+5 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (1,183 puan) tarafından

Ya çok heycanlıyım  6 yıllık evliyim ama ilk defa fon perdem olacak. İlk ev düzerken fazla masraf olmasın diye istememiştim sonrada başka eksikler derken oma sıra gelmemişti.

image

Bu otorma odası için

image

Bu yatak odası için

image

Bu salon için

image

Bu da tülleri naskl sizce güzel mi ilk iki fon yeni çıkmış . Dikilmiş hali çok güzel duruyordu

15 Cevaplar

+1 oy
(77 puan) tarafından

Cok güzel canım şık duruyor güle güle kullan

(1,183 puan) tarafından

Teşekkür ederim😘💕

-Reklam-
+1 oy
(14,562 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan canım. Bende 7 senelik evliyim benim de yok fon perdem.  Tabi ben kendim isteyerek almamıştım bi 5 sene sonra alırım belki kanepeler değişince artık 😂

(1,183 puan) tarafından

Teşekkür ederim daha iyileri.senin olsun

+1 oy
(2,248 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan canım çok güzeller ❤️

(1,183 puan) tarafından

Teşekkür ederim

+1 oy
(747 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan bende öyle masraf olmasın diye almadım:/ şimdi Allah'ın izniyle oturma grubunu değiştirip istiyorum bakalım darısı bana diyelim:))

(1,183 puan) tarafından

Teşekkür ederim canıö daha iyileri.senin olsun

+1 oy
(1,443 puan) tarafından

İlk baştaki üzerindekiler bulut gibi duruyor aşırı tatlı çok beğendim Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin hepsi çok güzel ilklere bayıldım 

(1,183 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım

+1 oy
(1,056 puan) tarafından

Salon ve yatak odam spor model olduğu için fon perde kullanamayacam diyordum. ** gösterdiğin oturma ve yatak odası kumaşı tarz olarak yakışır görünüyor. Bitmiş halını de çekip atar mısın buraya merak ettim 😀

(1,183 puan) tarafından

Tabi atarım bende o yüzden tercih ettim ağır bir haba vermiyorlar

+1 oy
(564 puan) tarafından

Ya bende çok istiyorum ama daha zaman var ayıp olmaz ise kaça aldın fonları birde ev senin mi yani kira da oturunca bi yere kestirdiğim perde başka yere uymuyor çoğu zaman ha ondan sordum

(1,183 puan) tarafından

Ev bizim canım. 

3 çift fon 12.300 tuttu

5 odanında tül perdeleri 9.200 tuttu canım

(564 puan) tarafından

O baya tutmuş canım ya güle güle kullanın hayırlı olsun Rabbim bizde nasip etsin :)

(3,988 puan) tarafından

Bayağı iyi tutmuş, babam ve ablamlar hatta tüm sülalem perdeci de ❤️😄 güle güle kullan canım 

+1 oy
(3,332 puan) tarafından

Siyah olanı pek beğenmedim ama diğerleri çok güzel güle güle kullan kaça yaptirdin perde ve fon lari 

+1 oy
(655 puan) tarafından

Çok güzeller güle güle kullan darısı bana diyim perdelerim 17 senelik 🤫

+1 oy
(2,166 puan) tarafından

Çok tatlı beğendim güle güle kullan 🥺

+1 oy
(571 puan) tarafından

Hepsi güzel de tül kumaş gibi cama bakınca dışarısını göremezsin

+1 oy
(6,941 puan) tarafından

İlk ikisi muk abim yeni evine yaptırmış duruşu çok güzel hayırlı olsun cnm ❤️ 

+1 oy
(4,228 puan) tarafından

İlk ikisini ilk defa görüyorum ve hiç beğenmedim ama önemli olan senin begenmen kendi evine aliyorsun sonuçta güle güle kullan

+1 oy
(1,266 puan) tarafından

Bambu tül perde çok güzel bn bucuk yıldan beri kullanıyorum çok hassas bir tül bn 400 devirde sıkmaya ayarlym

+1 oy
(2,673 puan) tarafından

Tül perden benim tüle benziyor 🤗 yatak odası ve oturma odası için olan fonlar çok güzel bu model tüllerde var hatta ☺️ ama salon için olan modelleri oldum olası beğenemedim ben canım 🙃 Güle güle kullanılsın hayırlı olsun 🙏🏻🌻

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Papatya3535 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
4 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sgb (2,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (10,825 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,684 soru

23,873,216 cevap

321,000 kullanıcı

...