0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (768 puan) tarafından

Kızlar 5 aylık kız bebeğim var az önce bezini değiştirirken iç tarafı tamamen pişik kremi dolmuş bende ıslak mendille sileyim dedim biraz bastırmışım bebeğim ağladı içim gitti normalde iç tarafı temizliyor musunuz siz ? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

İç taraf derken  popo mu genitql mi ? 

Kremi okadar fazla sürmeyin sivi akışkan krem yerine daha merhem kıvamında hatta merhem içerikli pişik kremi olmasını öneririm öbür türlüsü pisigi dahaa da arttırır alanını. Hametan l, madescar gibi kremler aile sağlığı merkezleri rica edin yazar reçeteli.  Ben pişik kremi asla kullanmıyorum direk yara bakim kremi olarak bilinen bunlar8i kullanıyorum ince bi tabaka her kaka sonrasi sürüyorum cisli bezse sürmedim ama kaka yapmış ise günde kaç defs yaparsa okadar ince bi tabaka halinde popo arası bezin kenar teması olan dokulara surerdim hiç de pisikle karşılaşmadım ondan sonra yazın bile. Hatta biyerden sonra günde iki ye çektim sabah kakasını yaparsa bide uyumadan.  Eğer o gün popoda hassasiyet kuruluk sertleşme deride yoksa yumusaksa herzamanki gibi sürmeden yıkayıp kapatırdım bide ben aslaa ıslak mendil kullanmadım hep aldım kucakladim yıkadım kuruladim hem enfeksiyon riskine de engel oluyoruz böylece akan suya tutmak en güzeli. Siz nasıl yaparsınız bilgim yok tabi ama ıslak mendil kullaniy9rsajiz bence bırakın önerim bu yönde 

tarafından

Kız o durum 4 yaşında bende de oldu hiç unutmam  annem devamlı hastaneye götürürdü dr o ayırma işlemini yapar yollardı eve hafifyanma okuyordu bendede sonra sonra düzeliyor doğru  

(9,080 puan) tarafından

ben kendimi hatirlamiorum da kizimda ildu iste uc kez bezliyken hatta bi sure bezini zor aldik korkdu.aciyip cis yaparken yaninca .. erkek bebeklerde de sunnet olana kadar arada bi sunnet derisini iyice geriye digru siyirip temizlemek gerekio beyaz tortu birikio orda.

tarafından

Ben oğlumu hergun duş aldırırım oyuzden oralar illaki düzenli temizleniyor suyla . Bide ben çok beklemeden 5. Ayda sünnet de yaptırdım 

(9,080 puan) tarafından

en iyisi . bizim kansizlik sorunumuz vardi o yuzden dr sunneti karistirmayalim dedi. sonrada biz hazir olamadik o surece:) tam yurumek uzere dedim memeden kesme zamani dedim havalar cok sicak bunalir  bizi de bu bunaltir huysuz olur dedim dedim 2 yas sendromu huysuz oluo dedim erteledim habire. 

tarafından

Anladim canım hayırlısı olsun varcbi hayir ama çok gec8ktirme travma olmasın 

-Reklam-
0 oy
(13,440 puan) tarafından

Temizliyorum ama çok kurcalamıyorum yani ve pişik kremi nadiren sürüyorum zaten

0 oy
tarafından

ıslak mendille bastıra bastıra silme, vajinal yapışıklık sebebi. yıka böyle durumlarda 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 366 göst.
23 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 114 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
5 cevap 456 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,090 puan) tarafından soruldu