Kızlar idrar yolu enfeksiyonum vardı yüksek enfeksiyonum çıktı 3 gün oruç tutamadım hala düzelmis değilim bol bol su içmeye calıstım şu 3 günde ama bu gece sahura kalkmak istiyorum borcum coğalıyo bu sefer tutmasam akşam 9 da içtim antibiyotik sahur da da 5 de içmem gerekiyor 12 saat etmiyor 4 saat erken içmiş oluyorum birsey olurmu
1 saat önce veya 1 saat sonrası olabilir yoksa hiçbir etkisi yok. Zaten hastaymışsın antibiyotık kullanımı 5 ila 7 gün arası sonra tut sağlığından önemli mi
Hastasın ve Allah kulunun hasta olduğunu bile bile günah yazacağım öyle mi . Ben bir şey demiyorum canım çok geçmiş olsun . Tepkim kesinlikle sana değil yanlış anlama ama bu sayfa benim cidden beynimle oynuyor
Aynen cnm burda bişey sormaya çekiniyorum artık arkadaş sonra yorumunu kaldırmıs sonra bide karsılasırma yapmıs ben 7 haftalık hamileyim ona rağmen tutuyorum cart curt aman cidden burda manipüleci insan çok her anlamda bence bana vicdan yaptırnaya calıstılar ama hastayım allah görüyor zaten keyiften değil bu
Kız sen kocanla aranı düzelttin mi tamamen hamileymişsin hayırlı olsun
Esma güzel demiş bu arada saatlerini iftar saatine alırsan eğer düzenli olur ama hamileymişsin ve vücudunda enfeksiyon var yine karar senin
Yok cnm ben hamile değilim :) bana yazan arkadaş hamileyim yinede tutuyorum demiş bana kıyaslama yapmıs
Haa ben okuduğumu yanlış anlamışım 😂 tövbe estağfurullah ya … Aferin ona 😂
Eee kız bari iftarda alsaydin bari ama soru. Olmaz yarın direk iftarı açar açmaz al
Sabah 9 da içmiştim cünkü bugün niyetli değildim erken kalkamadım ki erken alsam
Sorun yok bence bugün böyle alırsan yarın düzene girer zaten orucu 13 saat tutuyoruz
Tmm tesekkür ederim
İftardan hemen sonra 7 gibi al sahurda da 5 de al bi sorun olmaz bence normalde 12 saat arayla ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Saol canım
1,476,418 soru
24,169,019 cevap
335,771 kullanıcı