+3 oy
639 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından

Kapıya davulcu geldi para verileceğini biliyorum ama o an beynim öyle durdu ki ne yapmam gerekiyor abi dedim çok utandı sonra iki çocuğum var aklımı aldılad yemin ederim hala utanıyorum inşaallah duyan olmamıştr

12 Cevaplar

+3 oy
(4,565 puan) tarafından

İnsanlık hâli canım aman boşver takılma o kadar ne olacak sanki 

(163 puan) tarafından

Kendimi cahil gibi hissettim

-Reklam-
+3 oy
(2,166 puan) tarafından

Aman nolacak sanki kuzu insanlık hali çok tatlı sormususn 😂😂 hiç bişey olmaz 

(163 puan) tarafından

Cahillik mi ettim acaba dedim utandım geri 

(2,166 puan) tarafından

Bilmemek de normal yani ne var bundaki ilk kez görmüş de olabilirsin . Hiç takılma 😘

(163 puan) tarafından

Teşekkür ederim güzel kalbinden öpüyorum 

(2,166 puan) tarafından

🌼🌼🌼

+3 oy
(3,317 puan) tarafından

Takıldığın şeye bak kız bunu mu dert ettin 😃

(163 puan) tarafından

Valla ettim eşim ne vardı anlamayacak dedi bizim mahalleye hiç gelmezdi bilmiyorum yani TV den görmüştüm ama o an boşta bulundum 

+3 oy
(1,444 puan) tarafından

Yani bilmem kapıya gelmesi ayıp 

(163 puan) tarafından

Adet öyleymiş yani bende ne yapmam gerekiyor abi dedim napayım sonra utandım 

tarafından

Bayramlarda çöpleri boşaltan personeller zilime basıyor para için Nuray 😁

+3 oy
(1,295 puan) tarafından

İyide beden bu kadar utandın ki canım olabilir normal yanı çok takılma eee sonra ne kadar verdin bana gelince bende verim 😂😂😂

(163 puan) tarafından

50 vardı onu verdim teşekkür etti gitti ama ben takılı kaldım

+2 oy
tarafından

😀😃 kız kusura bakma  çok güldüm  .

İnsanlık hali bitanesii olur öyle şeyler. 

Cocuk milleti insanı aşırı şaşırtıyor ya bazen hayatı sorguluyorum bu ben miyim az önce nededim niye öyle bisey yaptım ki felan somra da 😀😃 böyle gülüyorum.   Bosver canım komik ni anı olmuş  😀

tarafından

Ay bebis bende senin gibi takarım ay çok ayıp oldu dönsem özür mü dilesem dahi derim . Ama sonra geçer gider aman bosver ya sal gitsin . Niye utanacaksin ki başın kalabalık tatlım biri yemek dese diğeri tuvalet der biri ordan çeker diğeri öte yerden  hangisine yetiscen kapida çalmış hirpalanmaya kısa bir mola niyetine  😀😃

Amaan hadi gül geç unut gitsin hayat bunuda takacak kadar uzun değil fıstığım. 

Hadi gül bakem unut gitsin . 

Aç avuçlarını kapat gözlerini bugün olanları düşün avuçlarına koy aç cami üfle avuçlarına kuşlar ham yapsın dertlerini  ❤️ gülümse  😀

(163 puan) tarafından

Canım benim çok teşekkür ederim ne kadar incesin🌺🌺🌺🌺🌺

tarafından

Yyaaaa tatlım benim ❤️ hayat okadar basit ki bu tarz şeyleri takmak için.  

Tadını çıkar gül geç.  Emin ol adam da gülmüştür  😀

Bosverrr. 

(163 puan) tarafından

Boş boş baktı bu ne diyor der gibi

tarafından

Unut gitsin bosver  :)) 

+1 oy
(1,813 puan) tarafından

Niye takıldın ki canım olabilir insanlık hali bende kızımı dil terapistine götürmüştüm doğum tarihini sordu bir an boşluğuma geldi 2025 dedyik biz değil mi diye sormuştum kadın gözümün içine baka kaldı o an utandım tabi ama otobüsle 2 saat yol gittim oruçtum bide kafam allak bullak olmuştu olabiliyor yani böyle bazen takılma boşver 

(163 puan) tarafından

Çok takıntılı bir insanım gerçekten bunu o kadar taktım ki anlatamam cahil mi dedi bana acaba diye

(1,813 puan) tarafından

Bunun cahillikle alakası yok ki eminim adam da öyle düşünmemiştir eskiden bende çok takardim böyle şeyleri ama artık umursamamaya çalışıyorum 

+1 oy
(1,492 puan) tarafından

Sahur davulcusu mu 🤔 onlar arefe günü evleri gezmez miydi normalde 

0 oy
(7,100 puan) tarafından

Bayrama kadar gelirler ara ara

(163 puan) tarafından

Gelsin o önemli değil ramazan ayı verdiğim para önemli değil adama ne yapmam gerekiyor dedim ya aklıma gelince kendime kızıyorum adam kapıdan bir bakmaya gelmedi ya

(7,100 puan) tarafından

😁😁bişey olmaz takılma cnm 

0 oy
(302 puan) tarafından

Niye utanıyorsun canm insanlık hali olabilir. Adam ne cevap verdi sen öyle diyince merk ettim 😄

0 oy
(11,497 puan) tarafından

Buna mı utandım benim kadar rezil rüsva olmamissin ya ben ne yapayım biz eşimle ilişkide basıldık neyseki kapı kitliydi ama anladı içerde bir şey oluyor.

tarafından

Vay başıma gelen hele anam 😫 kızzzz evinizde ne işi var. Hadi evinizde neyse yatak odanıza nasıl girmeye çalışır kapıyı çalmadan 🙄🥴

(11,497 puan) tarafından

Bizim evimizde değildi biz birlik yaşıyorduk eşimin ailesiyle. Birde ısrar vuruyordu gitmiyordu yenge yenge diye eşim tamam bekle.diyordu yengeeeee diyirdu gicikligina yapiyordu bence ben çıkarken de güldü pislikk

(11,497 puan) tarafından

Yeni evliydik o zmn şuan 11 yıl olacak evleneli 

tarafından

Ay Allah ıslah etsin çok utandım ben ya nedense 🥴🤭 çok zor ve kötü bir durum şükür sanırım kurtuldun bir yaşamaktan 

(11,497 puan) tarafından

Evet ama çilem 6 sene sürdü şimdi çok rahatız Allah'a şükür 

0 oy
(1,414 puan) tarafından

Normalde orucun biteceği haftalarda gelmiyor mu davulcular ya ?

İlgili sorular

+4 oy
42 cevap 1,102 göst.
29 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,121 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 383 göst.
0 oy
20 cevap 824 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Papatya02 (1,303 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,086 soru

24,081,716 cevap

331,234 kullanıcı

...