0 oy
698 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Evim ferah temiz mis koksun temizlik koksun istiyorum temizliğimi düzenli yapıyorum ama evim küçük 2+1 temizlik kokmuyor dışarıdan girince yüzey temizleyicimden mi ev üstüme üstüme geliyor gibi sürekli Bi yerler eksik gibi hissediyorum bebekli evim birde Ace vs de kullanamıyorum pek yardımcı olur musunuz ürün olsun tavsiye olsun 

3 Cevaplar

0 oy
(868 puan) tarafından
otomatik parfümlerden alabilirsin canim 15 dk da bir otomatik olarak fıs fis yapar
tarafından
Bebek için iyi değil o kokular canım daha doğal evde kendi yapabileceği esanslar kullanmalı
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla bacım ben nevresim çarşaf koltuk örtüsü gibi büyük şeyleri yıkayınca kapılara asarım ev mis kokar. :D

(25 puan) tarafından
Yumuşatıcın ne cnm yapıyorum o gün güzel kokuyor sonra böyle basık gibi ev
tarafından
Vernel canım
(2,536 puan) tarafından
Peros sarı olanı al bi dene yumuşatıcı az bişey koyuyorum kıyafetler çok güzel kokuyo
0 oy
(694 puan) tarafından
Benimde 2+1 mis gibi temizlik kokuyor bingonun lacivert kutulu yüzey temizleyicisini al mis gibi saatlerce kokuyor el yıkama lavaboya top naftalin koy aktarlarda 5 TL ye birsuru geliyor bingonun Manolya çiçeği yumuşatıcısi ağzı açık şişeye koyup evin belirli yerlerine koydum kim geliyorsa ev ne kokuyor diyo uygun olan çubuklu oda kokuları var onları al içindekini yarısını çok yumuşatıcı ekle bak ev nasıl misler gibi kokuyor 
(25 puan) tarafından
Tamam cnm saolasın bakıcm inşallah
(25 puan) tarafından
Bebeğim var 4aylk naftalin birşey yapar mı
(694 puan) tarafından
Bebegin lavabodaki delikle alakası yok ki bişey olmaz benim 3 haftam kaldı doğuma iki lavabom da da naftalin var kaldirmiycam
(25 puan) tarafından
Zehirler fln yazmıs lar arada bebek uyuyunca Bi kat koyarım geri kaldırıırm diğer lavabo pek kullanılmıyor misafir hariç orda durur da

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 608 göst.
16 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Lady Curly (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 585 göst.
0 oy
13 cevap 748 göst.
0 oy
8 cevap 589 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler