+3 oy
150 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,847 puan) tarafından

Sizler nasıl yapıyorsunuz simdi siyah suyunu önce bi saldı sonra cekti bu şekilde soganla kavursam sıkıntı olurmu 

3 Cevaplar

+2 oy
(955 puan) tarafından

Yuksek ateste suyunu salmadan kavuruyom hic kararmiyor mantarin taze olmasi da onemli tabi

(4,847 puan) tarafından

Simdi suyunu saldı ve cekti bu şekilde bi zararı olur mu acaba 

(955 puan) tarafından
+1

Hayir Zarari olmaz sadece renk farki olur yiyebilirsiniz

-Reklam-
+1 oy
(3,400 puan) tarafından

Yüksek ateşte sotekersen suyunu salmaz ve kararma yapmaz ben kızgın kafaya atarım mantarları üstüne biraz limon sıkar öyle kavururum kararma yapmaz cnm 

(4,847 puan) tarafından

Peki benim yaptığım şekilde soganla kavursam bi zararı olur mu acaba siyah suyu içine çekti ya o yüzden 

+1 oy
(17,112 puan) tarafından

Birdahaki sefere mantarı tavaya koymadan önce tuzla ve yüksek ısıda kavurmaya başla. Rengi çok canlı kaliyor ve mantar sönüp gitmiyor. Şimdi yaptığını suyunu çektikten sonra pişir bişey olmaz. 

(4,847 puan) tarafından

Tamamdir çok teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 215 göst.
3 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Dilaray1404 (309 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,469,256 soru

24,069,826 cevap

330,589 kullanıcı

...