+1 oy
314 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyandımi bebeler kocaları yolladinizmı neler yapıyorsunuz 🤗 

Yaşlı bebem ve bebelerim uyuyor kocayi yolladim 

Bu gece bir fiyasko ile sahura uyandık nevresim yorgan yıkıyorum azıcık sinirlerim bozuldu sahurdan sonra uyumadim hem çamaşır makinesi ni takip ediyorum hem çocukların dolaplarıni elden geçiriyorum 

Minik savaşçımin dolabı bitti şimdi büyük paşamin dolabına giricem ama az bir balkon molasi verdim 

DOĞUM YAPACAKLARA TAVSİYEM ÇOK KIYAFET ALMAYIN DOĞDUKTAN SONRA İHTİYAÇ HALİNDE ALİN BİR ÇOĞUNU GİYMEDİK BİLE OLMUYOR LAR KALDIRDİM HEP 

Pembişler ASMİRAMDAN ÇOĞU 

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,143 puan) tarafından

Kocayı sahudan sonra gönderdim bebelerim daha uyuyor valla. Ne oldu kız ne fiyaskosu

(2,143 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım geçici bir durum mu devamlı kullanacak mısın? Gerçekten şanssızlık olmuş iyi ki baban varmış yetişemezdiniz yoksa

(6,777 puan) tarafından

Şimdilik geçici görünüyor ama daha net belli değil normalde doğumda içeri alacaklar doğuma 20 gün kala benden endoskopi ve kolonoskopi istediler tam işlem alınacaktım narkoz verilecekti doktor geldi işlem sırasında bebeğin kalbi durabilir veya doğum başlayabilir dedi normal doğumda imkansızdı ben de tedavi reddettim tedavi reddettiğim için 6 ay ileri attılar şimdi de bu yaz yapılacaktı normalde geçen bir fenalaştım bağırsaklar ödem yapmış bebek çok fazla yazıyor bağırsaklarımı o yüzden bir dahaki yazıya yani bir buçuk sene daha böyleyim 

(2,143 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah tedavisi olsun da varsın 1 buçuk sene sonra olsun keşke daha erken yapmanın bir yolu olsaydı

(6,777 puan) tarafından

Ben de ara da diyorum keşke daha erken yapabilseler ama rabb'ime şükürler olsun böyle de kalsa hep umursamıyorum çünkü Rabbime şükürler olsun kimseye muhtaç değilim çocuklarımida kimseye muhtaç etmiyorum kendi işimi görebiliyorum O yüzden pek önemsemiyorum vardır Rabbimin her şerde bir hayrı Rabbim beterinden korusun 

(2,143 puan) tarafından

Aminn canım rabbim seni evlatlarına evlatlarını sana bağışlasın inşallah 

-Reklam-
0 oy
(1,583 puan) tarafından

Ele yorgunum ele yorgunum anlatamam iftara misafirlerim vardı baya kalabalıktık dünya bulaşık çıktı e makinede yok bi kısmı yıkandı bi kısmı olduğu gibi duruyor şimdi halletcem ( makinem var ama mutfak küçük kullanamıyorum bayramdan alan yapıcam mutfağa sonra)

(6,777 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm ilk evlendim benim makinam yoktu kizima hamile olduğumu öğrenince eşim hemen hediye niyetine almıştı ama mutfakta yer yoktu bi süre kullanamadim 

Makina yokken elimde yıkamak zor gelmiyor du çünkü biliyorsun yok ama makina olduğu halde yine elde yıkamak fena koyuyordu seni anlaya biliyorum 

0 oy
(7,241 puan) tarafından

Uyandım sahura ama oruç gitti🥴uyumadım adam akıllı bebeler hasta eltim yemeğe cagirmis kalkayim iş yapayım off basım çatlıyor..kolay gelsin cnm 

(6,777 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm geçmiş olsun sanada kolay gelsin 

(7,241 puan) tarafından

Tşk ederim cnm ❤️ 🥰 

0 oy
(3,471 puan) tarafından

Günaydınnnnn 🌞 Eşim evde bugün annem gelicek bir kaç gün bende kalıcak bende kalktım küçüğü doyurup hemen üstten evi topluycam 

0 oy
(5,466 puan) tarafından

Kolay gelsin canim biz 9 da uyandik esim isten gelmis uyandirdi cocuga kahvalti verdim hala oyalaniyo biraz onceki posta baktim sinirlerim tepeme cikti biz cok nazlandiriyoruz bu bebeleri ilac saati gecti 

Bugun benimde cok isim var once les gibi olan balkonu artinayi dusunuyorum camasirlarin var yikar oraya sererim artik sonrasi Allah kerim 

0 oy
(18,666 puan) tarafından

Kolay gelsin canım. Ben uyurken eşim ise gitmiş çocuklar uyanmış TV izliyordu. Bende uyanır uyanmaz holdeki halıyı balkona alıp yıkadım küçük bir yolluk da vardı onu da yıkadım. Sonra kaynanam çağırdı benim de bir halım var onu da yıka dedi yıkadım. Şimdi ayaklarım buz tuttu.. oğlanı emziriyorum çorap giymeme bile müsade etmedi eşek sıpası. Uyutup bulaşık yıkayacam. Yemeğim var dünden. Eşim de bugün yok Zaten pek işim de yok fazla dün yapmıştım. Bugün uyuyup dinlenecem 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 255 göst.
3 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 279 göst.
0 oy
3 cevap 137 göst.
9 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Ftm1907 (631 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 558 göst.
5 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,067 soru

24,148,881 cevap

334,811 kullanıcı

...