+4 oy
2,115 göst.
Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından

Dün gece kırdılar kolumu kanadımı araba bindirdim kızımı götürdüler benden. El salla annecim dedim el salladı baktı gözümün içine gitti. BEN BU DÜNYADA Kİ İNSANLARI ASLA AFFETMİCEMMM. EN BAŞTA ANNEM BABAM VE EŞİMİ... Beni kızımdan ayıran kimseye hakkım helal değil yıllardır bu uygulamadayım sürekli gelir sizlerle dertleşirdim miniğim ayaklarımda sallarken açtığım postlar ona yemek yedirirken açtığım postlar az çok tanıdınız bizi. Şuan onsuz açtığım bu post gitti kızlar mücadelem  bitti dün geceden beri ne yer ne içer bilmiyorum nasıl uyuyacağım ben gece o kollarımda olmadan dün kızımsız ilk geceydi Rabbim bilir nefes alırken ölüyorum sandım. Annem ve babam ona bakamayacaklarini en doğrusunun babasıgile vermek olduğunu söylediler  çalışırım dedim köyde nasıl çalışacaksın dediler sana ev tutmayız merkezde dediler onlar  yavrumu yük olarak gördüler. Ben kızıma yetemedim ona verdiğim hiçbir sözü tutamadim hani hepiniz güçlüsün sen dediniz güçlü değilmişim yazıklar olsun bana bebeğime hep biz beraber büyüyeceğiz dedim olmadı daha fazla yazmayacağım ölmek istiyorum 

42 Cevaplar

+1 oy
(615 puan) tarafından

Çok üzüldüm 1 yaşındaki cocuk anneden ayrılır mı? Durumun zor ama çaresiz değilsin tek başına iş düzen vs.yapamiyorsan sesini birilerine duyurarak cok şey yapabilirsin. Ben senin durumunda olsaydım cocugumu kucagima alip vali belediye başkanı her kim varsa başımızda, onun kapısında yatardım devlet çatısına alınmak icin. Ya da haluk levent, Ankara abisi, gülben ergen, esra erol, müge anlı vb.kisilere tv programlarına haber programlarina kadar yazarım ararim birinden biri ses verirdi bu çığlığa. Oturduğun yerden sana kimse yardım edemez.

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Canım ya  vaka okurken  gözümden yaş geldi ahını kimsede bırakmasın rabbim

+1 oy
(619 puan) tarafından

Sen hala ailenin evladısın ama tek evlatları sen değilsin artık. Senin evladın da onların evlatları. Nasıl kıyorlar nasıl evlatlarından canını koparıyorlar? Çocuğunu reddeden, seni bu acıyla yaşamaya mahkum eden ailene minnet etme daha fazla. Aklı başında yetişkin insansın. Evlsdın için önce biraz para kazan. Ben senin yerinde olsam önce ksdın sığınmaya gider bir işe girerdim. Fazla değil üç ay sabredip kazsndığın tüm parayı biriktirsen kendi evinin ilk iki ay kira ve fatura parasını da biriktirmiş olursun. Eve çıktığın ay alacağın parayı da iyi kötü gıda ve çocuğun kreş psrası yaparsın. Kreş olmazsa tanısık vs saatli de olsa bakıcı tutarsın. Önce o evden çık biraz para kazan. Sonra ne yapacağını düşünürsün. 

+1 oy
(236 puan) tarafından

Başlığı görünce aklım çıktı Allah korusun vefat etti sandım kalbim çarparak okudum. Allah aşkına beterin beteri var isyan etme sabret Rabbim inşallah aydınlığa çıkarsın seni ve kızını. Allah başka ayrılık vermesin canlar sağ oldukça Allah'tan umut kesilmez 

+1 oy
(1,128 puan) tarafından

Çocuğuna bakamayandan sanada anne baba olmaz benim ailemde kızlarımı istemedi evdeki gelin ya baba tarafına gönder ya evini ayır dedi çıktım o evden annem parayla bakarım kızlarına dedi kabul ettim temizlik işine girdim günde iki ev temizledigim oluyordu ama asla bırakmadım acta kalsak sokaktada kalsak birlikte ölelim gerekirse dedim kimseden çare bekleme çare sensin sen kendine guvenmezsen onun bunun lafıyla hayatına yön verirsen daha çok ezilirsin önce kendine güven gerekirse sığınma evine git kızına bakarlar işine gidersin çevre edinirsin hayatın o köyden ibaret değil senin çektiğin acı kimsenin umrunda değil mucize bekleme mucizeyi anca sen kendin yaratabilirsin 

+1 oy
(3,333 puan) tarafından

Bari kayınvaliden falan bakarmı bebeğe. Çok küçük ,adamda alkolik diyorsun. Sosyal hizmetlere düşer diye korkuyorum.Allahım tez elden hayırlı bir  kapı açsın sana da kuzuna kavuş inşAllah😞🙌

+1 oy
(277 puan) tarafından

Of ya cok zor bir durum 🥺ne diyeyim ne yazayimki simdi seni en iyi annen anlamasi gerekiyordu ama...Rabbim biran once kizina kavustursun insallah rabbim goturenlerin yuregine vicdan koysunki geri getirsinler yavrunu insallah insallah insallah🤲

+1 oy
(1,047 puan) tarafından

Kızımla iletişimi kesme guclen sonra da yanına al kendine bagla ölmek çözüm değil ağlamak çözüm değil.arani iyi tut görüntülü ara sürekli.anne başkadır kimse onun yerini tutamaz bu kozu iyi kullan.calis ev tut biseyler yap para kazan insan istedikten sonra herşeyi yapar çalış çalış 

+1 oy
(5,450 puan) tarafından

Valla büyük konusmayim da evlatlarım yanımda olmadıktan sonra oturupta çay içip yemek yiyecek değilim 

Aç kalırsam benimle kalırlar, tok kalırsam yine benimle tok kalırlar 

Çocuklarımı koparıp alacak adam anasından doğmadı daha 

Giderim belediyeye yalvarir yakaririm 

O kadarda insafsız değiller ya elbet yardımcı olurlar 

Buyuk konusmayim ama çocuklarım olmadıktan sonra ben niye varim 

Yardım isteyebilecegim herkesin kapısına gider yalvarır yakaririm 

En kötü yatılı bakıcı ariyorlar yaslilara 

Belediye de SSK yerlerine hepsine de basvururum 

Ondan sonra hayatımdaki o aile bozuntularini sıktır ederim 

Kimse kusura bakmasın 

+1 oy
(1,518 puan) tarafından

Yaşadıkların zor evet ama benim bu hayatta kızımdan sonra değerli görebileceğim sevebilecegim hiç bı canlı yok. Kimseyi sayıp dinleyemem. Kızım için koydeysem şehre gelirim . Demesi belki kolaydir ama öncelik olarak ailemin evindeyken bı İş bulurum, arastirirrimm Gerkeirse işyerlerinin depolarında kalırım . Ama kızımdan cocugumdan kopamam. Evet babası ama annelik çok farklı. Kızım için yapamayacağım hiç bişey yok . İnsan istesin yeterki. Eminim istiyorsun dur ama şuan anne babanın yanında kızından uzakta olmak eminim msanachuzur vermez. Eminim evde rahat oturamazsin. Sencede biseyler yapman gerekmez mi?

+1 oy
tarafından

Geri aldınız mı kızınızı kavuşabildiniz mi

(1,880 puan) tarafından

Sorması ayıp nasılsın aldın. Ailen falan ikna oldu mu. Ne durumdasınız 

tarafından

Hayırlı olsun inşallah bir daha hiç ayrılmazsınız 

(149 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun inşallah. Gittim şikayetçi oldum sonra eşimin evine yani ailesine buna dair zarf mı ne gitmiş sonra onu aramışlar. Onu abisi de beni aradı kızın semde kalabilir zaten annem çok yaşlı bakacak durumda değil dedi. Ailem ısrarla olmaz onların çocuğu baksınlar diyordu kalktım cesaretimi topladim kadın sığınma evine gittim tabi o kadar kolay olmadı ve hemen beni kadın sığınmaya alın deyince almiyorlarmis çok çok zor şeyler atlattım iki üç gün kaldım sonra babam kendisi dedi millet yanlış anlıyor herkes kızın neden kadın sığınmada falan deyip duruyor gel kizinda getir dedi ilkin inanmadım ama öyle de oldu. Şuan kızımla köyde tarlanın içinde minnak bir evimiz var iki oda bir mutfak. Öyle yani  

(1,880 puan) tarafından

Canım ım kocaman tebrik ediyorum seni. İnşallah Allah çok güzel günler göstersin size :))

(149 puan) tarafından

Çok sağ olun. Amin cümlemize inşallah Allah razı olsun 🥰🌼

+1 oy
(26,312 puan) tarafından

Allaha büyük konuşmayım ama anamı babamı bırakır kendim bişiler yapar alırdım yavrumu onlarsjz kalacak kadar güçlü değilim ben Allahım sana yardım etsin güç versin

+1 oy
tarafından

Çok zor bacım Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi inşallah. Rabbim bu imtihanlarin sonunda sizede güzel kapilrlar açar. Düşenin dostu olmuyor. Tek başına mücadele etmek zorundasın.

0 oy
(26,044 puan) tarafından

Ahhh kalbime buyuk bir aci saplandi.🥺 gözlerimden yaslar geldi seni tahmin edemiyorum. Rabbim sabir versin nasil olur yaa. Mahkeme karariylami alindi elinden velayet babasinami verildi . Eger oyle degilse al ya bebegini. Yazıklar olsun anne babana. 

(26,044 puan) tarafından

Al bebegini gerekirse ailenden ayrıl. Bir is bulursun bebeginle calisabilcegin. Ev temizlemek falna oluyor kizinida goturursun. O anne babadanda ayrilirsin ucuz kirada kalirsin. Giyimin iyi olmaz bir ac kalirsin bir tok olursun ama kizin yaninda olur.. 

0 oy
(821 puan) tarafından

Bu posta gözyaşlarımı bırakıyorum benimde size yazacak cümlem yok :((

0 oy
(10,391 puan) tarafından

Bı anne olarak sözün bittiği yerdeyim diyecek lafım yok😞😞

0 oy
(1,011 puan) tarafından

Daha 1 yaşındaki bebeğe nasıl anneden ayırırlar Allah bu mübarek günde akıl fikir versin onlara İnşallah kendi Dertlerine düşerler kendi elleriyle sana teslim etsinler kızıni inşallah

0 oy
(6,541 puan) tarafından

Koyde calisabilecegin bi is yok mu, yaz mevsimi falan mevsimlik isci olarak calisabilirsin. 

El isi ,ceyiz falan yapip satabilirsin. 

Hayvanlariniz varsa peynir,tereyagi yapip satabilirsin.

0 oy
(4,789 puan) tarafından

Uzaktan konuşmak çok kolay tabiki ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki annene, babana ölürüm yine vermem, vereceğiniz  bi lokmayı ortadan böler yediririm deseydin keşke senin yaptığın sadece teslim olmak mücadele bu değil gerekirse sokakta yatarım diyip kararlı olmakti ve herkse bunu göstermekti kusura bakma olmadi güçlü değilmişsin. 

0 oy
(1,459 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun okurken ben kahroldum Anne olarak  insan bişey diyemiyor üzüntüden :((

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 379 göst.
0 oy
8 cevap 483 göst.
0 oy
7 cevap 278 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 373 göst.

Kategoriler

1,472,843 soru