+4 oy
2,170 göst.
Diğer kategorisinde (154 puan) tarafından

Dün gece kırdılar kolumu kanadımı araba bindirdim kızımı götürdüler benden. El salla annecim dedim el salladı baktı gözümün içine gitti. BEN BU DÜNYADA Kİ İNSANLARI ASLA AFFETMİCEMMM. EN BAŞTA ANNEM BABAM VE EŞİMİ... Beni kızımdan ayıran kimseye hakkım helal değil yıllardır bu uygulamadayım sürekli gelir sizlerle dertleşirdim miniğim ayaklarımda sallarken açtığım postlar ona yemek yedirirken açtığım postlar az çok tanıdınız bizi. Şuan onsuz açtığım bu post gitti kızlar mücadelem  bitti dün geceden beri ne yer ne içer bilmiyorum nasıl uyuyacağım ben gece o kollarımda olmadan dün kızımsız ilk geceydi Rabbim bilir nefes alırken ölüyorum sandım. Annem ve babam ona bakamayacaklarini en doğrusunun babasıgile vermek olduğunu söylediler  çalışırım dedim köyde nasıl çalışacaksın dediler sana ev tutmayız merkezde dediler onlar  yavrumu yük olarak gördüler. Ben kızıma yetemedim ona verdiğim hiçbir sözü tutamadim hani hepiniz güçlüsün sen dediniz güçlü değilmişim yazıklar olsun bana bebeğime hep biz beraber büyüyeceğiz dedim olmadı daha fazla yazmayacağım ölmek istiyorum 

42 Cevaplar

0 oy
(1,887 puan) tarafından

Ufacık bir yaşında bebeği ana kuzusunu nasılsın ayırırlar annesinden yaa. Rabbim hepsinden sorsun bunun hesabını inşallah. Ufacık bir bebek nasıl yük gelir. Yerinde olsam alır ceketimi çıkarım evden en yakın ilçede başlarım bir fabrikada işe. Bir 1+1 tutar babalar gibi alırım çocuğumu yanıma

(154 puan) tarafından

Benimde aklımdan sadece bu geçiyor kızımı yük olarak gören kimseyi istemiyorum hayatımda ama ben çalışırken kızıma kim bakar

(1,887 puan) tarafından

Canım bazı yerlerde belediyenin ücretsiz kreşleri oluyor. Bazıları güvenilir bulduğu komşularına düşük ücretlerde baktırabiliyorlar.  Rabbim senin karşına tez elden yavruna kavuşacağın bir yol çıkarsın inşallah. Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbimden dilerim ki bir an önce tekrar koynunda uyut yavrunu 

-Reklam-
0 oy
(2,769 puan) tarafından

Kızınızi nasıl geri aldınız merak ettim 

(154 puan) tarafından

Babası yurt dışına çıkacaktı tabi onun o zaman ki hayalleri şu yönde ben kızı da alır velayeti de alır giderim. Ama sonra kendisi geldi kızı da getirdi sana çok düşkün sensiz yapamaz vs. Ki bence birileri uyardı onu diye düşünüyorum çünkü hiçbir şey onun düşündüğü kadar kolay değildi olamazdı

(2,769 puan) tarafından

Allah Allah çok tuhaf ya 

Siz mi vermistiniz mahkeme mi kaç yasinda çocuk 

(154 puan) tarafından

Hayır ben vermedim mahkemeye çıkmadan almıştı 

(2,769 puan) tarafından

Çocuğumu çaldılar diyeydin.

İyi nerden estiyse getirmiş Allah'tan başlayacağını anlamış demek 

Şimdi nerde kalıyorsunuz ailen razi geldimi

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 391 göst.