Kızlar camları bayrama yakın silmeyi düşünüyorum sizler sildiniz mi
bu haftasonuna niyetim var
Havalar çok güzel bayramı bekleyemem yarın silecem ben. Oruçluyken zor oluyor tabiki ama kirlenmiş camlar. Bayramdan önce yine silerim.
Ramazandan bir hafta önce sildim daha temiz yağmur yağmadı. Bayramda evde yokum zaten. Artık döndüğümde silerim
Ben bugün sildim bayramda üstünden gecerim belki belkide hiç yapmam çünkü bayram sonrası tadilat yapıcaz bakalım
Aman kalsınlar modumdayım cam falan silmiyorum zaten yalnız yaşıyorum bana gelen olmaz. Havalar ısınınca iyi bir günüme denk gelirse o zaman düşünürüm. Bir sürü derdimin arasında bide camları kafaya takamam.
Gecen hafta silinmisti camlar. Bi de bayramdan 1 hafta once silinecek. Kadin geliyo temizlik icin her hafta. Ayda 1 kez camlarim siliniyo. Bayramdan once perdeleri falanda yikatirim. Evim cadde ustu cok tozlaniyo.
Önümüzdeki hafta silicem inşallah
haftada 1 silem ben 🤔🤔🤔🤔🤔
Bayrama yakın silerim zaten gelen olur mu sanmam. Ben normal temizliğini yaparım
Pislebdikce siliyorum
Tüm temizliği bitirdim bir kaç gündür ev ile uğraşıyordum yinede bayrama yakın tekrar silerim perdeleri tekrar yıkar asarım. Gerçi bayramda memlekette olacağız :)
Önümüzdeki haftalarda silmeyi düşünüyorum her gün bir odayı silicem evimin camları çok fazla
Benimde çok birde bazı camlarim uzun veya bölmeli bazen hepsini aynı gün siliyorum gaza gelirsem ama 2 güne yayıcam. Sonra pert oluyorum
Geçen hafta sildim valla perdeleri de yıkadım oruçlu iken ancak normal işleri yetiştirebiliyorum
Perde de yıkanacak ütülenecek şimdi dimi en sevmediğim iş :)
Valla direkt makinadan çıkartır asarım 🤭😃
Benim güneşlikler çok kırışıyor
Ramazandan önce sildiydim temiz gibi perde yıkayacam haftaya yine silerim inşallah
Haftaya regli olurum, o zaman silmeyi düşünüyorum. Onunla da biraz gider. Camın dışına çıkmaya korktuğum için en az yaptığım ev işi cam silmek 😆
1,456,448 soru
23,897,446 cevap
322,147 kullanıcı