Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah Ramazan nasıl geçiyor bahalimm 🙃 💜 çayını kahvesini alan gelsin anlık almaya geldim sjsjsjsk 😁 🩷. Görümcemin kızları ile güzel bir çay keyfisi yapalım dedik. Hadi siz neler yapıyorsunuz bahaalımmm ❣️❣️❣️
Ramazan sokağına gitmiştik eve yeni geldik kalabalıktan gezilmiyo ama atmosfer çok güzel ♥️
Valla ortam müko yaa çok güzel iyi gezmeler canısı ❤️ 😍
He ya bizde gittik eşim ise gidecekti daha içine uğramadan geri çıktık çok kalabalık diye :)
Cokk güzel gorunuyo ya 🥺
Millet camisinin sokağına gittik bugün birde festival parkta var onada hafta içi gidelim dedim eşime haftasonu daha kalabalık oluyor
Aleyküm selam canım afiyet olsun. Bende şimdi içiyorum .
Teşekkürler canısı sanada afiyet şeker olsun ❤️ ✨ ❤️ 😊
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim canısı ❤️
Şu küçük fenaaa yumurcak oğlum bi uyusaaa ilk işim çay demlemek olacakk ama 1saattir yordu beni bebe 😂 akşam üstu biraz uyumuştu o yüzden şuan dalmakta zorluk çekiyor.
Afiyet olsun size de canım, bir an önce bende bi çay sigara yapıp sessizliği dinlemek istiyorum 🥺😂
Teşekkürler canısı hadi inşallah paşa uyurda sende çay keyfisi yaparsın ❤️🙃
Aleyküm selam canım benım afıyet olsun ❣️❣️
Bızde yenı çay içtik gönül dagı izliyorum 😀
Ayyyy kız cano yazmıştım canlı yazmış klavye 🤭🤭utandım vala
Sjsjsjsjs estağfurullah kız gülümsetti beni bu 😂❤️✨❤️😘
Gülmek güzeldir ne güzel güldürdüysem sende daha güzeldir ❤❤canooo😊😊
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah 🩷 ❄️ 💜 ☺️
Amin canım benım amin 🤲❤❤❤❤
ben iki gündür resmi tatildeyim oruçta susuzluk ve alerji mafediyor beni
Yaa gerçekten mi
sorma ya çok kötü oluyorum
Peki doktora gittin mi.
yıllardır gidiyorum
İlaç falan yada tedavi falan var mı verdiler mi
simdi alerji mevsimi basliyor ya benim cok seye var tam anlamiyla bastiramiyorum buna şükür gerci
Hadii üzüldüm valla yaa çok çok geçmiş olsun kardeşim dikkat et kendine
sagolasin canim Allah razi olsun gecen ramazan 7 gun orucum kaldi burnumun ici sisiyo ne kadar sahurda alerji hapi icip sprey sıksam da gun sonunda etkisi kalmiyor nefes alamiyorum yutkunamiyorum tutamadim oruc
Yaa zor bir durum cidden :(
hemde cok zor
Allah kolaylık versin inşallah sana kardeşim
Afiyet bal şifa olsun bende bebiş uyutuyorum . Sole bı ortama ihtiyacım var
Teşekkürler canısı sanada kolay gelsin bide koş gel sanada bir bardak çayımız ortamımız var 😘🩷✨🩷
Ya tşk ederim ❤️
Ve aleykum selam canim iyi gidiyo cok sukur ramazan zorlamiyoda Rabbim manevi guc versin cay yapmadim esim isyerinde yedi bugun bende yalnizdim bi makarnayla iftar ettim kahve ictim o ara esim gelincede birer kusburnu ictik geri sabaha gidecek diye yatacak simdi icmedi cay
Hee anladım ama ben çaysiz yapamıyorum yaa direk başım ağrıyor iki bardak içmem lazım 🥹🩷 sizede afiyet olsun gııı ❤️
Afiyet olsun canım bol muhabbetler ❤️😍
Büyük oğlanla tv izliyoz uykusu yokmuş beyfendinin 🤪 ortancam uyudu küçüğümde emiyor 🤪🤪🤪
Amin canım ❤️
Şimdilik iyi ya küçüğü emip yatıyor sadece ilerde ne olur bilmem 😂😂
Allah kolaylık versin ❤️🙏
Teşekkür ederim canım benim ❤️❤️❤️
3 dene gelinin olacak inşallah 😅
Öyle valla 😂
3 kızım olacak inşallah 🙏
Halıya çay dökülür diye diken üstünde baktım canım 🤫☺️👍❤️
Afiyet olsun
Ahahahah halı zaten kirleneceği kadar kirlendi bir hafta sonra halı yıkamaya göndercem canısı 😂❤️ bide teşekkürler gııı ❤️🙃
Rica ederim ne demek gülüm
Yalan Yok resimde mis gibi gözüküyordu halı
Öyle ise iç gitsin ☺️💐🪻🦋
Yaa teşekkürler ama kızım çay döktü gelen misafirler çay döktü halı beni yıka diye yalvarıyor âdete sjsjsjsk 😁 🩷 ❄️ 💜 😘
Ooo gorumcek kizlariyla demek😁afiyet olsun canim
Sjsjsjsjs evet Ayn öyle beni çok severler bende onları oturup bir güzel çay eşliğinde sohbet ettik 😁❄️
Ohh bol olsun keyfiniz masallah canim
Allah razı olsun inşallah kardeşim ❤️ ☺️
1,490,023 soru
24,352,302 cevap
346,542 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın