+1 oy
270 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,554 puan) tarafından

Kizlar kararlıyım 55 olmuşum bayrama kadar diyet yapıyorum anam. Bugün son abanmami yaptım eşimle  tatlilara  😀

Hedef 50 bakalım 5 kg a yallah dicem. Var mı diyet yapanlar 😉

Hadi beni bi gazlayin da kendime gelem  😀 durma Türkiye'm bas gazaaaa  😀 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,188 puan) tarafından

Basliyacam bende de bakalım sjsj

(1,554 puan) tarafından

Kız onu sen mi yaptın sevda canım ❤️ ben yorumu gördüm yapanı hatırlamıyorum ama 😀

(1,554 puan) tarafından

@BabyBoyum canım benim kötü laf olsuna demedim kırılmadın dimi canımın içi ❤️  

Valla üzülürüm 😞

(161,646 puan) tarafından

kotu dedin demedim loo eyleniyoz🥱🥱❤️❤️❤️

(1,554 puan) tarafından

Haa canımın ici kırmak istemem bian yanlış anlaşıldım sandım  

Ozaman eğlence dewamkee  😀😃

❤️🧡💛

(161,646 puan) tarafından

devam 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤭🤭

-Reklam-
+1 oy
(7,622 puan) tarafından

Ay bende ramazan'da baya vermişim  hedefime ulaştım gibi 65 iyi duruyor bende çok zayıf olmak istemiyorum belki 63 olur gerçi 60 da çok zayıf olmaz  acelem yok ama yavaş yavaş vercem inşallah 

(168 puan) tarafından

Boy kaç? bence 60 iyi diyorum ama bekarken de hep 57 idim

(7,622 puan) tarafından

159 boyum canım

+1 oy
(3,577 puan) tarafından

Ayyy hedefe bak Allahim sen görüyorsun bana da bu kilodan nasip etsin inşallah 😁

(1,554 puan) tarafından

İyiyim Allaha şükür nirazrahatsizim gecen ufak bi kaza oldu kafamda dikişler atıldı  😀 

(3,577 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey yoktur 🥺

(1,554 puan) tarafından

Sağ ol abla . Bayıldım alnım yarıldı dikisliydi  dün dikislerimi aldim ben bugün de kontrole gittim  dr iyi dedi bakalım genel bi risk yok çok şükür:(

(3,577 puan) tarafından

Aaa Rabbım şifa versin beterinden korusun inşallah canim benim çok çok geçmiş olsun 

(1,554 puan) tarafından

Sağ ol ablam . Allah razı olsun.  İyiyim çok şükür 

0 oy
(3,287 puan) tarafından

Su istahini bana gonder Allah askina 

(1,554 puan) tarafından

Kız genelde yemek yaparsam benimde iştah kesiliyor doyuyor insan sanki yemek başında 

(3,287 puan) tarafından

O olabilir kiz ben mesela belki denk gelmissindir ayda bi kere hayiz olunca buzluga hazirlik yaparim borek pogacak kurabiye sarma dolma icli kofte manti Pide lahmacun bi gun canimi disime takar aksama kadar hamurla ugrasirim buzluga paketlerim esim ise goturuyo cunku cocuk kahvaltida yiyo acil helen giden icin pratik oluyo diye yapiyorum ama bi tane borek cikar da sen de ye iste yok 

(1,554 puan) tarafından

Aynıyız kız  normal. Kokusuyla doyuyoruz  vallaa . Ben kaynanamla dublexte oturuyorum bak bazen o yemek yapsın gider iki tabak yediğim olur ama ben yapınca lezzetini de alamıyorum kız bazen eşime soruyorum gel bak tadı tuzu güzel mi diye  😀

(3,287 puan) tarafından

Ahahah niye oyleyiz kiz biz 

(1,554 puan) tarafından

Gerçekten yemek yapsrken doymak gibi bi durumumuz var. 

0 oy
(24 puan) tarafından

Ben 5 günde 1 kilo verdim aralıklı oruç yapıyorum 

(1,554 puan) tarafından

Hipoglisemi var bende o bana göre olmaz canim etki eder ama risk benim için 

0 oy
(8,606 puan) tarafından

55 cokmuki ya? Boyun kaç. Bende 53-54 filanım. 60 a kadar yolum var diyorum 158 boyum :D yinede zayıf duruyorum. 

(1,554 puan) tarafından

155 im ya ben  😀 50 tam oluyor sporla felan. Ben S bedenim ve M giyince huzursuz oluyorum liseden beri böyleyim malesef çok kilo sevmem  50 kilo bana göre süper fitimd8r ama 52 kendine gel bak dikkat et dedirtir 54 hopp yavaş 55 yuh ayı gobo oldun felan  😀😃🙂 

Sonra böyle kilo vermeye başlarım. Regl döneminde isem bana göre max kilom 52 ,53 olmalı ödem felan diyoruz ya . Onun dışında tokken de bu skalada olmalı yoksa moralim bozuluyor 

(8,606 puan) tarafından

Ben hala M bedene geçiş yapamadım hala S giyiyorum :) bende 157-158 filan. Ama yine bile bana zayıf durduğumu söylüyolar :) göstermiyorum. 

(1,554 puan) tarafından

Bende oyleymisim ama bana fazla gibi 😀

0 oy
(21,339 puan) tarafından

Bende hep bugün son deyip yiyorum son kaçamağı yapıyorum ama o diyete bir türlü başlayamadim bugünde durduk yere 🍊lı kek yaptım yedim ve senin kilon hayallerimin bile ötesinde 

(1,554 puan) tarafından

Bi başlasan aslijda ni sabah kalktın önünde bal reçel sucuk sosis artık ne varsa elinle kenara atıp güzel Bi tabak yapıp domates salatalık zeytin peynir iki dilim ekmek yumurta koysan maydanoz roka doldursqn ve yesen gün içinde ara ogunle de kan şekerini dengede tutsan bide bol su içip en basit dans etsen  ve bu alışkanlığı 1 ay devam ettirsen bak bakalım nasıl oluyor  😀 yaptığına sen dahi inanamazsin

(21,339 puan) tarafından

Kız bir ay öncesine kadar uzun bir diyet sürecinde idim ama tiroid rahatsızlığım var metobolizmam yavaş çalışıyor yani zor veriyorum 10 kiloya yakın vermiştim ekmeksiz doymam makarna pilav olmadan yaşayamam düşüncesinden de kurtulmuştum ama Ramazan'da aç gözlülüğümün kurbanı oldum şerbetli tatlılar makarnalar pilavlar beyaz ekmekler beni eskiye götürdü maalesef iki üç gündür tekrardan girdim o moda bakalım 

0 oy
(2,060 puan) tarafından

Bende başlıyorum sonra tekrar bozuluyor ama tartıda o sayıyı gördüm artık sağlık problemlerim ortaya çıktı yarın tekrar başlıycam

(1,554 puan) tarafından

Aslında nefsi yenebilirsen tamamdır ben mesela kendi kendime hep sakın yeme ozaman bu zaman değil zaten hedefe ulaştığında istediğini yersin ama kararında yoksa verdiğini misliyle geri alırsın derim kendime sürekli 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 438 göst.
28 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde B. Sema (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.

Kategoriler

1,451,187 soru

23,826,844 cevap

318,644 kullanıcı

...