selamun aleyküm teyzeleri merak eden kardeşlerim için paylaşmak istedim doktor geldi kanında iki farklı enfeksyon varmış diğeri düşmüş ama cpr olan 120 ydi 3 gün önce bugün 110 olmuş aşırı az düşmüş 3 gün de 10 düşmüş yani oda çok az düşmüş acilde film çekildik hepsi temiz çıktı burda tekrar akciğer filmi çekildi saat 1 de ultrasona gidecez idrarida az önce zar zor verdik çok ağladı mosmor oldu ne zamn çıkacaz Allah bilir diğer hafta içine kadar burdayız daha zayıftı daha da zayıf oldu gözleri iyice çukurlaştı geceden beri ağlamaktan uyuyamadim kızım uyanıkken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum etkilenmesin diye Allah rızası için dua edin iyi olsun doktor hiç iyi konuşmadı enfeksyonu hala çok yüksek çok riskli diyor hala düşmedi sebebini araştırıyor neden düşmüyor neden kaynaklı ilaçlarım bitti ilaç da içemiyorum üzüntüden bilmiyorum tansiyonum mu yükseliyor ama gözlerim aşırı şiş banada dualrinjzda yer verin canım hicbisey yemek istemiyor merak eden derdimi derdi gibi gören yanımda olan herkese çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun Rabbim kimseyi evadiyla sınamasın inşallah