İç taraf derken popo mu genitql mi ?
Kremi okadar fazla sürmeyin sivi akışkan krem yerine daha merhem kıvamında hatta merhem içerikli pişik kremi olmasını öneririm öbür türlüsü pisigi dahaa da arttırır alanını. Hametan l, madescar gibi kremler aile sağlığı merkezleri rica edin yazar reçeteli. Ben pişik kremi asla kullanmıyorum direk yara bakim kremi olarak bilinen bunlar8i kullanıyorum ince bi tabaka her kaka sonrasi sürüyorum cisli bezse sürmedim ama kaka yapmış ise günde kaç defs yaparsa okadar ince bi tabaka halinde popo arası bezin kenar teması olan dokulara surerdim hiç de pisikle karşılaşmadım ondan sonra yazın bile. Hatta biyerden sonra günde iki ye çektim sabah kakasını yaparsa bide uyumadan. Eğer o gün popoda hassasiyet kuruluk sertleşme deride yoksa yumusaksa herzamanki gibi sürmeden yıkayıp kapatırdım bide ben aslaa ıslak mendil kullanmadım hep aldım kucakladim yıkadım kuruladim hem enfeksiyon riskine de engel oluyoruz böylece akan suya tutmak en güzeli. Siz nasıl yaparsınız bilgim yok tabi ama ıslak mendil kullaniy9rsajiz bence bırakın önerim bu yönde