+1 oy
280 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (881 puan) tarafından

Kızlar 3 yaşında bi oglum var saçlarını hiç kestirmedik kenarlarını aldırıyoruz baglıyoruz oda çok memnun ama günahmı bilmiyorum onu soracktım 

8 Cevaplar

+1 oy
(507 puan) tarafından

Neden günah olsun ki 

(881 puan) tarafından

Erkek ya uzun saç

-Reklam-
+1 oy
(264 puan) tarafından

1 yaşı oldumu sıfıra vururuz pis saç derler bizde sonra çıkan saçı kızsa uzatır veya keseriz isteğe bağlı , erkekse erkek saç tıraşı yaparız . Omuzlarına kadar uzun değilse günah değildir diye biliyorum ama sen yinede araştır

(881 puan) tarafından

Açınca omzunda 

+1 oy
(3,461 puan) tarafından

Oğlum 6 yaşına gelene kadar hiç makas vurdurmadik şuan kısa çok uzundu 

(881 puan) tarafından

Anladım 

0 oy
(5,194 puan) tarafından

Niye gunah olsun ki peygamber efendimizde yeri gelince sacini uzatmis kafiler musrikler kisattiginda uzatmis uzattiginda kisaltmis onlara benzememek icin ama baglamak cocugun fitratina aykiri 1 yasina kadar bende yaptim o hatayi suan pismanim cocugu fitratina aykiri buyutmek gelecegi icin cok mesajlar veriyo cocuga 

tarafından

Peygamber efendimiz hiç uzatmamış sadece harp esnasınsa uzamış saçları

(881 puan) tarafından

Bizde sevdik böyle kestirmedik bilmiyorum birazdaha dursun bklm kendi de kestirin derse ozaman diyorum 

(5,194 puan) tarafından

Kurs zamani hocalardan oyle duymustum ben 

(3,530 puan) tarafından

Ne gibi mesela fıtratına haykiri gay mi olur??

0 oy
(918 puan) tarafından

Günah niye olsun bende uzattım beline kadar 4 yaş kadar o kadar güzeldi herkes diyordu bu kız erkek saçı böyle güzel yumuşak olmaz nereye gitsem ne güzel kızın var diyorlardu çocuk artık sinir olmaya başladı ben erkeğim diye kestirdik şimdi çok rahat 

(881 puan) tarafından

Anladım canım biz erkek oldugunu belirtiyoruz traş  oluyor tepesi dıruyo etrafını toplatıyoruz

tarafından

O kesim caiz değil Peygamber Efendimiz ya hepsini kesin yada kesmeyin buyurmuş bir tarafı kesip bir tarafı bırakılmasını çirkin görmüş

(881 puan) tarafından

Onu bilmiyorum

0 oy
tarafından

Uzatınca sevap oluyor mu ? Kız çocuğunu kısa saç gezdirmek ne ka nahoş ise erkek çocuğunuda uzun saç gezdirmek o ka nahoş. Allahu Tealanın yarattığı fıtrata uygun davranmak icab eder. Erkek çocuk saç uzunluğu asla toplanacak kadar uzunlukta olmamalı. Kız çocuğununda erkek saçı gibi kısa olmamalı. Bu sefer çocuklarda cinsiyet karmaşası yaşıyor. Etraftan işte aaa ne güzel saçları var kız gibi diyor bu hakikatten zulumdur. Kız arzusu var ise annenin kız çocuğu doğurana kadar gebe kalsın. Aynı şekilde erkek gibi yetiştiriyorlar genelde kızlarını buda yanlış bir tutum. Kıyafeti saçı cinsiyete uygun şekilde olmalı.

(881 puan) tarafından

Anladım canım gözümüz alıştı valla biraz daha dursun bklm kendide rahatsız olursa kestiririz

0 oy
(401 puan) tarafından

Benim oglum 4 aylik bende kestirecek cok uzun hep terliyor haftaya kesecez inşallah 

(881 puan) tarafından

Daha 4 aylıkmış azdır fazla saç yoktur

(401 puan) tarafından

Yok cnm uzun baya o yuzden kestirecez doğduğunda saci çoktu gittikce uzadı 

(881 puan) tarafından

Siz bilirsiniz tabi

0 oy
(9,080 puan) tarafından

niye gunah olsun ki. ama kestirmemek de sacma kestir cocuk rahat etsin:) 

(9,769 puan) tarafından

Casper bacım mutlu gökduman merkezlerine gittinmi hiç 

(9,080 puan) tarafından

yok canim hic gitmedim . istanbul anadolu yakasinda subesi varmi bilmiyorum hic duymadim yani

(9,769 puan) tarafından

Annemlerin oraya açılmış duruş baya donanımlı ama hava mı gerçek mi çözemedim 😅

(9,080 puan) tarafından

instgram sayfasi varsa yaptiginislere islemlere bak. dedigin gibi kimisi cok havali oluyor girunus ama isler vasat oluyor 😂

(881 puan) tarafından

Seviyoruz kestiremedik

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 576 göst.
0 oy
6 cevap 220 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 553 göst.
8 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy