0 oy
656 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (4,314 puan) tarafından

Bu tepsilerdenı alıp bir kahve sunumu denemesi yapayim dedim bende aldım açıkçası suan 2 adet aldim sizce 6 tane alinmalimi  kizlar falan gelince böylemi yapsam sunumu😊

image

26 Cevaplar

+3 oy
önce (1,244 puan) tarafından

Bana çok gereksiz geliyor

önce (4,314 puan) tarafından

😁 zaten gereksiz birsey sadece sunum için aliyorlar simdi benim cwvredede var kolonlar onlara alayim diyorum 😁

-Reklam-
+2 oy
önce (1,174 puan) tarafından

Bu tarz şeyler hiç samimi gelmiyor. Bana böyle sunum gelse bidaha gitmem gösteriş gibi ne öyle... 

😁😁 gösteriş zaten bacim  amaç o yoksa ver fincanı git sen simdi bu fincanlada gelsem içmem dersin 

İçerim canım da bir daha evine gitmem dışarıda buluşalım derim. 

😁😁 niye öyle dersiniz size ne gibi bir izlenim birkato bu tarz sunumlar falan 

Ben önemli değilim sadece geliyim onun imkanlarını göriyim gibi hissederim. Bi insana kahveye gideceksem hayatım önemli olmalı söyleyeceklerim yani veya dertlerim veya sevinçlerimi dinlemeli sadece. Benim görüşüm bu doğru yanlış bilemem.... 

+1

😁😁😁 daha neler ya senin çevrem farklı demekki mal.mulk bilmem ne görmek için bize misafir gelmiyor canim 

+1 oy
önce (4,852 puan) tarafından

Ben seviyorum ya herkes gereksiz yazmış ama bence 6 ya tamamla zaten 2 tane almışsın 

Degilmi dursun kenarda sanki herzmanmi kullancaz

önce (4,852 puan) tarafından

Aynen misafir gelince çok şık güzel oluyor bence

+1 oy
önce (28,513 puan) tarafından

Aman hiç gerek yok yaa

😊 olsun gelen kişiye göre yaparim ben cocuklu olunca yapmam

+1 oy
önce (5,450 puan) tarafından

İlk defa gidiş geliş oluyorsa özendim hazırlandım demek için belki olur hatta fotoğraf da olur da kaç sefer gidilen komşu arkadaş vs  böyle uğraşmasın ben de uğraşmam. Kasıntılar gibi😄 

Ben ablama gidiyorum bundan saha iyisini yapıyor bana 😁😁

önce (5,450 puan) tarafından

Hazırda bekletiyor tepsiyi şak diye kahveyi döküyor falan o zaman böyle sunum yapanlar😄

Yok kız zaten mutfak büyük  elinin altında hersey kahve peşine kadar hersye hazir

+1 oy
önce (6,727 puan) tarafından

Tepsiyi bırak böyle kahve fincanım bile yok 🤣 hiç sevmiyorum ya eskimeden kırılmadan birşey almayı 10 senedir hala onları kullanıyorm 🤣

Bende kırmamak icin özen gosteriyorum 😁

+1 oy
önce (4,873 puan) tarafından

Ben çok severim kahve sunumunu 😊 Bir çok kişi gösteriş demiş ama kendime bile yapıyorum ben sunum ve bana iyi hissettiriyor 😊 Bende bir kaç çeşit tepsi var hatta severim sunum bence seviyorsan almalısın 🤭

+1 oy
önce (206 puan) tarafından

Gereksiz bulanlar olmuş ama benim bu şekilde 6 li 2 3 tane sunumlugum var artık herkes sunum yapıyor ve yapınca da beğeniyorlar ben şahsen seviyorum sunumlu servis al bence

0 oy
önce (5,847 puan) tarafından

Boyle tek tek ben hoslanmiyorum buyuk tepsi olcak fincanlarin altinda tabak var zaten servis tutmaya gerek yok diye dusunuyorum 

Erkeklere ok ama bayanlar gelince süsü seviyor  birde böyle çekiyorlar falan atiyorlar ondan yapayim dedim😁

önce (5,847 puan) tarafından

Kiz bende severim de boyle tek tek kalabalik oluyo ben tepsiyi suslemeyi severim toplu halde 

0 oy
önce (27,264 puan) tarafından

Bundan var benim 6 tane güzel oluyor 

Al kız almışken 4 tane daha bende önce 2 almıştım 

Alayim bu hafta sonu pazar vardi ordan almistim 4 tane daha alayım peçeteye alayim 6 olsun  dursun böyle sevenlerde var onlara yaparim 

Pecetesi de var bende 🤣🤣 ben severim de sunum yapmayı fırsatım olmuyor çocuktan annemlere yaparım artık 🩷🌸😍

Birde lokumluk al mukoo olur 😍

Yani oda var bakayim ona 

0 oy
önce (6,175 puan) tarafından

Hiç yapmadım böyle sunum 😂 

Fincanın çok iyiymiş

Bende ilk deniyorum çok yapıyorlar benim çevremde var yani bu tarz sunumla getirenler onlar falan gelince yaparim diye denemek için aldim fincanlarda artık 5 senesi bitiyor alalı 😁😁

önce (6,175 puan) tarafından

Ben üşenirim😂 çay bardağında kahve içen insanım ben😂😂

Kiz iki dakika hazırlaması ben severim yaparim 😁 

0 oy
önce (8,428 puan) tarafından

Saçma bence gerek yok 

Sqcmq mi geldi siz3 boy3l bir sunum yapsam kabul etmezmiydiniz 😊

Hayır sunum güzel ona lafım yok. Ama olmasada olur. Tekli olarak güzel bence. Çoklu olunca saçma duruyor. Tepside taşımak daha iyi 

Hep öyle yapıyorum şimdi böyle yapayim diyorum ama erkeklere yok onlar tekli icsin 😁

😂😂Afiyet olsun 

0 oy
önce (615 puan) tarafından

Ben hep tek kendime alır kendime özenirdim😂 ama yakın komşularıma hazırlıyorum bazen hoşlarına gidiyor. Paylaşmasalar bile özenilmek iyi geliyor insanlara bence alabilirsin:)

Degilmi sanki çok para alayim gitwin

Al al ama makineye atma kenardaki süsü soyulur

Yok atılmaz elde hemen durlanip silinmesi lazım 

Aynen eşim bazen atıyor da dikkat etmeyince boşa gitti

0 oy
önce (2,682 puan) tarafından

Bnce 6 ya tamamla cnm nerdn aldın fıncana bayıldım;)

Fincanlari 5 sene oldu alalı Karaca'dan almistim 2 li satılıyordu ben 6 adet almistim

önce (2,682 puan) tarafından

Cok guzelmiş gerçekten cnm :)

Teşekkür ederim güzel duruyor hala modasına gecmedi

0 oy
önce (24,611 puan) tarafından

Kimseyi bu kadar özenecek kadar sevmiyorum sanırım ben. Bana çok gereksiz gelir iki tane sadece sürekli kendimiz kullanmaya alırım ama misafire almam altılı vs bunlardan biriktirmem kahve yanına küçük sunumluk kase her misafire yeter 

Benim.misafirlerim özeldir ben değer veririm 1 kişi bile gelse ona özel şeyler hazırlarım 

0 oy
önce (402 puan) tarafından

Bunun aynısından 6 tane var bende bence sunum için güzel ya gerekli 

Degilmi fincanlarda iyi duruyor boyle

önce (402 puan) tarafından

Servis etmekte kolay oluyor lokum ve su koyunca hepsini birlikte masaya bırakabiliyor

Mantikli

0 oy
önce (1,095 puan) tarafından

Bende 6 tane sipariş ettim dört gözle bekliyorum kargomun gelmesini  çok güzeller 😊 

Evet güzel duruyorlar

0 oy
önce (7,233 puan) tarafından

Bu tarz seyleri seviyorsan sunum falan al ama bana gore gereksiz bende annemin 90 lardan kalma fincanlarina göz diktim annem sen ne yapcan onlari diyor eskiler moda simdi dedim bir dahaki gidisimde alip gelcem onlari 🤣🤣🤣

Ay ben onları hiç sevmiyorum 

0 oy
önce (1,605 puan) tarafından

Aynısından ben 6 tane sipariş verdim. İlk defa aldım. Ben de sunum yapmak istiyorum misafirlerime

Fincanlar güzel sunumluk olur

0 oy
önce (2,311 puan) tarafından

Fincanlar tek başına güzel ama bu tepsiye olmamış başka fincan ve sunumluk varsa onu dene

Yok 😁 başka tepsimi alayim

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 267 göst.
15 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
+4 oy
20 cevap 784 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (6,175 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 759 göst.
0 oy
17 cevap 1,059 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,056 soru

24,192,248 cevap

336,975 kullanıcı

...