Ya çok heycanlıyım 6 yıllık evliyim ama ilk defa fon perdem olacak. İlk ev düzerken fazla masraf olmasın diye istememiştim sonrada başka eksikler derken oma sıra gelmemişti.
Cok güzel canım şık duruyor güle güle kullan
Teşekkür ederim😘💕
Güzel günlerde kullan canım. Bende 7 senelik evliyim benim de yok fon perdem. Tabi ben kendim isteyerek almamıştım bi 5 sene sonra alırım belki kanepeler değişince artık 😂
Teşekkür ederim daha iyileri.senin olsun
Güzel günlerde kullan canım çok güzeller ❤️
Teşekkür ederim
Güzel günlerde kullan bende öyle masraf olmasın diye almadım:/ şimdi Allah'ın izniyle oturma grubunu değiştirip istiyorum bakalım darısı bana diyelim:))
Teşekkür ederim canıö daha iyileri.senin olsun
İlk baştaki üzerindekiler bulut gibi duruyor aşırı tatlı çok beğendim Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin hepsi çok güzel ilklere bayıldım
Teşekkür ederim canım
Salon ve yatak odam spor model olduğu için fon perde kullanamayacam diyordum. Am gösterdiğin oturma ve yatak odası kumaşı tarz olarak yakışır görünüyor. Bitmiş halını de çekip atar mısın buraya merak ettim 😀
Tabi atarım bende o yüzden tercih ettim ağır bir haba vermiyorlar
Ya bende çok istiyorum ama daha zaman var ayıp olmaz ise kaça aldın fonları birde ev senin mi yani kira da oturunca bi yere kestirdiğim perde başka yere uymuyor çoğu zaman ha ondan sordum
Ev bizim canım.
3 çift fon 12.300 tuttu
5 odanında tül perdeleri 9.200 tuttu canım
O baya tutmuş canım ya güle güle kullanın hayırlı olsun Rabbim bizde nasip etsin :)
Bayağı iyi tutmuş, babam ve ablamlar hatta tüm sülalem perdeci de ❤️😄 güle güle kullan canım
Siyah olanı pek beğenmedim ama diğerleri çok güzel güle güle kullan kaça yaptirdin perde ve fon lari
Çok güzeller güle güle kullan darısı bana diyim perdelerim 17 senelik 🤫
Çok tatlı beğendim güle güle kullan 🥺
Hepsi güzel de tül kumaş gibi cama bakınca dışarısını göremezsin
İlk ikisi muk abim yeni evine yaptırmış duruşu çok güzel hayırlı olsun cnm ❤️
İlk ikisini ilk defa görüyorum ve hiç beğenmedim ama önemli olan senin begenmen kendi evine aliyorsun sonuçta güle güle kullan
Bambu tül perde çok güzel bn bucuk yıldan beri kullanıyorum çok hassas bir tül bn 400 devirde sıkmaya ayarlym
Tül perden benim tüle benziyor 🤗 yatak odası ve oturma odası için olan fonlar çok güzel bu model tüllerde var hatta ☺️ ama salon için olan modelleri oldum olası beğenemedim ben canım 🙃 Güle güle kullanılsın hayırlı olsun 🙏🏻🌻
1,488,284 soru
24,327,851 cevap
345,572 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın