldi esim sagolsun böyle saçmalamadigi  için 10 15 kilo yemisimdir bulduğu yerden kasayla alirdi

+2 oy
(5,275 puan) tarafından

Burda cuma apzarı var yarım 75 tl aldım dün cocuklara ki bende 26 haftalık gebeyim yani nefsini söndürsün yeter bir tane bile yesen eşin abartıyor 

+2 oy
(1,294 puan) tarafından

Bu kadar abartmayın siz kjsin domates demi yemiyorsnuz oda yaz sebzesi 

+2 oy
(13,438 puan) tarafından

Kara kışın ortasında buzlu şeftali buldurup yediren ben elendim 😂 çileğide benimkiler çok seviyor valla ben belki 1 ay almamışımdır bu sene. Oda hiç yoktu diye çıktı hemen almaya başladık. Her hafta 2 kilo gidiyo bizde. İkisi yiyo sadece. Geçende karpuz gördük markette kızım aşırı seviyo hemen aldırdı geldi yedi evde. Valla şu devirde hiçbirşey sağlıklı değil o yüzden çokda abartmamak lazım

+2 oy
(3,010 puan) tarafından

Ne zararı.olcak beya sizde abartmayın burda hamburgerden tut ciğer yemiş biri var gayette sağlıklı doğdu yavrum

tarafından

Katılıyorum nefsimin çektiği herşeyi yedim tabiki zararlı şeyleri sadece körlemek bazında bir de çileğin ne zararı olabilir ben gerçekten bazı durumları anlayamıyorum geçen biri de yağda yumurta yediği için sormuştu 🥺

(3,010 puan) tarafından

Sormam bile ben gider alırım 

+2 oy
(5,472 puan) tarafından

Ablacığım elin ayağın tutuyordur minik bir kase alıp yemen imkansız mı? 

+2 oy
tarafından

Yani anlayamadım senin bir alerjin var mı ? Yoksa eşinin tek gerekçesi mevsim mi

(29 puan) tarafından

Alerjim var ama öyle hemen hemen çileğe değil yaz ayları geldiğinde herşeye karşı hassas oluyorum

+2 oy
(86 puan) tarafından

1 aydan fazladır her hafta 1 kilo tek başıma yiyorum. Sanki diğer yediğimiz şeyler hepsi organik 

+2 oy
(1,263 puan) tarafından

Ay abartmayın altı üstü bı çilek millet sigara alkol tüketiyor bu kadar düşünmüyor

+2 oy
(1,841 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Geçen eşim almıştı valla çokda güzel kokuyordu çokda lezzetlıydı sen git markete al ye ne yalvarıyorsun

+1 oy
(1,659 puan) tarafından

Canım nenalaka havalar ısındı cikiyo ben çocuklara aldirdm.daha bı ay öncesinden eziyet ediyor eşin de beni kimse tutamazdi vLa kendin al ye pazara markete çıkmıyor musun 

(29 puan) tarafından

Pazara çıkmıyorum ama markete gidiyorum ama pazarda olanlar daha mı organik olur yoksa hepsi aynı şey

(1,659 puan) tarafından

Kız al ye boşversene ya  bi kase yicen altı üstü sen önünden de böyle dersen erkekler der zsyen

0 oy
(23,050 puan) tarafından

Bu kadar abartmasa mı sanki yediğimiz içtiğimiz her şey doğal da şimdi yediğin çilek dert olsun vaktinde yediğin çilek ne kadar sağlıklı olacak acaba saçmalamış eşin ayrıca üstteki post haklı her şeyden eşinin haberi olmak zorunda değil al ye 

0 oy
(672 puan) tarafından

Canım benim başlıga dikkat et lutfen senden başkada aşeren ve maddi imkanı olmayan ve ya ya bulamayanlar var acıkca yazma bidahakine.ama bence zararı olmaz ya nolucak olsa olsa qaz yapar aldiginiz yeri iyi seçin 

0 oy
tarafından

Canım pazara çık en az 3 yerde var yani 

0 oy
(3,410 puan) tarafından

Kışın ortasında bile aldım yedim sera çileği. Ne alerji ne bişey. Çok fazla severim çilek. Kokusuna dayanamam. Eşin de abartmasın yani. Bu kadar canın istiyosa al ye veya dışardan sipariş ver getirsinler. İlla eşinin bilmesine gerek yok.

0 oy
(1,496 puan) tarafından

5 aylık hamileyim benim canımda hep çilek çekti yedimde bişey olmz ne olcak sanki 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 143 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,564 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 116 göst.
30 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zezeee97 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 306 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu