0-1 aylık zıbın almamda gerekli mi,yoksa direk 0-3 aylık mi almam lazım.
Arada cok bu fark yok 0 3 al derim
0-3 ay eğer kilosu az doğmaz 3 kılo boyu da 50 cm ise olurlar benım kız 2600 doğdu boyu da 45 cm kadardı büyük oldular 1 ay kadar sonra üstüne göre oldular
0-3 al hizli toparlaniyorlar bebisler 30 gunlukken 0-3 tulum olmamisti cocuguma
Bebeğine göre değişir bacım, bazı bebekler hem ufak doğuyo hem hızlı büyümüyo onlar için bir ay ideal olabilir ama genel olarak bebekler hızlı bğyüyolar özellikle ilk 3 ay, o yüzden bir ay için zıbın almanı önermem. Doğduktan sonra baktın 3 ay çok büyük geliyo, hızlı da büyüyecek gibi değil, öyle alırsın 1 ay zıbınını. Yoksa boşuna almış olursun 2 kere giydirmeden küçük gelmeye başlar diyim
Yani benim oğluma 3215 kg doğdu boy kilo gayet iyiydi ama 0,3 ay bol geliyordu yani gidip civilden e bebekten felan 4,5 gunlukken prematüre kıyafeti almıştık iki tane zaten 1 buçuk 2 haftaya süt iyi geliyor ona 1,3 ay kıyafeti tam dolduruyor. Ama önerim yeni doğan zibini iki üç tane yeterli hastaneden eve gelsin yeter. Zaten o uçtane yeterli ona 1 hafta 10 güne zaten 1,3 ay a geçiyor 3,4. Ayda da oğlum 3,6 ay giydi 6. Ayı doldurmadan 6,9 ay giydi 1 yaşına gelmeden 1 buçuk yaş kıyafetler giydi şuan iki yaşında mesela 3,4 yaş giyiyor. Diğer bebeklerde böyle zannedersem hep bulunduğu ay kategorisinin bi üstünü giyiyor galiba ben oğlumda böyle deneyimledim. Doğumdan sonra ki 1 hafta 10 günün sonunda aşırı değişiyorlar. 1. Ay dolunca yaklaşık 1 , 1 buçuk kilo alıyorlar hesap et. Yenidogan i da çok giymez bence
2 aylik bebegim var 50 cm aldim ben en az 10 tane zihin aldim bebegim kusuyor ve üst degistirme çok var w aylik suan 62 vm giyiyor
0 3 al canım zaten onu da ancak 40ı çıkana kadar giyer sonda 3 6 giydirirsin
Benim bebegim 3600 dogdu. 2 aylikken 5500 gr 59 cmdi. 0-1 olanlari 2 aylik olana kadar kullandim. Ama genelde lcw den almistim kaliplari iyi oluyo. Mesela e-bebegin kaliplari kucuk. Onlarda da 0-3 kullandim.
03 az al 01 hic almasan bile olur 6,9 ve 9 12 cok gidiyo
Eşin ve senin boyun ne ?
Iki kızım 53 cm dogdu ben hiç 0-1 aylık almadım giydirmedim. Direkt 0-3 aylık yani 62 giydirdim. Ha 1 ay filan büyük geliyor ama hemen büyüyorlar zaten. Doktor ne diyor boyu hakkında az çok belli olur 34 35 den sonra uzun olup olmayacağı
Istersrniz bi kac tane yenidogan olanlardan alin. Gerisini 0 3 alin gerci 0 3 lerde uzu sure kullanilmiyor . 10 tane karisik yenidogan ve 0 3 alin gerisini buyuk almanizi tavsiye ederim
0-1hic alma cnm hiç giyemez 0-3te çok alma 3-6 fan başla direk
İmkan varsa 2 takım falan 0-1 ay alınabilir. Ne zaman doğacağıda önemli. Bizimki sonbahar bebişiydi bi kaç takım 0-1 ay aldım tam sardığı için daha rahattı. Ama yaz bebeğiyse tam satmasına gerek olmayabilir bunaltmasın bebişi
1,486,252 soru
24,298,551 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın