0 oy
261 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,441 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Zayıflamak istiyorum boyum 160 kilom 70 yemeyi azaltayım diyorum sofraya oturuyorum bakıyorum herkesten çok yemişim sonrasında pişmanlık hissi geliyor ama bir türlü yemeyi kesemiyorum ve spora başlamasa zayoflayamam diyorum onu da bir defa yapıyorum bırakıyorum ben önceleri karar verince hedefim plan kiloya varıncaya kadar durmaz spor diyet yapar idık neden başlayamıyorum tekrar çok kızıyorum kendime 

6 Cevaplar

+1 oy
(552 puan) tarafından

Canım benim bi teyzem var eskiden sabah oglen akşam yemek ten önce 1 bardak sıcak  su içiyordu öğle zayıfladığı söyledi. İştahı kesiyormus

(1,441 puan) tarafından

İştahımı kesmem lazım deneyeyim 

-Reklam-
+1 oy
(4,273 puan) tarafından

Karbonhidrati çok yiyorsun gibi hissettim onu kesip sebze ve protein miktarını artırmanın tavsiye ederim

(1,441 puan) tarafından

Yiyorum malesef hele bu 3 hafta kadar süre sürekli misafir ve misafirlik gidiyor 

(4,273 puan) tarafından

Bacım yerken naparsan yap veremezsin. Almayacaksin tabağına çok canın çektiyse 1 yemek kaşığı onu da 3 kerede falan yiyeceksin misafirliğe mi gittin ben sebzeyi biraz fazla alayım pilav almayacağım de salata meze onlardan ye kendin de evde aynısını yap inan verirsin beyaz ekmek ve sekeri kes filinta gibi olursun

(1,441 puan) tarafından

Deneyeyim bakayım inşallah yapabilirim 

+1 oy
(4,306 puan) tarafından

Benim de 10 kg vermem lazım  evimde koşu bandı var çocuklardan fırsat bulamıyorum. Fırsatım olduğundada azimim olmuyor.  Bayrama Kadar bende 10 zayıflamak istiyorum çok amin.

(1,441 puan) tarafından

Bayrama kadar 6 kilo bile versem bana yeter ama yok alıyorum gittikçe 

+1 oy
(1,880 puan) tarafından

Diyetten kastın aç kalmaksa devam edememen çok normal. Aç kalmayacaksın :)

(1,441 puan) tarafından

Bş ara sadece sebze detoks suyu tavuk balık gibi besledim ekmeği neredeyse kestim hamur işini yok denecek kadar azalttım ve plank yaptım baya zayıfladım bahsettiğim 3.5 yıl kadar önceydi sanırım hamilelik emzirme derken aldım da aldım şimdi kızım 2 yaşına girecek daha hamilelik kilolarını veremedim 

+1 oy
(8,690 puan) tarafından

Nasıl yiyebiliyosunuz benimde midem kücülmüs hiç bişey yiyemiyorum ramazandan ötürü banada iştah geri gelse kilomdan yana şikayetim yok 53 kiloyum ama eski yemek istiyom :(

(1,441 puan) tarafından

Bazen kendimi durduramıyorum sonra kalkıyorum halsizlik çökmüş valla bende anlamıyorum nasıl bu kadar yiyorum 

+1 oy
(278 puan) tarafından

Benimde 5 kğ fazlam vardı 2 hafta olacak neredeyse ilk 1hafta 2kg verdim diyetteyim bu hafta tekrar tartılıcam inşallah tekrar vermişimdir . uyguladığım yaptığım şeyler şu şekilde 

Sabah saat 9 10 arası bir kahvaltı ama kısmadan yiyorum tahin pekmez bal kaymak günlük şeker ihtiyacımı oradan karşılıyorum ekmek te var tabi yanında

İkindiye kadar hiç bir şey yemiyorum bu süre zarfında bol bol su içiyorum saat 4 5 gibi olunca meyve yiyorum armut olur kivi olur 

Akşam olarak ta 1 kase çorba ve o gün ne olduysa 1 tabak az olacak şekilde ekmeksiz yiyorum sofradan doymadan kalkmak en iyisi

Bu akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemiyorum çocukları uyuttuktan sonra sade limonlu kahvemi içerim yanında da büyük bir bardak detoks suyu. 

Tüm gün boyunca tükettiğim günlük su miktarı 4kg olur bazen de geçer. Bu şekilde ilk 1 2 gün zorlanırsın ama alışıyor vücut abur cubur çok yerdim kola çok içerdim şimdi canım hiç çekmşyor bile. Ramazan'da da gece 1kase dolusu nesguik barya kahvaltılık gevrek lerden onu yerim bol su içer yatarım. Gün içinde acıkma olmaz 

Akşam da ekmeksiz bir kase çorba yoğurt ve p gün ne piştiyse yemek az olacak şekilde. Kafanda kurgularsan kafana koyarsan eminim ki yaparsın. Ki ben çok bağımlıydım tatlıya evimden tatlı kek eksik olmazdı şimdi hiç gözüm görmüyor bile kafana koyarsan her şeyi başarırsın ❤️

(1,441 puan) tarafından

Azaltmak sıkıntı bende işte kendime çok kızıyorum ama yok böyle olmaz azaltmam lazım ve dediğiniz gibi bir düzen koymam lazım kendime 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 125 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 410 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedeff (548 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 732 göst.
16 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde H. Merve (40 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,706 soru

24,143,583 cevap

334,586 kullanıcı

...