0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından

Kızlar idrar yolu enfeksiyonum vardı yüksek enfeksiyonum çıktı 3 gün oruç tutamadım hala düzelmis değilim bol bol su içmeye calıstım şu 3 günde ama bu gece sahura kalkmak istiyorum borcum coğalıyo bu sefer tutmasam akşam 9 da içtim antibiyotik sahur da da 5 de içmem gerekiyor 12 saat etmiyor 4 saat erken içmiş oluyorum birsey olurmu 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,194 puan) tarafından

1 saat önce veya 1 saat sonrası olabilir yoksa hiçbir etkisi yok. Zaten hastaymışsın antibiyotık kullanımı 5 ila 7 gün arası sonra tut sağlığından önemli mi 

(141 puan) tarafından

Sen ben öyle düsünüyoruz ama yoruma öyle yazmadılar hemen idrar yolu enfeksiyonu için tutmamazlıkmı yapıyosun yok günah bilmem ne günahını biliyorum ama tutamadım kötüydüm suyu çok içmem gerekiyordu oruç tutsam içemicektim düzgün oda iylesmemi geciktiricekti doktor sadece antibiyotikle olmaz 3 litre en az su diyor 2 aydır bu hastalıkla uğrasıyorm zaten 

(2,194 puan) tarafından

Hastasın ve Allah kulunun hasta olduğunu bile bile günah yazacağım öyle mi . Ben bir şey demiyorum canım çok geçmiş olsun . Tepkim kesinlikle sana değil yanlış anlama ama bu sayfa benim cidden beynimle oynuyor 

(141 puan) tarafından

Aynen cnm burda bişey sormaya çekiniyorum artık arkadaş sonra yorumunu kaldırmıs sonra bide karsılasırma yapmıs ben 7 haftalık hamileyim ona rağmen tutuyorum cart curt aman cidden burda manipüleci insan çok her anlamda bence bana vicdan yaptırnaya calıstılar ama hastayım allah görüyor zaten keyiften değil bu

(2,194 puan) tarafından

Kız sen kocanla aranı düzelttin mi tamamen hamileymişsin hayırlı olsun 

Esma güzel demiş bu arada saatlerini iftar saatine alırsan eğer düzenli olur ama hamileymişsin ve vücudunda enfeksiyon var yine karar senin 

(141 puan) tarafından

Yok cnm ben hamile değilim :) bana yazan arkadaş hamileyim yinede tutuyorum demiş bana kıyaslama yapmıs

(2,194 puan) tarafından

Haa ben okuduğumu yanlış anlamışım 😂 tövbe estağfurullah ya … Aferin ona 😂

-Reklam-
0 oy
tarafından

Eee kız bari iftarda alsaydin bari ama soru. Olmaz yarın direk iftarı açar açmaz al

(141 puan) tarafından

Sabah 9 da içmiştim cünkü bugün niyetli değildim erken kalkamadım ki erken alsam

tarafından

Sorun yok bence bugün böyle alırsan yarın düzene girer zaten orucu 13 saat tutuyoruz 

(141 puan) tarafından

Tmm tesekkür ederim

0 oy
(1,653 puan) tarafından

İftardan hemen sonra 7 gibi al sahurda da 5 de al bi sorun olmaz bence normalde 12 saat arayla ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum 

(141 puan) tarafından

Saol canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 198 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 86 göst.
+2 oy
3 cevap 155 göst.
0 oy
2 cevap 163 göst.