0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından
Koye geldim burda komşunun gelinin 3 aylık bebeği var emzirirken emmek istemiyo agliyo burnunu temizliyo musun dedim yapmadim daha dedi belki tikalidir emerken nefes alamadigi icin emmiyodur dedim tikali degil hep boyle yapiyor dedi bende yine de temizle demedim artik ben yanlis mi hatirliyom acaba ya ne zaman serumla temizliyoduk bir turlu hatirlayamadim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onun yerine alsnda saglik ocağına yada bı doktora götürse daha iyi olur doktorlar daha iyi bilir benm çocuğum oyleyken sprey vermişti doktor öyle öyle rahatlıyordu
(747 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim olmazsa bi onu da derim bakalim
-Reklam-
0 oy
(932 puan) tarafından
3 ay 4 ay meme reddi zamanlari sutu azsa coksa yada kulagi falan agriyorsa veya dediğin gbi burnu tikaliysa emmez bn serumfizyolojikle temizliyorum ama bilemedim simdi bisey onermek istemem 
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Valla ben kızımı doğduğu günden beri burnunu temizliyorum çünkü içi çabuk doluyor ve evet tıkalı olursa asla emmek istemiyorlar ağlayıp kızarıyorlar
0 oy
tarafından
nazal temizlik yap
0 oy
(541 puan) tarafından
Doğumdan hemen sonra küveze alındı 23 gün kaldı orada temizliyorlar mıydı bilmiyorum ama yanıma geldikten sonra temizlemeye başladım sanırım 45 günlük falandı doktor kontrolünde serum fizyolojik ile temizleyebilirsin artık demişti 
0 oy
tarafından
Tikaliysa nefes alamaz zaten annesi bilir bunu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
3 cevap 145 göst.
+2 oy
4 cevap 91 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Merveeeee (152 puan) tarafından soruldu

Kategoriler