+1 oy
723 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (210 puan) tarafından

Dertlesme postu olsun uyukuda tutmadı dert dinlenir bedavaya:)

11 Cevaplar

+1 oy
(1,935 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Şu an tek derdim bulaşık makinasını toplayıp kırlıleri yerleştirmek ama çok üşeniyorum bugün oğlum çok yordu :(

(210 puan) tarafından

Kaç yaşında 

(1,935 puan) tarafından

2 🥲

(210 puan) tarafından

Tam zanani

(1,935 puan) tarafından

Sorma bu ay galiba kötü geçecek 27 aylık oldu bu ay çok kötü ya bakalım önümüzdeki maçlara bakacağız 😂

-Reklam-
+2 oy
(3,868 puan) tarafından

Eşim kaç gündür sürpriz yapıyor kargo falan gidip geliyor bir hafta oldu ama ortada bişey yok tüm herşey şuan yüklükte ki dolapta oraya asla bakma dedi gelde dayan sabret benimkiside dert işte sjsjsjsjs herkesin derdi benimkisinden olsun inşallah 😁😁

(7,090 puan) tarafından

Yok yok rahat ol 

(3,868 puan) tarafından

Emin değilim valla keşke özelden foto atabilseydik yaw 

(7,090 puan) tarafından

Bu post kapanmasa buraya atabilirsin cnm com sıkıntı oluyosa atma cnm ❤️ 

(4,211 puan) tarafından

Ay ben de merak ettim 

(3,868 puan) tarafından

Bak bu olur o zaman 

+2 oy
tarafından

Başlayayim o zaman simdi kuzenimin annesi vefat etti ani ölum neyse 40 inda beni cagirmadi bende gormezden geldim acisi var perisan olabikir dedim. Neyse bu sene 1 senesi doldu mevlit okuttu hatta abla bise lazim olursa dersin dedim. Neyse herkesi cagirmis konu komsu hatta annemi kiz kardesimi ve bana demedi .bende gönül koydum onada soykedim ,neymis aklina gelmemisim yok cocuklarim varmis gidenezmisim bahaneleri siraladi,halbuki annem diyo biz gityigimizde etraf coluk cocukmus ,neyse hanimefendinin zoruna gitmis sanirim soyledigim icin soguk davraniyor ,simdi sen soyle kim hakli bacim

tarafından

Bende bugün eşim beni mahvetti bi avize aldık kumandalı üç renk var kisilabilir kız dün aldık taktik  kumanda kokutur için sinyal alıcı takmışlar ışığı kıstık başım ağrıdı diye eşim kanal degistircekti bi bastı q vizenin  ışığı parladı bi anda geri tuşa bastı kanal için bu sefer sarı açıldı oysa kumanda elinde değil avizeninki duruyor orda . Baktık ki alıcı bizim tv kumandasını iki tuşunun sinyalini algılıyor  😀😃 

Napsak ne etsek anca aç kapa aç kapa tekrar tak iki kişi merdiven başında didise didise taktik  😀😃 

Sinyalini görüş alanını kısıtladik anca öyle oldu  😀

Kız bide 155 boyum var merdiven tepesinde ellerim havada kaldi öyle vidalama delikleri var ay dellendim ya gitti geldi tam 5 kez açtırdı orayı hadi şunu da deneyelim böyle yapalım geri vermek istemiyorum dedi ay bide oruçlu sinirli hiç çekilmiyor yatmışım uyumuşum oğlumla ezan okunuyor kalkcan mi dedi hiç halim yok dedim geri uyudum sonra kalktım:) 

Bugün bizim ev çok eğlenceliydi anlayacağın 🤣

(2,166 puan) tarafından

Allah'tan hal etmissiniz artık herşey akıllı ya .

Boyunu dediğin yerde sesli güldüm 😂😂😂 off benim eşimde orucun son saatleri çok agrasif ya sigarasizliktan asla konusulmuyo. Kız iftar acmadiniz mi nais yattın geri 😂😂😂

tarafından

Koz boyu 179 eşimin ben 155  :)) valla evde alay konusu oldum. Biz aileyle dublexte yaşıyoruz canım annem yaptı bugün yemekleri bende vurdum kafayı uyudum  😀

Eşim tutyor ama ben tutamıyorum canım epilepsi hastasıyım kriz geçirebilirim açlık yorgunluk tetikliyor.

(2,166 puan) tarafından

Kıyamam ya 🥺 aslında cokda kısa degilsin yani bide zayifsan. Ohh mis uyku benim en ihtiyacım olan şey valla . Epilepsi zor Allah kolaylık versin balım 💕

tarafından

Sağ ol canım alıştım artık ama bazen yokluyor çok korkutucu oluyor 

+2 oy
(226 puan) tarafından

Postuma bakın iciniz kararsin

(210 puan) tarafından

Üzüldüm canım ama maalesef çoğu izliyor 

+2 oy
(4,746 puan) tarafından

Dişim tutmuş saatte iki olmuş düşünüyorum bir şeyler yesem yatsam bir daha kalkmasam Shura davulcuda geçmiyor iki gündür kafam rahat mı yatsam diye düşünüyorum 

(210 puan) tarafından

Sahura kalkmak iyidir ya bereket 

(4,746 puan) tarafından

Valla canım ağrı kesici içtim dişim biraz geçti tekrar tutar diye korkuyorum açıkçası 

+2 oy
tarafından

Derdim çok büyük vicdanımla boğuşuyorum

(210 puan) tarafından

Nedir anltmak istersen dinlerim 

tarafından

Post acıp açmama konusunda kararsızım fikir alsam mı diye ama ne bileyim belkide bildiğim ama kulak ardı ettiğim şeyleri duymak istemiyorum

(210 puan) tarafından

Özelden yazabilirsn 

tarafından

Post açtım içim içimi yiyor

+2 oy
(11,484 puan) tarafından

Benim dertlerim klasik ev sahibi olmak 

Sonra bir duam var 5 yıldır ediyorum daha kabul olmadı ona üzülüyorum. Ondan borç altın verdim geri vermiyi ona üzülüyorum. Hamileyim doğum korkusu sardı beni ona üzülüyorum amannn 

(210 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canim

(11,484 puan) tarafından

Amin canım teşekkürler 

+2 oy
(1,721 puan) tarafından

Dertsiz kimse varmı acaba.Su mübarek günlerin hürmetine rabbim gönlünüze ferahlık versin hanımlar 🤲

(210 puan) tarafından

Amin canim

+1 oy
(490 puan) tarafından

Eşim bu oruç ayında  bile her gün alkol içiyor yoruldum artık Allah korkusu yok mu bilmiyom iki tane ufak çocuğum var onlarla ilgilenmekten yoruluyorum bir eşimin kahrını çekiyorum ha bir de alt katımda oturan kaynanam var tabii ki onunda çenesi ayrı bir şey

(210 puan) tarafından

Duamdasin canim

+1 oy
(3,340 puan) tarafından

Allaha sukur derdim yok ama mayista bizim icin cok onemli bi mahkememiz var insallah kazanabiliriz onu duani beklerim bu mubarek gunde

0 oy
tarafından

Dün misafir çağırdım çok yoruldum  hala atamafim yorgunlugumi akşama ne yapsam diye düşünüyorum şimdide  ymk kolay düşünmesi çok zor ya

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 751 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde zeynos1234 (5,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 403 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.