Bende genelde hatta hep kendine seçtiririm online alışverişte bile yanıma alıp ister misin diye sorarım alacağım şeyi ışıklı ayakkabıya ilk yürüdüğü andan beri bi zaafı var şu ana kadar bir sürü ayakkabısı oldu babası da ayakkabıya dayanamaz o yüzden yazlık kışlık ikişer tane alıyor mutlaka biri kendi istediği oluyor botları bile ışıklı şu an spor ayakkabı almaya gideceğiz dediğimde de ışıklı olsun dedi heyecanlı heyecanlı gittik yoktu maalesef biraz morali bozuldu zaten ama bi şekilde ikna ettim sonra alırız ışıklı dedik bugünde tesadüf ya önümüze çıktı ışıklı ayakkabı gözündeki hüznü görmeniz lazımdı sanki hiç alınmamış gibi 😂
Benim annemde öyleydi canım ben süsüne bakardım annem dayanaklılığına bakardı o yüzden istediğim çok alınmazdı ee birde benden küçük 4 tane kardeş olunca mecbur dayanaklı olanı almak zorunda kalırdık o yüzden bende çocuklarıma istediklerini alırım gücüm yettiğince biz 5 kardeş olduğumuz için istediklerimizin biri olsa diğeri maalesef olmuyordu ben şimdi iki bebeme çok şükür istediklerini alıyorum