+2 oy
172 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (74 puan) tarafından

Kizlar biraz kıyamam var köfte yapmak istiyorm oğluma. Ama sade kiymayla olur mu bide.biraz yağsız sert olmasından korkuyorm nasıl yapmam lazım fikir vern lutfen

6 Cevaplar

+2 oy
(1,463 puan) tarafından

Sade kıyma derken sogansız fln olmaz bildiğim 

(74 puan) tarafından

Evet sade kiyma var elimde. Acaba olur mu dedim de bi ara harcini koydum tam tarif yaptm çok sert oldu. Bide et kaybolsun istemiyorm 

(1,463 puan) tarafından

Öyle hiç denemedim cnm bilen varsa yazar insallh youtubeden baktıni ama dağılır diye düşünüyorum içine biraz ekmek ufalarsan belki olur

-Reklam-
+2 oy
(1,084 puan) tarafından

Hamburger köftesi sadece kıymayla yapılıyor canım. Öyle bir şey yapabilirsin. İçine biraz baharat koyarsın varsa döküm tavada pişir ekmek arasına koy al sana ev usulü hamburger. 

+2 oy
tarafından

Ben bir kaşık kısırlık ince bulgurdan koyuyorum soğan rendeliyorum biraz tuz kara biber pul biber koyup yoguruyorum çok güzel oluyor tadı 

+1 oy
(589 puan) tarafından

Canım ben kıyma maydanoz ve baharat az da yağ döküyorum öyle yapıyorum hiç sert olmuyor

+1 oy
(85 puan) tarafından

Canım daha bugun yaptım kıyma soğan salça yumurta tuz az sarımsak karabiber pul biber maydanoz iyice yoğur, kızgın yağa at önlü arkalı çevir miss. Galiba sen yağda çok bekletiyosun çok mu kızartıyosun acaba ? ondan sert oluyodur belki, 3 yaşındaki oğlumda severek yiyo.

+1 oy
tarafından

sadece azıcık tuz ile şahane köfte olur. sadece iyi yoğur 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 197 göst.
10 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 395 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Maydonoz dereotu (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 508 göst.
9 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.

Kategoriler

1,470,292 soru

24,084,144 cevap

331,368 kullanıcı

...