Sana tek bisey dicem üzerine daha da yorum yapmam bacım.
SALLA GITSIN , GÖNLÜNÜ HERKESE KOYMA, HERKESE KÜSME HAKEDEN VAR HAKETMEYEN. SINIRLENMEK DE OYLEDIR ÜZÜLMEKTE KARSINDAKI BUNU YASAMANA DEGMELI DEĞİYORSA YOL VER GITSIN GORURSEN MERHABA MERHABA. DUNYAYA BIR DEFA GELİYORUZ AMAN FALANCA UZULMESIN FILANCAYLA ILISKILER BOZULMASIN AMAN UC GUNLUK DUNYA ONA GORE YASAMALI EEE CANIM SEN UC GUNLUK DUNYA DIYE DIYE 3 BIN TANE SEY YUTMUSSUN KARSINDAKI HEP BEN HEP BEN OLMUS YUZUNE GELINCEDE AMA SENN.....
YOK OYLE YAĞ MAYA SEN UCGUNLUK DUNYA DİYORSAN KIMSE UNUTMASIN OZAMAN DIMI
COK kızıyorum böyle insanlara acaba al8nir mi arasam demezler ama sağ olsun gönül koymaya da gelince gönül koyarlar önden önden oldu başka?
İsterseniz hemen yorumlaralincleyin beni bacım ben karşımdaki herkesi ama şu olmasın bu olmasın demekten düşünmekten kendime bencil oldum siz bari yapmayın bu gününde yanında istemeyenler zor gününüzde zaten yanınızda değil olmak 3 km uzaginizdan geçmez biraz biseylere uyanın artık ve o mu haklı ben mi hesabını bırakın önemli olan size yapılan yanlış ilki acısı vard8 ikincide bahanesi herseye de var bi cvp ne tesadüftür ki.
Bosverin yaninda istemeyen sizin varlığınıza daha tahammülü olmayan bahanelerle dolu yalancı dostluklara yol verin musade edin dengini bulsunlar isterse anam olsun valla koyarım mesafeyi .