Ben @ikbal 'e gidip kısır yemek çay içmek ve kızçesi oğulcuğum ile oynarken biz de karşılıklı İkbalciğim ile örgü örmek istiyorum ♥🦋 Onun haricinde burdan gerçekten birini kız kardeşim gibi çok sevdim fakat kırıldı bana. Bazı şeylerin telafisi yok. Burdan asla sır çıkmaz diye hissettiğim Aysun, Hülya,Sevda var ve dediğim gibi hissiyat yoksa öyşe aman aman kimseyle çok çok muhabbet eden biri değilim vaktim yok hep mesajlara geç dönerim burda herkes her şeyini yazıyor o yüzden çok da iyi tanıyorum ve notunu veriyorum bununla arkadaş olunur bununla olunmaz diye. Fakat herkese yine de kendi neznimde adil davranmaya çalışıyorum sevene de sövenede rengimi değiştirmiyorum hatta sövene bir tık daha iyi davrandığım söylenebilir. Burda istemeden günahını aldığım hakkında kötü söylediğim kötü düşündüğüm çok kişi oldu o yüzden kendimide kınıyorum. Bir takım burdan 5 sene içinde çok şey öğrendim insanların davranışları hakkında ve benim nasıl davranmam nasıl davranmamam hakkında. Gittikçe kendi kabuğuma çekilir bir vaziyetteyim çünkü kendime dahi vaktim yok. Eşim ve oğulcuğum elhamdülillah aşırı yoruyor enerjim hiç yok bir yerim iyileşmeden başka bir hastalığım peyda oluyor o geçmeden bir başka bu döngü böyle devam ediyor.
Misal şeyi çok isterdim herhangi biriyle önce gönül bağı kurup ruhen bedenen yakın olayım onunla işte çimenler üstünde kitap okuyalım. Konuşmayalım sadece sessiz sessiz yürüyelim oturalım. Bazen işte kimsenin gülmediği fakat bizim sadece kendimizin bildiği güldüğümüz esprilerimiz olsun. Son zamanlar gülmeye dahi mecalimin olmayışı hatta bu yazıları yazıp birden aman her şeyi boşver ne sen kimseyi anlayabiliyorsun nede bir başkası seni herkes kırgın herkes yorgun yazdıklarını sil gitsin isteği. Belki anlayan çıkar umuduyla yazmak istemek. Hayatımın hiç bir alanında anlaşılmadım ve artık anlaşılmak değil sadece dinlenmek istiyorum.