+2 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde (3,338 puan) tarafından

Kızım 2 buçuk yaşinda 1 senedir benimle yatıyor, geçen temmuz ayınca ayırmak istedim ancak çok zorlandım. Kızımda geceleri sık uyandığı için tekrar yanıma aldım. Sonra kış geldi, ayırmak istesemde kıyamadım. Geceleri üstünü açıyor diye bahaneler buldum. Bugün ayırma kararı aldım, ama içim hiç rahat değil. Eşim dalga geçiyor gene ağlayacaksan hiç yapma diye. Ama elimde değil, kızımı çok zor büyüttüm. Daha 1 aylıkken 20 gün hastanede kaldık, ölecek gözüyle bakıyordu doktorlar. Sonrası da hep hastaneler de kontrollerde geçti. Eşimde bende asla kıyamıyoruz. Eşime kalsa kızım isteyene kadar benimle yatmasında sorun yok. İçimi dökmek istedim, yalnız değilimdir inşallah bu durumu yaşayan

11 Cevaplar

+1 oy
(12,026 puan) tarafından

Oğlum 4 yaşında hala benle yatıyor.gerci bizim evde benle yatacak erkek yok ondan sanırım :D

(3,338 puan) tarafından

Benimki kıyamadığım için oluyor biraz. O yanımda yatınca resmen huzurla uyuyorum

(12,026 puan) tarafından

Aynen öyle bende öyle hissediyorum.ayri yatırmaya gönlüm el vermiyor.hala.gece arada rüya görüp ağlıyor hemen kalkıp pispisliyorum.bir de benimki o kadar terliyor.ki hep terine bakiyorum

(3,338 puan) tarafından

Deneyecem ama kendime hiç güvenmiyorum, şimdiden ağladım çünkü 

-Reklam-
+1 oy
(23,732 puan) tarafından

3 yaş 3 ay oğlum yanımda yatıyor arada kolumu çekip kolunda yatmak istiyorum diyor :) ben başaramadım yaza inşallah odasını ilgisine göre düzenleyip heveslendirmeye çalıyorum 

(1,576 puan) tarafından

Bizimde vaziyet buuuu  babasida temas bagimlisiydi oglanda temas bagimlisi oldu 

(23,732 puan) tarafından

Benim kendimde öyleyim gece çekip öpüyorum 

(3,338 puan) tarafından

Bu gece ayıracam ama ben şimdiden ağladım. Kızım üzülür diye çok korkuyorum

(23,732 puan) tarafından

Canım bu durumu ikiniz içinde kolaylaştır ben sınır koymuyorum anneliğimin katı kuralları yok orası onun odası yatağı orda yatsın ama isterse ya da korkarsa yanıma gelsin kafasındayım benim eşim vardiyalı çalışıyor o yokken oğlan odada ben burda uyumam muhtemelen gider yanına yatarım yani zamanla kopacaklar bizden zaten zorlama ile olmaz bence :) Rabbim kolaylıklar versin 

+1 oy
(856 puan) tarafından

3 yaşında oglum bizle yatıyor babası ben asaf üçümüz yatıyoruz daha dogrusu o yatıyor rahatça bel agrısından ölüyoruz bizde 🤗

(3,338 puan) tarafından

Eşim bizimle hiç yatmadı, 1 senedir eşimle ayrı yatıyoruz. Artık eşimle ayrı yatmak da istemiyorum, iyi bir şey değil sonuçta

(856 puan) tarafından

Yok biz beraberiz ortada oglan yatıyor yatak ayırmadık 🤗

(3,338 puan) tarafından

O şekilde çok tehlikeli geliyor bana

(856 puan) tarafından

Dogru bize tehlike bi uyanıyoruz ayakları temizde sırtımıza dayanmış kendini koruyor bişey olunca bagırıyor kızıyor

+1 oy
(1,128 puan) tarafından

Oğlum 3 yaşında hala benimle yatıyor babasına diyor sen benim yatağımda yatacaksın annenin yanı benim eşimle çok nadiren yan yana yatıyoruz uyanır uyanmaz kovuyor yataktan nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum

(3,338 puan) tarafından

Ben bu gece ayırdım, inşallah kararlı dururum ve kızım alışır odasına

(1,128 puan) tarafından

İnşallah canım çok denedim hala başaramadım

(3,338 puan) tarafından

Ben kıyamıyorum, ilk denemem de saatlerce ağlamıştım o yalnız kaldı diye. Ama bu sefer daha kararlıyım

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

yanina alman bastan hata . benim aklim cikiyor alisacak diye bazen geceleri geliyir uyanipda aliskanlik olacak diye aklim cikio uykuya dalar dalmaz kucaklayip kendi yatagina goturuyorum

(3,338 puan) tarafından

Dediğim gibi çok zor büyüttük kızımı. Geçen kış neredeyse 8-10 serum yedi. Her hastalandığında sorumsuz toparlayamıyordu. Bu senede eşim ayırma kışın yanında kalsın dedi. Kızımı bir kere kaybetme korkusu yaşadığım için elimde olmadan onun üstüne gereksiz çok düştük 

(150 puan) tarafından

Caspeeiye aklım çıkıyor bana alışacak diye demişsin.Alışşın ne olacak onlar çocuk en güvendikleri insan annesi babası ömrünün sonuna kadar yanında yatmayacaklar zaten.Yada sen yatırmak istediğin,zaman bile onlar yatmayacak  her gün  biraz daha büyüyorlar ve bu günler asla geri gelmeyecek o yüzden doya doya tadını çıkarın .Yarın evlendiğinde askere gittiğinde veya ki uzak bir yere keşke dememek için yazdım.Benim,fikrim oğlumu, bol bol öpüyorum ve 6 7 aydır yanımda yatıyor yere kocaman döşek serdim döne döne uyuyoruz sabah kalkıp oyuncakları ile oynuyor beni uyandırmaya çalışıyor bazen öpüyor bazen sacımı çekiyor iyi ki var gece uyanıyor ben yanında görünce geri yatıyor çünkü annesine güveniyor yanında rahat hissediyor 

(9,080 puan) tarafından
+1

ben sevmiyorum ya herkes kendi odasinda kendi yataginda yatsin . anne baba idasi anne baba yatagi cocuk odasi bilinci olsun istiyorum cocukda. kziimi 7 aylikken odasina koymustum. oglum ablasini uyanidirt okula gidiyor ablasi diye 17 ay memeden kesene kadar yatak odamda park yataginda yatti da alisamayacak idasina diye korkdum . ben herseyin yerli yerinde severim cocuklar da  buna dahil onlarinda yeri odalari:) mesel oyuncaklari da salina getirmelerini sevmem onlar da cocuk odasinda oynanir. cocuk odasini talan edip dagitsin ama sagda solda oyuncak gormeyi sevmiyorum hibi gibi

(150 puan) tarafından

Kurallı büyütüyorsunuz gibi geldi bana ama senin çocukların senin evin 

+1 oy
(264 puan) tarafından

Oğlum 2 yaşında ayırmayı düşünmüyorum eşim vardiyalı çalışıyor en az 5-6 yaşına kadar benle beraber uysun istiyorum tek kişilik baza başlık aldık kendi yatağımızın yanına koyduk sağ tarafıma denk geliyo eşim evde olduğu zaman sağ tarafda çocuk ortada ben solda eşim uyuyoruz ben korkuyorum ayırmaya aklıma hep geliyo gece uyurken korkar , tükürüğü boğazına kaçar , deprem olur ALLAH korusun o yüzden yanımdan bırakamam

0 oy
(4,219 puan) tarafından

Benim oğlum da 8 buçuk aylık yatağı da hemen dibimde arada sadece komedinin var yatağında 1 2 kere yattı ben sabaha kadar uyuyamadım çocuk değil ben ayıramıyorum yatağı 😅 ablamın oglu 5 yaşında hala ablamlarla uyuyor eniştem gece yatağına goturuyr sabaha karşı yine yanlarına geliyor. Ben su an için rahatsız olmuyorum gayet memnunum bakaljm ileride ne olavak

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Çocuklar rutin kuralları sever . Tabi ki çocuklarımız çok değerli ama kıyamıyoruz diyip onları sorumluluk sahibi etmeden büyütmeyelim. Annemde yeğenime kıyamazdı şimdi 6 yaşında hiçbirimizin gücü yetmiyor ve hala kardeşimle yatıyor. 

0 oy
(2,012 puan) tarafından

Ben böyle olmasını istemediğim için oğlumu hiç yanıma almadım . Sadece öğle uykularını birlikte uyuyoruz . 2 yaşında şu an geceleri benimle yatmaz direk yatağına yatar . Eşek kadar olacak benimle uyuyacak valla ayırması güç oluyor ya kuzenim 10 yaşına geldi kız  o da hep teyzemle yatardı şu an ayırdı biraz biraz ben öyle yapamazdım galiba 

(3,338 puan) tarafından

Kızımdan çok ben zorlanıyorum ayırmakta. Sanki onu dışlamış gibi hissediyorum, elimde değil.

(2,012 puan) tarafından

Şu anda kızına  iyilik yapmıyorsun ama birde öyle düşün 

(3,338 puan) tarafından

Bunun bilincindeyim, okuduğum her yazıda en geç 3 yaşına kadar ayırmak sağlıklı dıyordu. Sanırım biraz erteledim ama daha fazla ayırmazsam ileride kızıö daha çok zorlanacak biliyorum

0 oy
(988 puan) tarafından

Benim kızçede 3 yaşında aramızdan uyuyor bide izin vermiyor eşim bana sarılsın baksn babasına sarılıp arada bi bana dönüp gülücük arıyor kıskan der gibi bakıyor🤦🏼‍♀️😂 babasınında hoşuna gidiyor ama ilerde baş edemeyiz diye yazın bakacam artık resmen kocamdan mahrum yaşıyorum hanmefendinn de hoşuna gidiyor 

(3,338 puan) tarafından

Kızım her konuda babasına aşık ama asla babasıyla uyumaz. O konuda bana bağlı, ama artık ayırmak istedim. İleride daha çok kızım zorlanacağı için yapmak zorunda olduğumu düşünüyorum

0 oy
(4,011 puan) tarafından

Ayyy

İki çocuğum var şuan ikiside benimle yatakta yatıyor 

Eşim en son sığmadı yatağa salona kaçtı 

O kadar bunaldım ki bu durumdan 

Yatak odam kocaman barı bir köşeye yatağını koysam yatsın diyorum yok ikiside kavga dövüş yanıma geliyor 

Bir oda boşta vardı 

Eşimin eski hanımından çocukları vardı onlara verdim odayı 

Başımın tacı 

İstediği kadar kullansınlar dert değil 

Sadece kendi çocuklarım ile aynı yatakta yatmaktan yoruldum 

Oğlum 4 buçuk yaşında 

Kızım 19 aylık

(3,338 puan) tarafından

Dün gece kızımı odasında uyuttum. Yanıma asla almadım, birkaç uyandı geri uyutup döndüm. Ama kızımdan çok ben zorlandım. Onun iyiliği için mecbur yapmak zorunda olduğumı biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 231 göst.
0 oy
27 cevap 1,202 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
0 cevap 79 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler