+1 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (1,327 puan) tarafından

Selamun aleyküm güzel hatunlar öncelikle kadınlar gununuz kutlu olsun benım 5 yaşında çocuğum var Haziran'da nasıpse 6 yasına gırecek elma yerken dişi sallanmış bişey olur mu dişlerinin çıkması artık normal mı yoksa erken mı

7 Cevaplar

+2 oy
(2,605 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Normal benim oğlum bir ay oldu çıkaralı daha anca bu ayın sonunda 6 olacak. İkinci de yolda geliyor 

(1,327 puan) tarafından

Maşallah canım bızımkı 6 yasına gırecek de bıraz tedirgin oldum bı de oğlum da aglayınca aklıma takıldı

(2,605 puan) tarafından

Benimki de 6 olacak yanlış yazmışım düzelttim. Korkmuştur da ağlamıştır. Alttan gelen dişi kontrol edin. Bizim üstteki diş çok sağlamdı dişçide çektirdik.

(1,327 puan) tarafından

Ayy Allah korusun inşallah öyle bısey olmaz zaten korkuyor hayatta müsade etmez inşallah kendı kendilerine çıkar 

(2,605 puan) tarafından

Bizimkide bayaa korktu ağladı babası konuştu ikna etti. Biraz acıyacak dedim iğne yaparken acıdı sonra çekilirken acısı olmadı. İnşallah sizinki kendiliğinden düşer 

(1,327 puan) tarafından

İnşallah canım çok teşekkür ederim

-Reklam-
+2 oy
(17,211 puan) tarafından

Benim kizimin dişleride 5 yaşina girdikten sonra dökülmeye başladı. Doktor normal dedi. 

(1,327 puan) tarafından

Bızımkı agladı falan ilk defa olduğu ıcın diye panik oldu sanırım bende bır tedırgın oldum sallanan diş kav günde düşer ki canım 

(17,211 puan) tarafından

Benim kizimda ilk başta korktu ve uzun süre elletmedi. Iyice gevşemişti. Ben bakayım diye zor ikna ettim bakarken çıkardım hemen. Bizimki huysuzlandiği için 1 aydan uzun sürdü düşmesi. Korkma canım alişir. Diş perisi hediye getirecek falan diye biraz heveslendir. 

(1,327 puan) tarafından

Şimdi küçüksün ya dıslerın de küçük artık büyüdün 6 yasına gıreceksın ya küçük dıslerın gıdecek yerıne büyük dıslerın gelecek büyüyorsun dedım tamam dedi korkmuyorum artık dıyor o hepsı bı anda sallanıp düşecek zannetmiş ben aç duramam o kadar sene dıssız ne yerım dıyor 😅😅

(17,211 puan) tarafından

Bende ilk şey demiştim bu dişlerin misafirdi ve artık gidiyorlar. Şimdi ev sahipleri gelecek ve ömür boyu seninle kalacaklar. Yeni geleceklere daha iyi bak. Onlar bırakırsa yerine yeni dişin gelmez dedim. Şimdi diyor misafir dişlerim gitse ev sahipleri gelse artık diye. 

(1,327 puan) tarafından

Maşallah kız ne güzel ogretmıssın inci gibi güzel dişleri olsun hıc ağrı sızı cekmesın inşallah 🫶

0 oy
(3,341 puan) tarafından

Benimkide 2 ay once cikardi gecen ay 6 yasina girdi simdikiler erken cikariyor galiba okuldan 2 arkadasiminda disi cikti anne dedi oglum

(1,327 puan) tarafından

Olabilir canım benım oğlumdan küçük arkadaşımın çocuğunun dişleri de dökülmüş dedıgın gıbı sımdıkıler erken döküyor

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Haziran 28 de 6 yaşını dolduracak yeğeniminde dişi çıktı. Dökülmeye başladığı yaşlar süt dişlerinin.

(1,327 puan) tarafından

Biliyorum canım  da daha 6 yasına gırmemesı bıraz tedırgın etmişti ve elma yerken oldu ya normal sallansa bu kadar tedırgın olmazdım 

0 oy
(827 puan) tarafından

Canım benim kızımda Eylül'de 5 yaşına girecek ,üst dişleri çürümüş.gecen gün bir dişi sallanıyodu düştü.erken mi acaba bizim için 

(1,327 puan) tarafından

Bızım çok şükür hıc çürüme yok da sallandı işte ama daha 5 yasına bıle gırmemıs canım sanki erken degıl mı ama daha net bılen bırısı cevap verır belkı

0 oy
(4,726 puan) tarafından

Normal oğlum 1 ay önce 6 yaşına girdi 4 aydır 2 tane düştü dişi 2 tane de sallanıyor 

(1,327 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim erken gıbı geldı de 

0 oy
(5,201 puan) tarafından

Normal canim 

(1,327 puan) tarafından

Teşekkürler canım bana erken gıbı gelmişti benım gözümde küçük demek kı 🥰😍

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 153 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Birsorumvarr11 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy