+5 oy
832 göst.
Diğer kategorisinde (427 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

selamun aleyküm teyzeleri merak eden kardeşlerim için paylaşmak istedim doktor geldi kanında iki farklı enfeksyon varmış diğeri düşmüş ama cpr olan 120 ydi 3 gün önce bugün 110 olmuş aşırı az düşmüş 3 gün de 10 düşmüş yani oda çok az düşmüş acilde film çekildik hepsi temiz çıktı burda tekrar akciğer filmi çekildi saat 1 de ultrasona gidecez idrarida az önce zar zor verdik çok ağladı mosmor oldu ne zamn çıkacaz Allah bilir diğer hafta içine kadar burdayız daha zayıftı daha da zayıf oldu gözleri iyice çukurlaştı geceden beri ağlamaktan uyuyamadim kızım uyanıkken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum etkilenmesin diye Allah rızası için dua edin iyi olsun doktor hiç iyi konuşmadı enfeksyonu hala çok yüksek çok riskli diyor hala düşmedi sebebini araştırıyor neden düşmüyor neden kaynaklı ilaçlarım bitti ilaç da içemiyorum üzüntüden bilmiyorum tansiyonum mu yükseliyor ama gözlerim aşırı şiş banada dualrinjzda yer verin canım hicbisey yemek istemiyor merak eden derdimi derdi gibi gören yanımda olan herkese çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun Rabbim kimseyi evadiyla sınamasın inşallah 

23 Cevaplar

+3 oy
(5,907 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım rabim güzel kuzuma şifa sanada sabır versin sabret Allah büyüktür inşallah geçecek elbette bu günler ❤️

(427 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah insallh geçer 🤲

(5,907 puan) tarafından

Senden de canım benim inşallah geçecek❤️

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Enfeksiyon ha diyince birden düşmüyor canım crp'si çok yüksekmiş Allah şifalar versin inşallah ❤️ hiç üzülme annesi sağ salim sağlıkla çıkacak inşallah hastaneden 

(427 puan) tarafından
+1

194 dü 120 ye düştü 120 den 110 a düşmüş inşallah çok teşekkür ederim güzel ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

+3 oy
(1,156 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun rabbim safi ismiyle şifa versin❤️

(427 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

+3 oy
(8,196 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin biran önce sonuçları tertemiz çıksın iyi olsun kuşum. Oğlun ne alemde kaç gündür napıyor?

(427 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah çok sağol güzel kardeşim oğlum babasıyla hurda topluyor işe gidiyor bakacak kimse yok bir aklımda onda 

+3 oy
(4,770 puan) tarafından

Neden olmus bu kadar ya cok gecmis olsun 

(427 puan) tarafından

Onu bende bilmiyorum onu araştırıyorlar şimdi çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

(4,770 puan) tarafından

Oglani yaptin bacim cok gecmis olsun 

(427 puan) tarafından

Babasıyla eski topluyor kardeşim bakacak kimse yok simit ayran idare ediyorlar 

(4,770 puan) tarafından

Ah kiyamam ya insaAllah bi de o hastalanmaz 

+3 oy
tarafından

Rabbım acil şifalar versin kuzuma sana da güç kuvvet versin inşallah canim Allahin izniyle geçer 

(427 puan) tarafından

Aminnn inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

+3 oy
(11,407 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaAllah bian once evinize gidersiniz 

(427 puan) tarafından

İnşallah iyi olsun da gidelim çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

+2 oy
(804 puan) tarafından

Rabbim yardımcıniz olsun , korktuğunuza ugratmasin , inşallah tertemiz çıkar tüm sonuçlar,tez vakitte evinize gidersiniz inşallah.evlat olunca daha başka oluyor her şey Rabbim sifalar versin 

(427 puan) tarafından

Evlat çok bambaşka tarifi yok çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim Rabb'im kimseyi evadiyla sınamasın inşallah 🤲 

(804 puan) tarafından

Amin amin kimseyi sınamasin canım ,rabbim bu cuma günün hürmetine sizlere şifa versin mutlu bı şekilde çıkın hastaneden

+2 oy
(729 puan) tarafından

Aleyküm seöan rabbim sanada kuzunada şifa versin canım kızın maşallh iyi görünüyor emin ellerdesiniz boşver dur

(427 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah Kızım iyide pek bişey yemiyor gözleri iyice içine çöktü 1 hafta oldu sadece hamburger istiyor yan taraftaki hasta çocuğuna  aldı benim kızda istiyor burda alacak yer yok iyileşirsen çıkınca alalım dedim ikna ettim öylelikle 

+2 oy
(833 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun.Benim başımdan da geçmişti. Bakteri de üremiş mi? 

(427 puan) tarafından

Onu bilmiyorum ki bende sürekli tahlil veriyoruz idrarı bugün verdik kanı 4 defadır veriyoruz elleri delik deşik oldu yavrumun teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

+2 oy
(3,169 puan) tarafından

Oy canım, evladımızın parmağına kıymık batsa canımız yanıyor. Kim bilir kaç gündür neler çektin. Rabbım şu mübarek günde , günahsız yavrunun hatrına şifa versin . Diğer çocuğunda seni özlemiştir. Allah sizi tez zamanda sağlıkla evinize ulaştırsın. Hepsi düzelir, temiz çıkar inşallah. İyi düşün canım, Allah daim seninle. Geçmiş olsun kardeşim 💐

(427 puan) tarafından

Bu yorum o kadar beni anlatmış ki neeler çektim ama evladım için mecbur katlanıyorum amin inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun Rabbim kimseyi evadiyla sınamasın inşallah oğlum özledi babasıyla işe gidiyor yoruluyor Muş anne yanında kalsam olur mu dedi geceleri yatağa girince ağlıyor muş biz olmadimiz için inşallah temiz çıkar 

(3,169 puan) tarafından

Kıyamam tatlı kuzulara ❤️ Rabbım mükafatını versin ıkı cihanda. Kızında senin sevgin, ilginle daha iyi görünüyor. Anne duası kabul olur,  çıktık evdeyiz postlarını sabırsızlıkla bekliyoruz 🥰

(427 puan) tarafından
+1

Amin inşallah güzel duaların için Allah'ım razı olsun inşallah güzel kardeşim kızım daha iyi biraz yese daha  da iyi olacak inşallah insallh bende o postları açmak için sabırsızlıkla bekliyorum yanımda oldunuz için hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız 😊❤️🤲

+1 oy
(818 puan) tarafından

Çok qecmis olsun Allah acil şifalar versin..

(427 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim  kardeşim aminn inşallah Allah'ım razı olsun inşallah 🤲 

+1 oy
(273 puan) tarafından

Rabbim şafi ismi hürmetine yavrunuza şifa versin inşaAllah

(427 puan) tarafından

Aminn inşallah güzel kardeşim Allah'ım razı olsun inşallah Allah🤲

+1 oy
tarafından

Allah şifa versin inşallah 

(427 puan) tarafından

Amin inşallah güzel kardeşim Rabb'im razı olsun inşallah 🤲 

+1 oy
(7,668 puan) tarafından

Çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah 🥺

(427 puan) tarafından

Aminn inşallah Allah razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin 

(427 puan) tarafından

Aminn inşallah kardeşim benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun canım 

(427 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
tarafından

Oyy kuzum benim oyy yavrum benim teyzesi öpsün onu bal yanaklarından ❤️

Yavaş da olsa öyle böyle düşecek belirli bi sürede. Biraz direnç gösteriyor galiba coklu enfeksiyon sebepli . Rabbim şifa versin bitanem. Ben inanıyorum haftaya bugün hersey çok başka güzel olacak içime doğuyor en geç pazartesi belki taburcu etmeyi de degerlendirebilirler en fazla belirli sürede poliklinik takibi önerilir ama şu mübarek günde bir anne olarak yalvarıyorum Allaha haftaya hafta içi çıktık evdeyiz diye post aç inşallah. Kurban olayım rabbime acil çok zor rabbim hepsine yardım etsin yaşlı genç cocuk . 🥺

(427 puan) tarafından

Ne kadar içten dua ettim Kurban olurum sana yemin ederim ağlattın beni bende haftaya Perşembe cuma anca çıkarız diye düşünüyorum aşırı yavaş düşüyor bence idrar yollarinda da enfeksyon var kötü kokuyor çünkü doktor yarın sonuca göre bakacaz dedi burdan çıkınca araştırma hastanesinde sürekli kontrole götüreceksiniz dedi çok teşekkür ederim motive kaynağımsın Allah'ı razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

tarafından

İdrar kültürü bakildi mi orda kesin çıkar. Bakilmistir illaki ama . Coklu enfeksiyon dediği o olabilir idrar yolu ve crp 

(427 puan) tarafından

İstediler kızım asla vermiyor bugün çok zor şekilde verdik yarın bakacak doktorumuz bende idrar yolundan şüpheleniyorum kötü kokuyor çünkü 

0 oy
(639 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin inşaallah canım 

(427 puan) tarafından

Aminn inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
(1,085 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ❤️ Rabb'im şifa versin inşallah 

(427 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 1,035 göst.
8 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 365 göst.
0 oy
14 cevap 407 göst.
0 oy
34 cevap 883 göst.

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,740 cevap

328,960 kullanıcı

...