+2 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

Kızlar deli gibi yatağa girene kadar iş yapıyorum evi derleyip topluyorum bi kızım bi eşim ben yaşıyoruz kalabalıkta değiliz ama asla evim temiz kalmıyor toplu kalmıyor bir gün uzanıp keyif yaptığımı hatırlamıyorum ama yine de dağınık ve pis ? Sizce neden 

8 Cevaplar

+5 oy
(1,741 puan) tarafından

Temizlik nankördür bugun silersin yarın tozlar uçuşur boyle takmaya devam edersen hasta olursun biraz sal. Topla duzenle sil geç her an parlicak diye bisey yok yasanan yer illaki baticak tozlanacak hep aynı sen fazla titizleniyosun bence

-Reklam-
+2 oy
(13,439 puan) tarafından

Çok fazla eşya vardır evinde. Oyuncak mesela. Evinde küçükse hemen dağılıyo

(102 puan) tarafından

Kızımın odası oyuncak dolu parkı falan ama kapısı kapalıdır genel olarak evim çok büyük değil evet ama ben kaynar suyla silerim yerleri ona rağmen kızımı ayaklarının altı his bu yıl evim çok farklı pis his hiç bişey içime sinmiyor 

(13,439 puan) tarafından

Etrafta inşaat falan mı var ondan olabilir

+2 oy
(7,296 puan) tarafından

Eşya kalabalıklığı vardır kesin ne kadar çok eşya o kadar çok dağınıklık 

+2 oy
(499 puan) tarafından

Belki çalışırken dağınık çalışıyorsun bende çocuktan önce öyleydi evi derleyip toparladım bir yemek yaptım mı mutfak darma duman olurdu sonra törpüledim o yönümü yemek yaparken kap kacakları yemek yıkayıp yerleştiriyorum yemeği ocaya koyunca hemen tezgah üstlerini hallediyorum odadan odaya gidince bir etrafa bakıyorum götürülecek bir şey var mı diye böyle yapınca daha uzun süre toplu kalıyor haftada bir iki silme süpürme toz alma balkon yıkama lavaboları çamaşır suyuyla silme derken idare ediyoruz ama yapacak bir şey yok benimde 16 aylık oğlum var bunu bile bebeğim kaynanamdayken yapıyorum o varken sadece onunla ilgileniyorum vakit kalmıyor 

+1 oy
(1,821 puan) tarafından

Takıntı yapmis olabilirmiş in çünkü yaptıkça zaten tam temz kalan ev var mı bilmem bnm  yok 

+1 oy
(1,092 puan) tarafından

Ben bı ara mutfak dolaplarına takmıştım canım gun aşırı komple mutfak dolabı temizliyordum. Hep yağlı elime yapışıyor gibi geliyordu. Belki senin de öyle kendinden kaynaklı bir histir. 

+1 oy
(4,772 puan) tarafından

Canım takintida olabilir benim görümcem var titizlik hastası her gün fayanslarin arasını bile dış fircasiyla fırçalar temizler her yeri temizler ama sorsan ev pis der gerçekten ev mis gibidir 

+1 oy
(6,605 puan) tarafından

Bence ev pis değil sana öyle geliyor

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 996 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma1112 (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,329 göst.
27 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 659 göst.