Benimde 5 kğ fazlam vardı 2 hafta olacak neredeyse ilk 1hafta 2kg verdim diyetteyim bu hafta tekrar tartılıcam inşallah tekrar vermişimdir . uyguladığım yaptığım şeyler şu şekilde
Sabah saat 9 10 arası bir kahvaltı ama kısmadan yiyorum tahin pekmez bal kaymak günlük şeker ihtiyacımı oradan karşılıyorum ekmek te var tabi yanında
İkindiye kadar hiç bir şey yemiyorum bu süre zarfında bol bol su içiyorum saat 4 5 gibi olunca meyve yiyorum armut olur kivi olur
Akşam olarak ta 1 kase çorba ve o gün ne olduysa 1 tabak az olacak şekilde ekmeksiz yiyorum sofradan doymadan kalkmak en iyisi
Bu akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemiyorum çocukları uyuttuktan sonra sade limonlu kahvemi içerim yanında da büyük bir bardak detoks suyu.
Tüm gün boyunca tükettiğim günlük su miktarı 4kg olur bazen de geçer. Bu şekilde ilk 1 2 gün zorlanırsın ama alışıyor vücut abur cubur çok yerdim kola çok içerdim şimdi canım hiç çekmşyor bile. Ramazan'da da gece 1kase dolusu nesguik barya kahvaltılık gevrek lerden onu yerim bol su içer yatarım. Gün içinde acıkma olmaz
Akşam da ekmeksiz bir kase çorba yoğurt ve p gün ne piştiyse yemek az olacak şekilde. Kafanda kurgularsan kafana koyarsan eminim ki yaparsın. Ki ben çok bağımlıydım tatlıya evimden tatlı kek eksik olmazdı şimdi hiç gözüm görmüyor bile kafana koyarsan her şeyi başarırsın ❤️