+2 oy
250 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (130 puan) tarafından

Kızlar camları bayrama yakın silmeyi düşünüyorum sizler sildiniz mi

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından

bu haftasonuna niyetim var

-Reklam-
+1 oy
(16,564 puan) tarafından

Havalar çok güzel bayramı bekleyemem yarın silecem ben. Oruçluyken zor oluyor tabiki ama kirlenmiş camlar. Bayramdan önce yine silerim. 

+1 oy
(5,762 puan) tarafından

Ramazandan bir hafta önce sildim daha temiz yağmur yağmadı. Bayramda evde yokum zaten. Artık döndüğümde silerim

0 oy
(1,332 puan) tarafından

Ben bugün sildim bayramda üstünden gecerim belki belkide hiç yapmam çünkü bayram sonrası tadilat yapıcaz bakalım 

0 oy
(2,099 puan) tarafından

Aman kalsınlar modumdayım cam falan silmiyorum zaten yalnız yaşıyorum bana gelen olmaz. Havalar ısınınca iyi bir günüme denk gelirse o zaman düşünürüm. Bir sürü derdimin arasında bide camları kafaya takamam.

0 oy
(6,327 puan) tarafından

Gecen hafta silinmisti camlar. Bi de bayramdan 1 hafta once silinecek. Kadin geliyo temizlik icin her hafta. Ayda 1 kez camlarim siliniyo. Bayramdan once perdeleri falanda yikatirim. Evim cadde ustu cok tozlaniyo.

0 oy
(5,232 puan) tarafından

Önümüzdeki hafta silicem inşallah

0 oy
(163,198 puan) tarafından

haftada 1 silem ben 🤔🤔🤔🤔🤔

0 oy
(978 puan) tarafından

Bayrama yakın silerim zaten gelen olur mu sanmam. Ben normal temizliğini yaparım 

0 oy
tarafından

Pislebdikce siliyorum 

0 oy
(3,267 puan) tarafından

Tüm temizliği bitirdim bir kaç gündür ev ile uğraşıyordum yinede bayrama yakın tekrar silerim perdeleri tekrar yıkar asarım. Gerçi bayramda memlekette olacağız :) 

0 oy
(2,232 puan) tarafından

Önümüzdeki haftalarda silmeyi düşünüyorum her gün bir odayı silicem evimin camları çok fazla 

(130 puan) tarafından

Benimde çok birde bazı camlarim uzun veya bölmeli bazen hepsini aynı gün siliyorum gaza gelirsem ama 2 güne yayıcam. Sonra pert oluyorum

0 oy
(3,883 puan) tarafından

Geçen hafta sildim valla perdeleri de yıkadım oruçlu iken ancak normal işleri yetiştirebiliyorum

(130 puan) tarafından

Perde de yıkanacak ütülenecek şimdi dimi en sevmediğim iş :)

(3,883 puan) tarafından

Valla direkt makinadan çıkartır asarım 🤭😃

(130 puan) tarafından

Benim güneşlikler çok kırışıyor

0 oy
(671 puan) tarafından

Ramazandan önce sildiydim temiz gibi perde yıkayacam haftaya yine silerim inşallah

0 oy
(3,107 puan) tarafından

Haftaya regli olurum, o zaman silmeyi düşünüyorum. Onunla da biraz gider. Camın dışına çıkmaya korktuğum için en az yaptığım ev işi cam silmek 😆

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 971 göst.
13 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 295 göst.
13 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 110 göst.
14 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde ..isa (960 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 416 göst.