Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah Ramazan nasıl geçiyor bahalimm 🙃 💜 çayını kahvesini alan gelsin anlık almaya geldim sjsjsjsk 😁 🩷. Görümcemin kızları ile güzel bir çay keyfisi yapalım dedik. Hadi siz neler yapıyorsunuz bahaalımmm ❣️❣️❣️
Ramazan sokağına gitmiştik eve yeni geldik kalabalıktan gezilmiyo ama atmosfer çok güzel ♥️
Valla ortam müko yaa çok güzel iyi gezmeler canısı ❤️ 😍
He ya bizde gittik eşim ise gidecekti daha içine uğramadan geri çıktık çok kalabalık diye :)
Cokk güzel gorunuyo ya 🥺
Millet camisinin sokağına gittik bugün birde festival parkta var onada hafta içi gidelim dedim eşime haftasonu daha kalabalık oluyor
Aleyküm selam canım afiyet olsun. Bende şimdi içiyorum .
Teşekkürler canısı sanada afiyet şeker olsun ❤️ ✨ ❤️ 😊
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim canısı ❤️
Şu küçük fenaaa yumurcak oğlum bi uyusaaa ilk işim çay demlemek olacakk ama 1saattir yordu beni bebe 😂 akşam üstu biraz uyumuştu o yüzden şuan dalmakta zorluk çekiyor.
Afiyet olsun size de canım, bir an önce bende bi çay sigara yapıp sessizliği dinlemek istiyorum 🥺😂
Teşekkürler canısı hadi inşallah paşa uyurda sende çay keyfisi yaparsın ❤️🙃
Aleyküm selam canım benım afıyet olsun ❣️❣️
Bızde yenı çay içtik gönül dagı izliyorum 😀
Ayyyy kız cano yazmıştım canlı yazmış klavye 🤭🤭utandım vala
Sjsjsjsjs estağfurullah kız gülümsetti beni bu 😂❤️✨❤️😘
Gülmek güzeldir ne güzel güldürdüysem sende daha güzeldir ❤❤canooo😊😊
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah 🩷 ❄️ 💜 ☺️
Amin canım benım amin 🤲❤❤❤❤
ben iki gündür resmi tatildeyim oruçta susuzluk ve alerji mafediyor beni
Hadii üzüldüm valla yaa çok çok geçmiş olsun kardeşim dikkat et kendine
sagolasin canim Allah razi olsun gecen ramazan 7 gun orucum kaldi burnumun ici sisiyo ne kadar sahurda alerji hapi icip sprey sıksam da gun sonunda etkisi kalmiyor nefes alamiyorum yutkunamiyorum tutamadim oruc
Yaa zor bir durum cidden :(
hemde cok zor
Allah kolaylık versin inşallah sana kardeşim
Afiyet bal şifa olsun bende bebiş uyutuyorum . Sole bı ortama ihtiyacım var
Teşekkürler canısı sanada kolay gelsin bide koş gel sanada bir bardak çayımız ortamımız var 😘🩷✨🩷
Ya tşk ederim ❤️
Ve aleykum selam canim iyi gidiyo cok sukur ramazan zorlamiyoda Rabbim manevi guc versin cay yapmadim esim isyerinde yedi bugun bende yalnizdim bi makarnayla iftar ettim kahve ictim o ara esim gelincede birer kusburnu ictik geri sabaha gidecek diye yatacak simdi icmedi cay
Hee anladım ama ben çaysiz yapamıyorum yaa direk başım ağrıyor iki bardak içmem lazım 🥹🩷 sizede afiyet olsun gııı ❤️
Afiyet olsun canım bol muhabbetler ❤️😍
Büyük oğlanla tv izliyoz uykusu yokmuş beyfendinin 🤪 ortancam uyudu küçüğümde emiyor 🤪🤪🤪
Amin canım ❤️
Şimdilik iyi ya küçüğü emip yatıyor sadece ilerde ne olur bilmem 😂😂
Allah kolaylık versin ❤️🙏
Teşekkür ederim canım benim ❤️❤️❤️
3 dene gelinin olacak inşallah 😅
Öyle valla 😂
3 kızım olacak inşallah 🙏
Halıya çay dökülür diye diken üstünde baktım canım 🤫☺️👍❤️
Afiyet olsun
Ahahahah halı zaten kirleneceği kadar kirlendi bir hafta sonra halı yıkamaya göndercem canısı 😂❤️ bide teşekkürler gııı ❤️🙃
Rica ederim ne demek gülüm
Yalan Yok resimde mis gibi gözüküyordu halı
Öyle ise iç gitsin ☺️💐🪻🦋
Yaa teşekkürler ama kızım çay döktü gelen misafirler çay döktü halı beni yıka diye yalvarıyor âdete sjsjsjsk 😁 🩷 ❄️ 💜 😘
Ooo gorumcek kizlariyla demek😁afiyet olsun canim
Sjsjsjsjs evet Ayn öyle beni çok severler bende onları oturup bir güzel çay eşliğinde sohbet ettik 😁❄️
Ohh bol olsun keyfiniz masallah canim
Allah razı olsun inşallah kardeşim ❤️ ☺️
1,489,792 soru
24,349,059 cevap
346,398 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın