0 oy
237 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (426 puan) tarafından
Kızlar nefes almakta zorlanıyorum. Sanki göğüs kafesimin üstüne öküz oturmuşta nefes almamı zorluyor gibi. Daralmalar başladı yatakta oturuyorum bildiğin artık. Oturduğum yerde bile nefes darlığı oluyor. Bu durumu yaşayan var mı? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet bende öyleydim uyuyamazdım geceleri ağlardım serin odaya geçip uyurdum anca öyle rahat ederdim 
(426 puan) tarafından
Hamilelik bpyunca mı devam etti peki canım yolsa belli dönem sonrası düzeldi mi? İnanki çok zorluyor artık :(
tarafından
Düzelir kiz boyle devam etmez sonra uyuyama sıkıntısı cikar :D yatakta dönemezsin geceleri sancidan uyanırsın bundan sonra uyku hayal kuzu :) sabah fırsat buldunmu uyu ben hep uyudum geceleri hiç uyuyamazdım karmptan ağrıdan sürekli tuvalete kalkmaktan
(426 puan) tarafından
Valla canım uyku denen bir şey kalmafı bende. 1 saat uyusam onu kâr sayıyorum. Bacaklar desen sürekli uyuşuyor, yan döne döne sabahlıyorum. Şimdide nefes darlığı çıktı :D hayırlısıyla vaktimi doldurup sağlıkla alsaydım yavrumu kucağıma :)
-Reklam-
0 oy
(775 puan) tarafından
Çok. Normal canım artık bebek büyüyor ve baskı yapıyor burnun bile tıkanır Rabbım yardımcıniz olsun 
(426 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
0 oy
(5,932 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah 
(426 puan) tarafından
Amin canım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde esraata (1 puan) tarafından soruldu
0 oy