+1 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (235 puan) tarafından

Selam hanımlar!Lütfen bana yardımcı ola bilir misiniz yani beynim çok dağınık toparlayamıyorum.Ben demek eşimin anne babası abileriyle yaşamaktan nihayet kurtuldum kendi evime taşındım.Artık hayatımı değişmek istiyorum iyi yönde.Ama beynimde bir kaç düşünce var hangisini ilk yapsam diye?demek ben yurtdışında yaşıyorum.ben mesleğimi değişmek istiyorum okumak istiyorum.Ama benim kocam biraz eski kafa,annem babam elalem ne der düşüncesinde.onu ikna etmek baya zor olacak gibi görünüyor çünkü bana seni çalıştırmayacağım diyordu.bundan ilave ilk dil öğrenmem gerekiyor.orta seviyede biliyorum.öbür yandan araba kullanmak dişlerime tel taktırmak da istiyorum.Hangisini ilk nasıl yapsam beni boğuyor bu düşünceler ne yapsam sizce?ona söylesem mi okumak istediğimi yoksa sınava hazır olduktan sonra mı söylesem?ve okumaya hazırlanmaya şimdi evde başlasam ve dişlerime de tel taktırsam?lütfen alay etmeyin 

4 Cevaplar

+3 oy
(9,614 puan) tarafından

Arkadaşında yazdıgı gibi sen bir bireysin kendi isdediklerin senin için daha ön sıraya gelmeli okumak isdiorsan oku öz bakımlarını yap yani az dişinizi gösterin ay 

(235 puan) tarafından

Evet ben de öyle olduğunu biliyorum da ama o benim ağam zannediyor kendini.sen çalışırsam yerin dibine geçerim millet bana gülür söyleyen birey,sizce beni hergun okula gönderir mi 

(9,614 puan) tarafından

Canım verme ipleri sende ne demek gönderirmi sen önce kendinden emin ol güven kendine eşinden korkuyorsun apacık aç bayramlık agzını birsey diecek olursa 

(235 puan) tarafından

Ben ondan korkmuyorum,benim umutlarımı heveslerimi yok etmesinden korkuyorum ..birazda özgüvensizlik..yani ben ona çalışmak istiyorum dediğinde süpürgeci çalışmak istiyorsan hay hay.sen eger çalışırsan yerin dibine geçerim diyordu.çocuklarla kim ilgilenir gibi gibi laflar.bunu da söylersem kafayı üşütmüşsün der.ne yapayım ya ona sadece bu sebepten söylemeye korkuyorum umutları öldürür diye 

(9,614 puan) tarafından

Özgüvenini yükselt vallahi ben cok isdiyorum meslegime geri döneyim dükkan acayım kuaförüm ben o belgeleri almak icin ne cektim mesela evlendim ilk 1 sene çalıştım bi yerde sonra hamile kaldım ilerletemedim büyüdü birdaha oldu bşrde başıma kötü bir olay geldi derken ertelendikce ertelendi xoxuklara bakacakta kimse yok o yğzden calışmıyorum ha şimdi bir yakınım deseki gel bakayım sen işine gücüne bak hemen hemen kocamı bile dinlemem dizginlerşm sende onu alcaltacak seyler söyle kur kafanda dünya kısa canım kendimiz için birseyler yapmamızda lazım

(235 puan) tarafından

Onu alçaltacak şeyler derken?anlyamadım.benim engelim sadece şu koca.o karşıma çıkmazsa gider dili de süper öğrenirim.Geçmiş olsun başınıza gelen kötü olay için 

-Reklam-
+1 oy
(1,738 puan) tarafından

İlk önce kocanı bir kenara koyup kendinin bir birey olduğunu kabul etmelisin . Kocam izin vermiyor ne Allah aşkına kız evlendin diye kocanın malı değilsin ne yapıp ne yapamayacağına o karar veremez  

(235 puan) tarafından

Onlara öyle söylenmiş 

(1,738 puan) tarafından

Benim eşimde eski kafalı bir aileyle büyümüş ama ben baştan sınırlarını belirlediğim için bana işlemiyor ben kimsenin malı olamam tabi hayatın getirisine göre yaşıyoruz ama bilmiyorum 

(235 puan) tarafından

Ben maalesef 19 yaşta nişanlandım 10 yıldır artık ☹️Çocuk kafamla birşey yapamadım onlar da kendilerini benim hakimim sandılar ve sonuç ta bu.ben 90% eminim ki hayır deyecek benim heveslerimi gömecek.heveslerimin ölmemesi için adım atamıyorum söyleyemiyorum 

(859 puan) tarafından

İdil👏👏👏👏

+1 oy
(2,166 puan) tarafından

Alay edilcek bişey yokki bunda eşinle konuşmakla ise başla.bence kararlı olduğunu söylesen geri adım atmazsan sorun olacağını düşünmüyorum . Dişlerinde sorun mu var diş teli taktir sınava hazırlanırken takılı olur zaten bu zaman icindede çıkarılır . En sonda araba lkulanmaya başlarsin inşallah ben olsam sıralamam böyle olurdu

(235 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim fikir söylediğiniz için..kocama söyleyeyim düşüncelerimi ilk diyorsunuz?bana söyler kafayı yemişsin olan kalan hevesimi de öldürür .bana seni asla çalıştırmam diyordu 😞

0 oy
(9,079 puan) tarafından

dis teli ve araba kullanmayi ogrenmeyi ayni anda yapabilirsin sonra da dilini gekistir sonrada sen var meslek yapmak😂😂😂 ev aldim araba aldim bende katki saglayin ailemize bir elin nesi iki elin sesi var dersin esine millet ne diyecek helal olsun bunlara der ne diyecek

(235 puan) tarafından

Diş teline birşey söylemiyor ama şu araba ve okumak işine eminim ki hayır söyleyecek 🥺

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 225 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 870 göst.
11 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 176 göst.

Kategoriler

1,466,951 soru

24,037,366 cevap