+2 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde (1,640 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler bugün oğlumla markete gittik bir çocuk gördü ışıklı ayakkabısı vardı çocuğun oğlum birden keşke benimde ışıklı ayakkabım olsaydı dedi ☺️normalde istediği yapılır yani kısıtlı büyümedi hiçbir dönem defalarca ışıklı ayakkabısı da oldu ama geçen gün ayakkabı alırken ışıklı alamadık yoktu birden öyle diyince şaşırdım yani hani ne ara keşke demeyi istemeyi öğrendi diye duygulandım evet daha öncede isterdi ama bu sefer çok başka söyledi sorum şu siz çocuklarınızın karar verdiği şeyleri mi alırsınız yoksa size daha uygun olanı mı 

19 Cevaplar

+1 oy
(1,640 puan) tarafından

Oğlum 3 yaşına yeni girdi bu arada 

(1,493 puan) tarafından

İdil özelden video atılıyor mu burda 

(1,640 puan) tarafından

Ha tamam canım şimdi anladım teşekkür ederim fiyatı makul bi alıp deneyeyim :)

(1,990 puan) tarafından

Evet canım Google fotoğraflardan videoyu bağlantı olarak kopyala diyorsun o bağlantıyı göndertyorsun 

(1,493 puan) tarafından

Yani ben yaz ya hem açık ayakkabı olsun rahat etsin hemde ötüyor hevesini alsın diye aldım çok işime yaradı bu sene de alıcam 

(1,493 puan) tarafından

Google a gireyim fotoğrafları seciyim dimi 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Çoğu zaman  kendisine sorarım kendi karar verir öyle alırım çünkü büyüdü artık 🤗

(1,640 puan) tarafından

Evet bende öyle yaparım canım hep ama bu sefer maalesef isteidği yoktu almadan önce de baya çabaladı ışıklı alalım diye ama bulamadık babasının izinli gününde götürüp alacağım içime dert oldu 😂

tarafından

Lc waikikiye baktin mi canim oraya bak ben en son kızıma ordan almıştım ışıklı spor ayakkabı 😂

(1,640 puan) tarafından

Flo ve viccoya baktım canım sadece rahatlık konusu bizim için önemli geçmişte de yan basma durumu olduğu için ayakkabı seçerken dikkat ediyorum LCW da bir kaç kere baktım daha önce ama tabanları çok sertti o yüzden hiç bakmadım 

+1 oy
(9,623 puan) tarafından

Benimki 5 yaş olacak kendi giyeceği şeyleri çantasını yada oyuncaklarını kendisi seçiyor ne istediğini biliyor artık renk konusunda sıkıntı yaşıyoruz tek sorun o 23 Nisan için gösteri yapacaklar sarı tütü dedi öğretmeni giymem pembe olacak diye kapışıyor benimle ☺️😅

(1,640 puan) tarafından

Oy maşallah canım o yaşta nasıl olur bilemedim şimdi 😂yeni nesil zehir ya bize anamız ne alsa giyerdik şimdikiler kendi seçiyor 

(1,640 puan) tarafından

1. Sınıfa gidiyorum 23 Nisan gösterisi olacak öğretmen para topladı işte şunu şunu alacağız herkes çocuğunun bedenini yazsın diye söylemiş velilere annem bedenimden 2.3 beden büyük tişört söylemiş etek zaten tütülü etek onu tam söylemiş ama tişörtü büyük söylemiş herkesin ki geldi yarıdan çoğunun tişört büyük hahaha annem seneye de giyersin zaten etek içine verilecek tişört dedi 😂3. Sınıfta karne almaya giderken giydim o tişörtü düşün işte 😂

(9,623 puan) tarafından

Nerdeee kendisi seçiyor beğeniyor sarı tütü krizini nasıl çözücez bakalım 😅 

Eskiden öyle düşünürlardı ya benim annemde hep der büyük al 2 3 sene giysin kolları kaç defa katlanan badilerim vardı benimde ☺️

+1 oy
(673 puan) tarafından

Cocuklarımın karar verdiyini canim.sonuçda o giyecek ben degil.bide evet ya ne ara buyuyorlar anlamıyorum.kızım ara sıra bana öyle cümleler kuruyorki bende aynı senin gibi şaşırıyorum:)

(1,640 puan) tarafından

Evet ya normalde de çok şaşırıyorum ama bugün ayrı şaşırdım keşke benimde olsaydı dediği için normalde bende kendine seçtiririm ama yoktu maalesef istediği ayakkabı :)ama babasının izinli gününde şehri alt üst edip alacağım bi tane ışıklı abba çok içime oturdu 😄

(673 puan) tarafından

Rabbim her zaman evladınızın isteklerini yerine getirmeye güc rızık versin inşallah:)

+1 oy
(264 puan) tarafından

Küçükken annem hep kendi alır getirirdi sevmesem bile giyerdim ama hep başka çocuklarda görünce o tarz isterdim annemle benim tarzımız pek uyuşmuyo o yüzden oğlum 2 yaşında 3-4 yaşına geldikten sonra kendi beğense daha iyi olur tabi fiyat olarak uygun olanı seçmek lazım misal aynı fiyattan yada yaklaşık fiyat olunca 2-3 seçenek göstereceksin bakacak beğenecek

(1,640 puan) tarafından

Bende genelde hatta hep kendine seçtiririm online alışverişte bile yanıma alıp ister misin diye sorarım alacağım şeyi ışıklı ayakkabıya ilk yürüdüğü andan beri bi zaafı var şu ana kadar bir sürü ayakkabısı oldu babası da ayakkabıya dayanamaz o yüzden yazlık kışlık ikişer tane alıyor mutlaka biri kendi istediği oluyor botları bile ışıklı şu an spor ayakkabı almaya gideceğiz dediğimde de ışıklı olsun dedi heyecanlı heyecanlı gittik yoktu maalesef biraz morali bozuldu zaten ama bi şekilde ikna ettim sonra alırız ışıklı dedik bugünde tesadüf ya önümüze çıktı ışıklı ayakkabı gözündeki hüznü görmeniz lazımdı sanki hiç alınmamış gibi 😂

Benim annemde öyleydi canım ben süsüne bakardım annem dayanaklılığına bakardı o yüzden istediğim çok alınmazdı ee birde benden küçük 4 tane kardeş olunca mecbur dayanaklı olanı almak zorunda kalırdık o yüzden bende çocuklarıma istediklerini alırım gücüm yettiğince biz 5 kardeş olduğumuz için istediklerimizin biri olsa diğeri maalesef olmuyordu ben şimdi iki bebeme çok şükür istediklerini alıyorum 

(264 puan) tarafından

Benim oğlanda çok seviyo bi ayakkabı bi bot ikiside ışıklı yürürken hep bakar anne bak diyor o kadar mutlu oluyoki . Siz artık ışıklı ayakkabı alacaksınız başka yol yok :)) Çocuklar başka yerde başka birisinde gördümü olduğu halde isterler yeni nesil :)) bende herşeyi elimden geldiği kadarından bile fazla yapıyorum eksik bişey olmasın diye ALLAH evlatlarımızı hayırlı huzurlu mutlu mesut etsin 

+1 oy
(3,353 puan) tarafından

Bütçemize uygun ama onun beğendiğini alırım gerekirse kendimden kısarım gözünde kalmasın diye alırım 4 yaşında ve 11 yaşında oğlum var ikisinde de kendi beğendiklerini alıyorum 

(1,640 puan) tarafından

Maşallah canım bende öyleyim hatta bir kere bana çocuklara almayı bırak kendine al dediler 😂oğlum ilk doğduğu zaman bütün yatırımı ona yapmıştım farkında olmadan kendime hiç bişey almamıştım o dönem kendime diye gidip oğluma alıp çıkıyordum şimdi de öyle de gerçi 

Bende normalde istediğini alırım hep ama bu sefer istediği yoktu botları da çok terletiyordu ayağını mecbur aldım bi tane ama babası izinli olunca arayıp tarayıp bulacağım 😁

(3,353 puan) tarafından

Bulursun ya 😄

+1 oy
(1,280 puan) tarafından

Seçenekleri ben belirler seçimi ona yaptırırım

(1,640 puan) tarafından

Değil mi bazen çok olmayacak şeylere tutturuyorlar biz kışın bot almaya gittik oğlum yıldızlı bot diye tutturdu viccoda hani bot desem değil spor desem değil sonra çıkıp internet sitesinden başka bi yıldızlı bulup aldım bir de benim oğlum böyle lisanslı şeylere ışıklara şekillere meraklı bi çocuk bi eşyası asla düz değildir hep desenli hep sevdiği şeyler bezi bıraktırırkrn bile iç çamaşırlarını şimşek mcqueen aldık 😅

+1 oy
(3,462 puan) tarafından

Genellikle önüne bir kaç seçenek sunuyoruz. O da içlerinden bir tane seçiyor. Hem onun dediği oluyor, hem bize uygun olan. Ama genel olarak bakınca onun sevdiği şeyler oluyor. Çok seçici, sevmediği bir şeyi giymiyor. 

+1 oy
(2,966 puan) tarafından

Yaa okurken benim bile içime dert oldu desem 🫣 fikrini alırım tabiki öncelik istediğini tercih etmem olur 🤗

(1,640 puan) tarafından

Ay hemde ne dert oldu hala aklımda o yüzü surat ifadesi ama götürdük zaten sürekli ışıklı alıyoruz sevdiği için yazın sandaletini bile ışıklı aldık ama bu sefer bulamadık doğru düzgün sezon tam başlamadığı için mi neyse pek yoktu spor ayakkabı botla da ayağı terliyor artık o yüzden aldık bi tane rahat etsin diye ama babasının izinli olduğu gün gidip alacağım bi ışıklı ayakkabı :) normalde de hep istediğini alırız ama dediğim gibi bu sefer evdeki hesap çarşıya uymadı bir de almaya giderken de ışıklı olsun lütfen ışıklı ışıklı diyip durdu 😁

(2,966 puan) tarafından

Oy kurban olurum yaaa 🥰 malesef canım her zaman evdeki hesap çarşıya uymaya biliyor Rabbim imkan sağladıkça isteklerini yerine getirelim inşallah Rabbim acılarını göstermesin 🌻🤗

+1 oy
(6,780 puan) tarafından

Konu çocuklarım olunca affedemiyorum güzeli olsun istiyorum. Bu tarz konularda evde bnm sözüm geçer eşim atar misal  esnaf kendisi esnaf arkdslarimz var atar beğenmezsen olmaz seçenek derim sonra beğenir kızıma gösteririm onaylarsa tamamdır yok derse bitmiştir oda üç buçuk yaşında. Bazen böyle olunca çevreden yapmayın etmeyin diyorlar ama elimde değil ne yapayım 

(1,640 puan) tarafından

Evet bende öyleyim canım bende doğru bilmiyorum ama hee gördüğüme alıyorum çocuklarıma geçen mesela şemsiye istedi hiç işimiz olmaz yani yağmurda zaten dışarı çıkmayız çıkınca da arabayla gidiyoruz gönlü kalmasın diye aldım evde dolanıp duruyor üç gündür şemsiyeyle o heyecanı hevesi beni öldürüyor ya çok mutlu oluyor istediği bişey olunca ama ayakkabı meselesi tamamen bizden yana bi problem değildi gittik bulamadık maalesef yoktu sezon tam açılmadığı için herhalde yoksa şu ana kadar bir sürü ayakkabısı oldu hepsi ışıklıydı iki tanesi hariç sandaleti bile ışıklıydı geçen sene 😂botları da ayaklarını terlettiği için aldım rahat etsin diye ama babası izinli olunca gidip alacağım istediğini içime oturdu o an ki yüz ifadesi hüznü 

(6,780 puan) tarafından

Çok iyi anlıyorum seni cnm öyle oluyor vala . Çocuk aklı ermiyor gariplerim 😀 

Önüne herşeyi getir aklına alamadığımız yada almadgmz gelir;)  o yaş grupları çok tehlikeli bide hiç bişey unutmuyorlar 😀

+1 oy
(23,584 puan) tarafından

Bazen kararlarına etki ettiğim doğrudur ama bunu ona fark ettirmeden yapıyorum

Çok uçuk kaçık Bir şey istiyor ise mantıklı açıklama ile kendi seçtiğime ikna ediyorum 

+1 oy
(4,991 puan) tarafından

Sorma bizde 10 gun isikli ayakkabi davasi surduk 14 nisan dogum gunu annem isikli ayakkabi sozu vermis girdi cikti ananem isikli avakka alcak dedi durdu gittik aldik da rahatladi benim oglan 3 yasinda o da oyle ya dun mesela bayramlik bakmaya gittik cocuk magazalarinda genelde hetonlu oyuncak oluyo ya evde binmek yok diyerek konusarak gitmistik orda da cocuklar biniyo bi cocuklara dogru bakti icim cizzzz etti dedim git al babasina binsin 

Bi oncekinde baska magazada bayramlik bakcaz hic bisey almicaz diye gittik oyuncak reyonunu gordu anne surdaki arabadan bitane alabilim miii dedi kisik sesle saskin suratla ellerini baglayip gitmiyoda izinsin nasil alma diy8m iyi bisey yapmiyorum ama kiyamiyorum ama zaten izin almada da tutturmuyo yok dersem de istemez 

(53,952 puan) tarafından

yerim dilini kizimdanoyle kunusurdu alabilim mi yapabilim mi

+1 oy
(53,952 puan) tarafından

sizden örnek vereyim eger o an ayakkabi alacaksam ışıklı ararim zaten ayakkabisi varsa bir dahakine alacagimi simdi ayakkabisi oldugunu açıklarım 

genelde bende istediğini alir yaparim ihtiyacimiz yoksa alamam dedigim de olur daha neler görecek neler isteyecek benimki barbinin rüya evini istiyor su siralar ☺️

+1 oy
(7,274 puan) tarafından

Büyük kızım 5 yaşında kızım daha hiç ışıklı ayakkabı alamadık bu sefer alacaktım 1000 TL den başlıyor ve çok kabaydı o yüzden convers aldık bu sefer yazın inşallah hem gezip hem almak istiyorum ondan çok benim içimde kaldı şuan bile içim cız etti 

+1 oy
(7,117 puan) tarafından

Varsa ikisinede alırım ama küçüğe var büyüğe yok 😂

0 oy
(163,410 puan) tarafından

bebeklerken ben seciyodum suan kendileri ne isterse omu alip giyiyolar

0 oy
(3,503 puan) tarafından

Çocukların istediği oluyor bizde genelde 🥲

0 oy
(8,735 puan) tarafından

3 yaşına 3 ay kaldı geçen aydan beri kendi seçiyor biz alıyoruz. 

0 oy
tarafından

Çocugumun karar verdiğini alırım sonuçta giyecek kullanacak olan o içinde ukde kalmasın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
0 oy
7 cevap 298 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde KardelnEr (2,263 puan) tarafından soruldu