+2 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,203 puan) tarafından

4 yaş aşısı bu kadar ates yapiyormu kizlar sabah 39 dereceydi suanda boyundan 38.5 38.7 kafadan 38 cikiyor.  Agri kesici ates düşürücü verdim uzerini çıkardım dun saat 4 gbi aşı olmustu 24 saat oldu bu arada normalmi biraz ağır aşılar sanki ama bilemedim onun disinda keyfi cok yerinde kolum agriyor diyor okadar ama yani doktorluk bi durummu sizce goturmelimiyim yoksa ates normalmi kaç gün surer acaba böyle 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,044 puan) tarafından

Benimki de oldu ateş yapmamisti canım seninki normal grip falan olmasın 

(1,203 puan) tarafından

Yok kiz biseysi yokki grip boğaz ağrısı felan hic biseysi yok cok şükür keyfide iyi aslinda ama kolu şişti biraz bide atesi var iste

-Reklam-
+1 oy
(5,522 puan) tarafından

İlk 2 gün kızımdada ateş oldu ama 38 i geçmedi canm siiznki baya yükselmiş aşıdan olmaya bilir acaba hastalandımı boğazları şişmiş olabilirmi ? Benm kızımın boğazı kızarsa direk yüksek ateşlenir 

(1,203 puan) tarafından

Yok bogazi agrisa bilirim zaten durmaz sürekli aglar boğazım agriyor diye ama şükür ates disinda kolu sismis baska bir belirtisi yok 

(5,522 puan) tarafından

Koluna buz koy canm acısını ağrısını alır şişliği iner . Ateş düşürücü ver canm 2 ginden uzun sürersede doktora götür

+1 oy
(570 puan) tarafından

Ay Evet maalesef öyle oluyor ilk gün gündüz vurulduğu için Tabii haliyle akşama kadar bir şey olmuyor Çocuk da akşam başlıyor kolda Ağrı Ateş halsizlik baygın gibi sabaha kadar ateşli yatmıştı çocuğum benim ateş düşürücülerle soğuk kompress uygulayarak anca düşürdüm 4 yaş aşısı çok zor geçiyor

(1,203 puan) tarafından

Bizim de oyle oldu ya kac gün sürdü sizin acaba bu gece olmaz insAllah ya herkes usutmus olabilir diyorda bisey yokki sadece kolunun biri sismis bide ates halsizlik yok cok sukur ates dolayısıyla üşüyor biraz okadar

(570 puan) tarafından

Bir gece sürdü yani olduğu günün gecesi sabaha kadar çok şükür sabah iyiydi evet kol şişiyor ve ağrıyor calpol ver 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 215 göst.
0 oy
5 cevap 101 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gizli (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.

Kategoriler