+1 oy
266 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (214 puan) tarafından

Kızlar bu ramazan misafir ağırladıniz mı neler yaptınız hafta sonu anne babalar kaynım eltim falan bizde toplanicaz fikir verir misiniz ne yapabilirim birde meze olarak da fikre ihtiyacim var 

7 Cevaplar

0 oy
(2,069 puan) tarafından

Salı günü benimde misafirim var benim menü 

Tavuk çorbası 

Baklavalı yufkadan kiymali börek 

Kofteli beğendi

Brüksel lahana salatası 

Yoğurtlu kereviz 

Muhallebili Balkabakli tatlı yapacam rabbim.kismet ederse

(799 puan) tarafından

Tavuk çorbasına ne koyuyorsun 

(2,069 puan) tarafından

Tavuk butu veya göğsünü hasliyoeum ayrı tencerede ilk önce soğan sarimsak kavuruyorum sonra rendelenmiş havucu , 1 yemek kaşığı kadar un katıp kavuruyorum tavuk suyunu döküyorum kaynadıktan sonra üzerine didikledigim tavuğu katıyorum göz kararı arpa yada tel şehriye atıyorum  en son  tuz,karabiber ve limon suyu koyuyorum çok lezzetli oluyor .

-Reklam-
0 oy
(4,193 puan) tarafından

Tarhana çorbası 

Pirinç pilavı 

Karnı yarık 

Ispanaklı el açması börek 

Pancar sarması 

Yufka tatlisi

0 oy
(1,082 puan) tarafından

Tepsi kebabı yapabilirsin hem kolay hem lezzetli yaninada pilav salata çorba gayet yeterli olur.tatli olarak magnolya yapabilirsin hem hafif olur hem şık görünür ucuzda.

(214 puan) tarafından

Tepsi kebabıni hiç yemedim yapmadım çok merak ediyorum yalnız 9 kişiye yetermi şahsen bakınca ben bı oturuş da hepsini tek başıma yerim gibi geliyor yemek isterdim de :⁠-⁠D:⁠-⁠D

(1,082 puan) tarafından

1 kilodan bir tepsi yaparsın kare kare dilimlersin biz 13kisi yemistik.sonucta iftar sofrasında çeşit çok oluyo sadece pilavla kebap yapsan yetmez tabiki.bide sulu yemek yaparsın gözüne az gelirse

(214 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

0 oy
tarafından

Bnde yarın misafir çağıracağım çorba daha karar vermedim  yaprak sarma et sulu ymk yapcam kanat Aticam fırına . Pilav islim kebabı yabinada ıspanak sarmısak yoğurtlu yapacm kabak tatlısı  cayinyaninada eşim tatlı alir

0 oy
(2,526 puan) tarafından

Benim bu hafta sonu kayınım gelecek bekar 23 yasında yurt dışından geldi. Diğer kayınıda cagıraca çağıracağım.

Menü;

Köz biber çorbası 

Patates püreli tepsi kebabı 

Pilav

Lahana sarması 

Biber dolması 

Salata 

Tatlı tam karar veremedim 

Ağlayan pasta trilece yada gelin pastası kararsızım 

İkinci gün içinde 

Soğan kebabı patlıcan kebabı lebeniye çorbası düşünüyorum 

0 oy
(6,247 puan) tarafından

Havuç tarator çiğ köfte kereviz salatası olabilir  tavuk suyu çorba yada lebeniye çorbasi

Karnıyarık zeytin yağlı barbunya islim kebabı fırında tavuk patates 

0 oy
(7,560 puan) tarafından

Cuma günü misafirim vardı

Şehriyeli tavuk suyu çorba 

Buğu kebabı ( bu çok güzel oluyor çok beğenildi tavsiye ederim davet sofralarına yakışıyor. Ben kuşbaşı etten yaptım ama tavuk etinden de yapılır.)

Pilav

Kuru patlıcan biber dolması

Havuç tarator 

Cevizli İncirli muhallebili tatlı.

Yarında davetim var. Mercimek çorbası,etli nohut yemeği,pilav, beşamel soslu tavuk sote,ortaya yoğurtlu,salata , muhallebili kadayıf tatlısı

(199 puan) tarafından

Merhaba canim bugu kebabini bugün misafirlerime yapmayi düşünüyorum ocine garnitur bezelye falan koymasan patlican kizartip koysam olur mu sence denedin mi daha once

(7,560 puan) tarafından

Hiç denemedim canım ama bezelye havuç çok yakışıyor bu yemeğe öyle yapmanı tavsiye ederim. Geçen gün misafirlerime yaptım onlar da bezelye yemiyorlarmış normalde ama hiç bezelye varmış gibi değildi çok lezzetliydi demişlerdi☺️ 

(199 puan) tarafından

Hmm bizde hiç kimse yemiyor hani o yüzden riske atmak istemiyorum canım  senin de ellerine sağlık Etli yapicam sen de etli mi yapmıştın?

(7,560 puan) tarafından

Canım misafirim vardı bugün yeni gördüm cevabı kusura bakma evet et ile yapmıştım bende 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 382 göst.
2 Mart 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,390 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,006 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde ...Hilal... (218 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 200 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kestane... (206 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,172 soru