+3 oy
295 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,852 puan) tarafından

Sizler nasıl yapıyorsunuz simdi siyah suyunu önce bi saldı sonra cekti bu şekilde soganla kavursam sıkıntı olurmu 

3 Cevaplar

+2 oy
(1,158 puan) tarafından

Yuksek ateste suyunu salmadan kavuruyom hic kararmiyor mantarin taze olmasi da onemli tabi

(4,852 puan) tarafından

Simdi suyunu saldı ve cekti bu şekilde bi zararı olur mu acaba 

(1,158 puan) tarafından
+1

Hayir Zarari olmaz sadece renk farki olur yiyebilirsiniz

-Reklam-
+1 oy
(3,406 puan) tarafından

Yüksek ateşte sotekersen suyunu salmaz ve kararma yapmaz ben kızgın kafaya atarım mantarları üstüne biraz limon sıkar öyle kavururum kararma yapmaz cnm 

(4,852 puan) tarafından

Peki benim yaptığım şekilde soganla kavursam bi zararı olur mu acaba siyah suyu içine çekti ya o yüzden 

+1 oy
(17,641 puan) tarafından

Birdahaki sefere mantarı tavaya koymadan önce tuzla ve yüksek ısıda kavurmaya başla. Rengi çok canlı kaliyor ve mantar sönüp gitmiyor. Şimdi yaptığını suyunu çektikten sonra pişir bişey olmaz. 

(4,852 puan) tarafından

Tamamdir çok teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 153 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.
16 Kasım 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Annesininmasali (1,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 262 göst.
3 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,489,678 soru

24,347,382 cevap

346,312 kullanıcı

...